Négy óra, negyven percembe telt… tellett…. került, hogy lecseréljek egy kibaszott fontkészletet, egy kibaszott weblapon!

Kurvára nem vagyok ideges, mert ideges ember nincs, csak hülye….

3 Responses to Weeebbb….

 1. Sir Artemon szerint:

  Nagyon megküzdesz ezzel a a weblappal. Vajon mire tanít ez meg Téged? Amúgy, régebben nyavalyogtál, hogy unatkozol, semmi kihívás, szerintem, most kérted és megkaptad! 😛

 2. Zaphod szerint:

  [Sir Artemon]: Ez egy szakma. De nem egy pékség, ahol naponta ugyanazokat a kenyereket kell sütnöd, néha azért kreatívkodhatsz, bár a főnök akkor csóválja a fejét, de mégis csak a napi rutint kell elvégezned. Itt ez egy folyamatos tanulást igénylő dolog. Ha egyszer leállsz ezzel, akkor utána nagyon sok mindent pótolnod kell. Új technikák, technológiák, nyelvek, megoldások, szinte minden hétre van valami új.

  Utálok már tanulni. Bújni a szakirodalmat, meg különböző fórumokat, elővenni újabb megoldásokat, azokat begyakorolni, blablabla, blablabla….

  Szerettem én a kihívást. Múltidőbe is raktam. Hajnali f3-kor fogtam a fejem, kitéptem pár hajszálam, és nem hittem el, hogy 4órámba telt az, aminek 10-15 percbe kellett volna telnie…

  Szeretnék pék lenni. Az egy tuti dolog. Meleg van. Mindig van kaja. Bár kurva korán kell kelni, és nehezek a liszteszsákok.

  Nem, nem szeretnék pék lenni! Bora borán szeretnék lenni, egy kibaszott pálmafa mellett, a saját ácsolású kunyhóm teraszáról nézni a türkiz színű óceánt, és azon gondolkozni, hogy milyen szar lehet most a weblap építőknek, meg a pékeknek.

  Majd kinyitni egy újabb üveg whiskyt.

 3. Sir Artemon szerint:

  Hát, lehet, majd a megbízód lesz olyan sikeres a honlapja által, hogy majd elküldd téged a bevételeiből Bora Borára egyszer. Ki tudja, még milyen kincseket érnek az erőfeszítéseid! Én nem hiszek a feleslegességben..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com