És én – bazdmeg – én megyek be egy kibaszott templomba úgy, hogy bakker, ha ÉN belépek, akkor ott tuti elkezdenek repedezni a kibaszott falak, azt az egész kóceráj a fejemre omlik.

Szerintem itt még nem írtam a politikailag erről a bevándorlós sztoriról, ugye? – ha írtam volna, akkor sem emlékeznék, de majd most, mert ez a nap már végképp felbaszta az agyam!

A következő gondolatokat hangoztatta a minap ez a barom:

“Mint Istentől kapott szép szemű magyar keresztény embereknek, legyen bennük elég határozottság és bátorság, elindulni és jó szemmel kikeresni, hol és mikor van lehetőségünk minél hamarabb aláírni a beléptetési kvóta ellen azt a papírt, amihez nevünket és határozott eljárásunkat kell adnunk. Csak így tudjuk megőrizni ezen a Földön Krisztus királyságát. Különben idegenek embertelen és félelemtől teljes királysága fog eluralkodni hazánkban.”

És ami a legszebb:

“csak az lesz Jézus Krisztus Királyságának méltó katonája, aki mer nem gyáva, hanem bátor és határozott lenni, a többiek pedig a gyávaság és félelem királyának harcosaiként fognak feloldódni a népek sűrűjében…”

444.hu

Dögölj meg! Ha Jézus ma élne, és meglátná, hogy mit csináltatok a gyermekéből, akkor áttérne a buddhizmusra, vagy az iszlámra, basszátokmeg, de előbb – mivel ő lenne a főnök – bedózeroltatná az összes kibaszott templomot, behintené sóval, a 2000 év alatt összeharácsolt kincseiteket meg beolvasztatná.

A legfontosabb bibliai, az irgalmas szamaritánus példázatát fogjátok, kitépitek a szent könyvetekből összegyűritek egy vödörbe, és beleszartok! Ti, vallási áhítatba hülyült szentfazekak. Annyira gyűlölöm ezt a vallást, illetve képviselőinek ezen részét, hogy forr a vérem, és ha tudnék az időben utazni, akkor ÉN lennék Szaladin legvéresebb kezű katonája, ki kizavar titeket Jeruzsálemből! Vassal. Halálhörgések közepette…

A többiek pedig a gyávaság és félelem királyának harcosaiként fognak feloldódni a népek sűrűjében?

Ez ugye azt jelenti, hogy meg kell óvnunk az országunkat a betelepülőktől, ugye? Idefigyelj, te barom, ki vastagon belekeverte prédikációjába a kibaszott nacionalista eszméit! Ha az elmúlt 1000 év során nem lettek volna betelepülők, akkor ma antropológusok vadásznának arra a három figurára a világban, kik valószínűleg egy eltűnt nép utolsó képviselői, magyarok.

A hülyéknek belinkelem magyarország XI.századi etnikai térképét. El lehet gondolkozni a „betelepülőkön”…

8_nagykep

És bazdmeg EZEK nem elég, hogy az elmúlt 2000 évet népirtással, csalással, hazugságokkal, mohón, hatalmas kincsek elrablásával töltötték szent küldetés álcája mögött, de nem nyugodhatnak, bár a kézzelfogható hatalom kicsúszott a kezükből, még mindig képesek arra, hogy tömeghipnózis tudjanak alkalmazni a sok idiótán, kik a templomokból kilépve azt gondolják, a saját egyistenhitük képviselője minden titkok tudója, így forduljunk azok ellen, kik bármennyire is különböznek tőlünk.

És ti, papok, prédikátorok, bőven sárosak vagytok abban – ha nem is közvetlenül – hogy ma a kedvesemnek valahogy át kellett adnom azt a gondolatot, hogy az iszlám NEM egyenlő azzal, hogy bombákat kell robbantani világszerte.

Én láttam baszod, ahogy egy csapat európai srác ott áll Ammánban a Hercules-templom romjai között a naplementében, amikor a müezzin hangja végigsöpör a városon, fel a hegyen, át a lelkeken, és láttam a hirtelen bepárásodott szemeket, és a pillanatot. AZT A PILLANATOT! És ha egy fikarcnyit sem konyítok az iszlámhoz, az arab világhoz, akkor is azt kell mondanom, hogy ez egy olyan vallási élmény volt egy kőkemény racionalista ember számára, amit semmi, de semmi nem múlhat felül.

És nagyon nehéz dolgom lesz, hogy elmúljon belőle az összes, minden alapot nélkülöző előítélet azokkal szemben, kik eltakart arccal mennek ki az utcára. Ha most valaki megkérdezné tőlem, hogy milyen vallási csoportba lettem besorolva öntudatlanul, akkor nem mondanám meg, mert szégyellem. Gyorsan meg is néztem, hogy egyáltalában ebből a keresztény faszságból ki lehet e keresztelkedni, de erre vagy valami teológiai csatározásba futottam bele, vagy olyan egyszerű – bár frappáns – mondatokba, hogy „egy összetett ceremónia keretében fel kell gyújtanod a lakóhelyedhez legközelebb eső templomot”.

Sosem tanulunk a történelemből. Soha! Újra elkezdődött a földgolyón az ellenségkép keresés, méghozzá nagyüzemben. Nagyobb üzemben, mint valaha, hiszen itt van hozzá támogatólag az összes eddig feltalált technológia, mi ezredmásodpercek alatt cipeli az információáradatokat, szerte a glóbuszon. És megjósolok basszus egy ultranacionalista világképet, mihez képest az északír konfliktus kutyafasza lesz, de ÉN akkor már nemhogy az országban, de olyan messze akarok lenni Európától, az irányított médiától, hírektől, internettől, mobilkommunikációtól, hogy végleg elfelejtsem ezt az átkozott, életidegen, összes emberi értékbe magasról beleszaró, mocskos kuplerájt!

NYALJÁTOK KI!

3 Responses to Üzenem Balázs Tamásnak, a győri Szent Imre templom pléh-bánosának, hogy DÖGÖLJ meg!

 1. pazzo szerint:

  Krisztus királysága = iszlám állam?

  • Zaphod szerint:

   Oppsz!
   Ez így le se esett az idegtől…. Most hogy mondod, igen! Rémisztően igen!

   • pazzo szerint:

    Amíg vallás van, hülyék is lesznek.
    A 21. században már nem kellene visszavágynunk a középkorba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com