Most jött el az a pillanat, mikor azt mondom, hogy elkészültem. Mármint eddig szellemileg megvolt a mélypont, de most jön a fizikai. Mintha eddig ami bent volt a fejemben, az most szépen, módszeresen elhatalmasodna fizikai valómon, szóval “viszlát, és kösz a halakat!”

Írtam már posztot betegen? Vissza kéne keresni a régi írásaimat, mert lövésem nincs, hogy nyavalygok e különbféle testi funkcióim nem megfelelő működése okán. Itt kérem tessék a testit elvonatkoztatni az agyitól. Tudom, azt is ott van, de most ezt vegyük külön anélkül, hogy belemennénk abba, milyen hatása van a szellemi leépülésnek, a fizikai állóképességre.

Összeomlásom közepette nem bírok ilyen bonyolult folyamatokat elemezni.

Pedig két hét, és indul egy fotós műhelymunka a Nessim Galériában, amin részt akartam venni. Nincs két hetem! Kizárt! Főleg, ha kitör belőlem mindaz, mi most bennem motoszkál, akkor katartikus élményt fog átélni mindenki, ki a közelembe merészkedik, minek végeredménye a különböző testrészek cafatjainak lesikálása különbféle falakról, mennyezetekről, személyekről. Fasza! Végülis én akartam elhagyni ezt a porhüvelyt valami nagy durranás közepette. Hát láss világ csodát!

Szóval, “viszlát, és kösz a halakat!”

Ez volt a négyszázharmincegyedik posztom.

431 egy tök unalmas év volt!

Az epheszoszi zsinaton, kiközösítették az egyházból a nesztoriánusokat, Maximianus lett Konstantinápoly patriarchája, és valami történt fent északon, meg az Ír szigeteken, nomeg egy páran el is haláloztak, azt ennyi…

6 Responses to Viszlát, és kösz a halakat!

 1. Vandál szerint:

  Na most ki ne találd nekem, hogy holmi kis dögvész miatt nem jössz velem a kurzusra!!! Grrrrrr!!!
  o.O

 2. Zaphod szerint:

  Reggel bejelentem halálom, erre ez a válsz… Tudod te mi az az empátia? Részvét? Vegyek egy szótárt? Éééérteeelmeezőőőtt??? 😉

 3. Vandál szerint:

  Roppantul sajnállak… De tényleg…
  😀

 4. Zaphod szerint:

  Csóóókold meg…..
  😀

 5. Vandál szerint:

  …kicsi kacsómat… Tudod, amivel levelet bírok írni… :p

 6. Zaphod szerint:

  Aztat! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com