Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Links Alpha nevezetű cuccnak, hogy tulajdonképp egy klikkre megoldotta a WP beépülését olyan közösségi baromságokba, mint a Twitter, vagy a Facebook, és még úgy 20-25 őrület, mit az ember gyermeke arra használ fel, hogy még jobban felhúzza magamutogatási vágyát.

Tényleg kösz!

És akkor írjunk is róla, mert nagy találmány, és olyan hatásoktól mentesít, mint a korai hajhullás, körömágy sérülések, potenciazavarok, és minden olyan dolog, mit akkor kapsz, ha bele kell ásnod magad különböző rendszerekbe, azok egyéni megoldásaiba, a kölcsönös kommunikáció érdekében.

a WordPress plugin neve Network Publisher, és itt le is lehet tölteni, vagy a WP bővítménykezelőjéből kikeresni.

Ezt követően a szokásos procedúra következik a telepítéssel, és beállítással. Igen, a bővítmények menüjében keresd a cuccot, ne a szokásos helyeken…

Szóval, miután ezzel végeztünk, nézzük meg a beállításokat.

Kapunk egy csodás ablakot, mi egyből közli velünk, hogy mától nem kell tépnünk a hajunk, irány a Links Alpha webhelye, hol szépen beregisztráljuk magunkat. Innentől jön a juhééé, mer miután beestünk a létrejövő profilunkba, a bal oldali sávban csak kiválasszuk a megfelelő csatornát, ahová tartozni szeretnénk, majd a Twitter, Facebook, ect. jelszavunkkal engedélyezzük a hozzáférést, és megkapjuk a csodás API key nevezetű kódot (a Facebook-os API key-t és csak egy youtube videó segítségével tudtam legutóbb megtalálni, de tudom, ez csak az én esetlenségemet példázza, nem azt, hogy egy hulladék a Facebook…)

 Ha megvan a kód, akkor másoljuk, visszadzsalunk a WP ablakába, és a setup részbe ezt bemásoljuk, hozzáadjuk (Add API Key), és kurvára örülünk, mert ennyi volt az összes szarakodás. A további bónusz a cuccban, hogy nem kell elmentenünk a böngészőnk könyvjelzői közé a Linsk Alpha webhelyét, ha változtatni akarunk a beállításokon, mert itt közvetlen el lehet végezni az összes apróságot, mi új csatornák felvétele, vagy szűrők létrehozása, és egyéb apró bohóckodás a kockák részére.

Más nem is marad ezt követően, mint egész egyszerűen írni egy posztot, és ránézni a jobb felső sarokban lévő ablakra (mi alapértelmezett beállítása az egész poszt publikálása az általunk kiválasztott csatornákra), ott be, vagy ki klikkelni a nekünk megfelelőt, és hátradőlni, mert minden megy magától.

És most képzeld el, hogy ezt nekem ki kellett próbálnom, méghozzá ezen a helyen, mert ahová fel akarom túrni, még nem áll a lábán. Szóval Zap töpreng… És a nagy töprengés közepette ismét meg kellett válni egy pár ismerőstől az FB-n, mert arra mindig figyelj, hogy a személyes blogodat kivel osztod meg. Jó, tudom, vannak beállítások, hogy ki, és mit lásson, de az első percben hülyét kapok ezektől, és különben is, valakit kirúgni csak egy klikk…

Pikk…pakk…pukk….

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com