… lettünk a városomban, ugyanis minden egyes nap felfedező utat kell tenned, hogy vajon mégis merre menj, ami nincs felbontva, túrva, szétszedve, forgalomváltoztatva. Esélytelen. 14km alatt 5 útfelbontásba, építkezésbe, lezárásba, elkerülésbe futottam bele. A bónusz az volt, amikor egy lezárt főút forgalmát bezavarták a kertes övezet egyik szűk utcácskájába, amit még ki is bójáztak. Na nem azért, hogy kiköss, hanem azért, mert az átmenő forgalom a csöpp utcácska 30%-ában beszakította a csatornafedeleket.

Pluszban valamelyik segg kirakott egy megállni tilos táblát. Képzeld, amikor Bélabá hazamegy a traguárjával, megáll a kerítés mellett, majd jön a csősz, és megbassza 30 rongyra, amiért a saját háza előtt leparkírozta – ötven év óta, minden nap – a vasat. Ez az izgalmas szituáció dokufilm után üvölt, hol megfilmesítjük a 2014-es önkormányzati választások előtti őrületet!

img_7788

Amúgy – bár én már egyáltalán nem vagyok hajlandó még tippelni sem a magyarországon zajló, bárminemű választásra – vajon mit gondolnak a polgármesterek ilyenkor? A szavazó (a magyar), mikor az urna felé halad, azért boldog, mert végre csatornát rakott a narancssárga kormány a budija alá, vagy amiatt köp a sarokba, mert az elmúlt 4 hónapban szarrá szopatták, közlekedés szinten? Hümm… lenne egy tízesem az utóbbira. De nincs!

Szóval, kedves város, meg kerületi vezetők! Még maradt úgy 4 utca, meg 8km-nyi főút, mit nem basztatok szét, párhuzamosan a többivel. Lécciii…..

7 Responses to XXI. századi Kolumbusz Kristófok…

 1. szerint:

  Tök jó, hogy szabin vagy, és ennyit írsz. Legyél szabin többet. 🙂

 2. Sir Artemon szerint:

  Ja, nekem is írnom kell. Könyvet. Könyvbe. Jövő héten szabin vagyok miatta.

  • Zaphod szerint:

   A “szabadságolás” kifejezés mától tiltólistán van a blogon! Csak szólok… 😀

 3. Sir Artemon szerint:

  A pasim szerint egyszemélyben megtestesítem a non-profit vállalkozást. Szóval, nálam a szabi tovább növeli a negatív nettó jelenértékemet, vagy mimet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com