Carstyling Tuning Show szervezőinek, kiállítóinak szeretettel!

Nahkérem, aki esetleg, véletlen, netán arra vár, hogy a hétvégi Hungexpós Tuning Show képeim között majd fellel csodás gépjárműveket, azt ebben az évben is ki kell ábrándítanom.

Azért, mert NEM! Illetve, csak imitt, meg amott, meg elvétve, de jórészt kategorikusan NEM!

És hogy miért? Majd most ezt jól elmondom.

Először is, tényleg egy kurva nagy buli, mit pénteken valahogy nem érzékeltettek a látogatók, ami azért volt öröm, mert így lehetett fényképezni. Illetve, lehetett volna… Tök üres volt a BNV előtti parkoló, hol ismét közöltem – mint tavaly – a parkolás őrével, én biza nem vagyok hajlandó 1200-at fizetni a vas letámasztása okán, így hát ezt meg kell beszélnünk. 500-ért is lehet ott parkolni.
És akkor be, és akkor a cucc összerak, és akkor a polár szűrő az obin felejt, és akkor szerel, és akkor fotózik. Kettő klikk után megállapítottam, hogy itten autót nem. Mert nem lehet. Mert nem hiszem el, hogy nincs más megoldás az autók elkerítésére, mint különböző féle/fajta szalagok, oszlopok, láncok, meg miegymás.

Bonusz: Épp idegrohamot próbálok kapni, egyszer csak mellém lép egy fazon, egy fotóscuccal, gyerek hátizsákkal, és kíváncsian figyel. Akkor mondom, odaköszönök neki. Erre fellelkesül, majd nyit: Te milyen értékekkel fotózol? ISO, záridő, fényérték?
Köpni, nyelni nem tudtam, mert így még senki nem szólított meg. Nyögök egy-két szót, próbál kíváncsiskodni, majd elegem lesz az egészből, és jó képeket kívánva távozok.

Kérdem én! Nem mindegy? Nézz körül! Egy kurva autót sem lehet normálisan fotózni, mert pont olyan a cucc, mintha bemennék bármely bevásárlóközpont parkolójába, basszus. Pont olyanok a fények, viszont ott a téma nincs betekerve szalagokkal, láncokkal, meg minden szarral.

hungexpo_fuck_01Itt van mondjuk ez a Honda NSX, mit jobban már el sem lehetett volna takarni. Csodás vörös vas, még jó meg is világítva, azt mit csinál a paraszt? Behúzza vörös szalaggal, mert az úgy jó. Köszi!

Mert ha én kiállító vagyok, akkor tán gondolok arra, hogy erre a három napos kiállításra beesik mondjuk 300e ember. 299e kezében ott lesz a fényképezőgép, és ő akar lenni a Szipál Márton. És ez tök természetes, mert hol adatik meg, hogy egy helyen ennyi látnivaló legyen, ennyi téma, ekkora workshop, napi 3000-ért? Hát itt, basszus.

hungexpo_fuck_02Ezt a bömöst, elkerítjük, bezúzzuk egy oszlop mögé, sőt, még egy dobozt is odabaszunk mellé, hogy még véletlen se lásd.

hungexpo_fuck_03

Bonusz a felni reklám, min ott a félig legyűrt címke. Hát honnan jöttél, te ember????

 

Hát itt, basszus, ha a workshop témája az elkerítő bóják, szalagok, láncok, és egyéb, témába vágó alkalmatosság lenne.

hungexpo_fuck_04Átépített amerikai vas, mit észre sem veszel, hiszen ott gubbaszt a homályban, egy kapcsolószekrény előtt, fotózhatatlanul. Nem azt mondod, hogy Wwwooowwww, hanem azt, hogy Mi ez a szar. Ugye?

Tehát, nem értem. Van pénzem arra, hogy X×X milliót ráköltsek a kedves vasamra, majd azt ki is teszem a nyilvánosság elé, méghozzá egy sötét zugba, elkerítve, hogy még a Photoshop zsonglőrök se tudjanak a vasból egy normális fotót elővarázsolni. Nah, kösz….

hungexpo_fuck_05Alap esetben mindkettőért vért ontanék, ha Japo lenne, jelen esetben mindkettő gazdájának vérét ontanám. Most mondd, ki az a hülye, ki egy kiállítási darabon otthagyja a rendszámot? Az elkerítés már nem is érdekel.

Volt pár ellenpélda, volt aki jó helyre költözött, volt aki nem féltette a vasat, volt, aki tudta, hogy mire döglenek a látogatók. Max. 20%-a a kiállítóknak. Meg volt ismét egy halom roncs, olajfolt, összegányolt kasztni.

Tele volt csajokkal – néha jó csajokkal – színvonalas műsorokkal, az udvaron gumifüsttel, tehát el tudom képzelni, hogy akár három napon keresztül is kint lehetett lenni, ha az ember gyermeke nem olyan idióta, mint én, hanem kicsapat a haverokkal, együtt élni a szenvedélyeikkel, bulizva, nyálcsorgatva.

hungexpo_fuck_06Nem, ez nem Hot Rod, hanem a Hot Chain. Szép fehér láncokkal elkerítve egy olyan cucc, minek minden egyes porcikáját tudnád órákig sasolni, hiszen szép.  

Folyt köv. este, vagy holnap, mert nem válogattam ki az összes képet, plusz nyögni akarok az erotika kiállításról is, mivel beszarás milyen szürreális volt az egész. Onnan is jön majd egy pár fotó….

Tagged with →  

6 Responses to Wwiiir liiiben autóósss

 1. szerint:

  Ez tényleg annyira igényes, hogy ránézésre lehetne valami lefoglalt cucc is egy NAV mélygarázsból. 🙂 🙂 🙂
  Múltkor eszembe jutottál ezekkel az autós izéiddel, amikor Zé urat nekem kellett furikáznom egy új BMW-vel. Hogy egy kicsit értem ezt a vas dolgot, meg hogy csillog rajta a nap, és ahogy a pasik a kereszteződésben utánad (=autó) néznek, meg az elégtétel, hogy szépen fekszik az úton, és ha odateszed a lábad a gázpedálra, akkor felszaggatja az aszfaltot.
  De aztán elmúlt. Megint csak egy rakás fém. 😉

  • Dr. Zaphod szerint:

   Majd legközelebb, mikor pasinak születsz, akkor majd beléd is épül az érzés, és nem múlik el olyan gyorsan, hogy csupán csak egy rakás fém… 😀

 2. Dr. Zaphod szerint:

  Jah, még valami!

  Szóval, itten van ez a 2006-os, X-Games videó, miről azt kell tudni, hogy az amcsik egyik őrülete, hol több motorsport “műfajban” indulnak el az ápoltak. Colin McRae, ki rali világbajnok volt, beköszönt hozzájuk, körbenézett, hogy tudnak e vezetni az amcsik.

  Így lett második a Ken Block féle bohócok között 😀 :
  http://youtu.be/QL3IPsxubRc

  Ezért szeressük mi a zaatókat…. 😉

 3. szerint:

  Jó, majd ha pasiként születek újjá. De azért ha választani kell a nézés és a vezetés közt, akkor már most is inkább a vezetés. 🙂

 4. Dr. petike14 szerint:

  Szösszenet az autó show(k) és állatkertet járó fényképész közönségéről 🙂 http://w.blog.hu/2009/10/29/kerem_kapcsolja_ki_2

  • Dr. Zaphod szerint:

   Bár nem mindenben bólogattam hozzá (nem is köll, ugyebár), de ettől függetlenül hatalmas írás! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com