És Véget ért a V első éVada, folytatás noVemberben. Wooww…

Most kéne írni Valami igazi, felnőttes kritikát az első éVadról. Hhmmm… nem megy. Az ilyenkor úgy kezdődik, hogy az ember gyermeke mesél az előzményekről, honnan is jutott eszükbe a producereknek, hogy újraforgassanak egy 1983-as minisorozatot, szót ejteni a műfajról, elhelyezkedéséről, közönségéről a mai Világban, beVezetni a történetet, előszedni a karaktereket, és mindegyikről írni egy pár mondatot úgy, az előző szerepükről, mint a jelenlegi sorozatban betöltött szerepükről. Francokat! Ha érdekel, akkor felmész a junkie-ra, azt utána olVasol.

Képzeld, ott tartok, hogy telefonhoz kellett nyúlnom, és segítséget kérnem abban, hogy hol Vegyek gyertyát. JóóVan, életképtelen Vagyok a Vásárlásban… És? Viszont Vettem egy rakat kakaós kekszet, miből egy marék most esett be az asztal alá.

Jah, V

Ennyire utálni nőt, szerintem csak én tudtam eddig. Élőben. Mostmár talán az a plusz 5-10millió néző is átérzi helyzetem. Morena Baccarin (Anna) a főszereplő, kiről tudni kell, hogy átkozott, Világégető picsát játszott már a Stargate SG1-ben is. Jó, 2002-ben meg kurVát a Firefly című, SciFi rajongóknak alapműként aposztrofált gyöngyszemben. Tulajdonképp sosem tudtam eldönteni, hogy jó e a szakmájában, és zseniálisan alakítja a karaktereit, Vagy jók az írók, és csak kihozzák belőle mindazt, mi élőben is, márminthogy egy Világégető, anyaszomorító ribanc.

Lényegtelen! Ha egy sorozat 12részéből 10részen keresztül azon töpreng az ember, hogy ezt a picsát jó lenne, ha Valaki iszonyatosan pofánVágná, akkor ott Valami jól Van összerakVa.

Ha jobban belegondolok, akkor a Lost-ból menekülő, Elizabeth Mitchell érdemelne még egy pár szót, de aztán tényleg jobban belegondoltam, és inkább kussolok. Ez is tipikusan az a sorozat, miből egy baszott jó, háromrészes mozit lehetne gyártani, és tipikusan az a sorozat, mit azért basznak el, mert húzzák a sztorit. Ami nehéz dolog anélkül, hogy a történet le ne merüljön, hála a pocsék íróknak. (Lásd: Heroes sika) Ez meg is látszik, mert az induló, 14millás nézettség április Végén beesett 5milla alá is. Gondolom ekkor az ABC Vezetősége közelebb húzta a kukát a sorozat készítőinek személyi aktáihoz. Viszont a Defying GraVity égzengető bukása után csak nem engedhettek meg maguknak még egy ekkora Világégést, így hát a sorozatot nem fejezték be egy banális huszárVágással, inkább berendelték a köVetkező éVadot, mi Valamikor noVember tájékán startol.

És akkor majd jól megtudjuk, hogy Annát nagyon megVerik, Vagy nagyon megdugják.

Ps: Francért kellett megemlítenem a FireFly-t, a világ legszerethetőbb sorozatát, mi összesen 14 részt élt meg, no meg a rajongók dühöngésének hála, egy mozifilmet…

Elszorult torokkal nyögünk egy RIP-et, drága Firefly!

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com