…de előtte annyit szeretnék közölni a nagyérdeművel, hogy ha valaki esetleg Mikulás alkalmából virgácsot kapott (36évesen már lófaszt sem kap az ember, pedig volt legalább egy tiszta cipőm otthon), akkor a legjobb erre a következő mondat: “A természetéért nem lehet büntetni az embert!” Mindezt természetesen olyan hangon, hogy a Mikulás ennek örömére a kabátjánál vörösebb fejjel szégyellje el magát, és behúzott nyakkal égesse el szipogva az összes maradék, kiosztásra váró virgácsait.

Lehet, csinálok magamnak egy ilyen feliratú pólót is.

Tehát, a projekt. A 2011-es év előreláthatólag roppant megterhelő, és élményekben bővelkedő lesz. Legalábbis ez a terv. 25nap áll rendelkezésre annak az alapnak a lefektetésére (vagy 24…), hogy elinduljon egy olyan folyamat, minek végén, 2011 dec. 31-én végleg átértékeljem az elmúlt egy évemet… (Egy év? Idióta!) szóval, az elmúlt hosszú-hosszú időszakot, sok-sok évet, és reálisan lássam a realitásokat, megtanuljak ismét teli szájjal röhögni, élvezzem azt, hogy felkel a nap, felfedezhessek igazi kihívásokat, majd ezeket nemcsak elkezdjem, de hosszútávon működtetni is tudjam, no és ne éljek álomvilágban. Igen, ez az álomvilág a legfontosabb.

Most némi éllel még belevághatom azt, hogy egy olyan valaki akarja ezt velem végigvinni, ki saját bevallása szerint képtelen elérni céljait, de ne legyen éle ennek a posztnak.

Egy biztos! Abban az esetben, ha ide én leírom nektek jövőre, hogy valami kibaszott macskagyökér alapú bogyóval próbáltam elérni az optimális alvási ciklusom legalább 80%-át, akkor tudhatjátok, hogy a projekt beindult. Meg mondjuk ebből más is kiderülne, de ne szaladjunk annyira előre…

Ez volt az a poszt, ami egy beavatatlan olvasó számára totál érthetetlen, de ez korán sem baj, sőt… maradjunk annyiban, hogy magamban beszéltem.

Jah, és van itt még valami, mit délután olvastam, Deákot idézték a cikkben, méghozzá gazdaságiban, de szerintem ez az élet bármely területére adaptálható, és most éppen ide van kedvem kitenni, bár lehet csak azért, mert egyébként elsikkad:

Ha valamiről önként lemondunk, akkor örökre és visszavonhatatlanul elveszítjük a valamihez való tulajdonjogunkat, de ha erőszakkal veszik el a valamit, akkor az általában nem tart örökké, hiszen azt vissza is vehetjük megfelelő történelmi feltételek teljesülése esetén.

Facebook Twitter Tumblr

3 Responses to Új projekt

 1. Krisz szerint:

  Csak nekem tűnik úgy, vagy mindig év vége előtt 1 hónappal jön a megvilágosodás az új projektekre? 😉

 2. Zaphod szerint:

  Nem kötözködik!
  Képeket tölt fel a világ túlfeléről, ha már odament dolgozni!
  Jah, és nem kötözködik!

  ,)

 3. Krisz szerint:

  Igenis, főnök! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com