Te tudtad? Szóval, te megnézted valaha a havi számlakivonatodat, akár elektronikus, akár papír formájában? Észrevetted a sok apró összeget, mit csak egy szerény „elmentek ti is az anyátokba” sóhajjal nyugtáztál, mert már nem bírod követni a levonásokat, adókat, minden szart mit fizetsz annyi helyre, hogy annyi tulajdonképp nincs is.

Elavult számla.

A múlt héten Zena által megismerkedhettem a megöregedett (Elöregedett? Elavult?) telefon SIM kártya esetével, a mai nap tudatosult bennem, hogy egy bankszámla is meg tud öregedni. Komoly! Azt mondta az ügyintéző csaj, hogy a számlám roppant öreg, és egy frissebbre kell cserélni, mert azon nincs annyi levonás, ahányszor levegőt veszel.

 Egyébként szerintem ma öregedtem én is vagy öt évet. Kizárt, hogy belenézzek a tükörbe. Nem vagyok én túl hiú? Nem mintha lenne valamire, de nem vagyok?

Ma kijelenthetem, hogy a bankszámlám friss, és ropogós, jó kenyér illata van, még köll hozzá só, azt valakinek, kit nagyon utálok (van belőle egy pár mostanság) a kezébe lehet adni, azt elküldeni vele a kurva anyjába.

Posta. Ajánlott levél feladási részleg. Sor.

Előttem egy csaj. Lányom lehetne (jajjj, öregszem, sírok!). Megfordul, rám néz. Megint megfordul, rám néz, majd a következőt kérdi, egy összehajtogatott (!!!) cetlit lobogtatva:

–          Ezzel ide kell sorba állni?

Az ezt követő 1,35647 másodperc arról szólt, hogy megdöbbentem. Leszarom, hogy nem szólít meg. leszarom, hogy motyog. Tulajdonképp azt is leszarom, hogy megszületett. De mi a lófasz vagyok én? Uri Geller? Honnan a faszból tudjam, hogy mi van az összehajtogatott papír fecnin?

–          Nem tudom mi van a papírodon! – mondtam erre.

Nagy valószínűséggel ő sem tudta, mert ki kellett hajtania, és elolvasni.

–          Értesítés.

–          Jah, akkor az a másik sor.

Szeretem a feltörekvő ifjúságot. Kire mész szavazni két év múlva, kislány? Dzsásztin Bibőrre?

Most megyek, és bónuszként elolvasom Orbán Viktor levelét, mert írt nekem.

Addig meg, mert ma House volt itt a téma, most meg Uri Geller, így hát lássátok azt, ahogy:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com