Másfél hete a következőt jeleztem előre:

“A részvételi arány 39-42% között lesz (csúnyán betaláltam), ebből 2 786 523 szavazó fogja azt mondani, hogy ide soha, de soha ne telepítsenek be senkit!”

Ez volt 22-én. Egy 29-ei Indexes cikk szerint 51%-ot jósoltak, erősen billegve, szóval ennyi erővel akár én is írhattam volna hülyeségeket, és még pénzt is kereshettem volna vele (basszus…). Két dologban viszont tévedtem, és ez a naivitásomnak köszönhető – meg annak, hogy 10perc alatt, dühből posztoltam. Az egyik, hogy az igenek, és az érvénytelen szavazatok arányánál nem vettem figyelembe, hogy a Kétfarkúak (ez vicces) kampányára mennyi pénz gyűlt össze, miből még egy applikációt is összeraktak, min a média húzott egy nagyot, így sikerült megnövelni a marhák aktivitását. Másodrészt, majd’ 470e-el több voks érkezett a NEM válaszra, mint amit én vizionáltam. Az pedig 14% különbség, és ez rémisztő. Mondom is, hogy miért:

  1. 470e-el több idióta van, mint gondoltam
  2. Tulkép a Fidesz, és a Jobbik nem csak a saját beteg szavazóikat húzta magával, de agymosást végzett még több emberen
  3. Ezzel az eredménnyel Orbán tegnap megint választást nyert volna (ne mondd, hogy nem volt tétje)
  4. Tétje lett volna, mert bejelentették, hogy ha az igenek vannak többségben, akkor lemond a kormány, szóval minden lehetőségünket elpuskáztuk arra, hogy ez meg is történjen.

Verdikt: Orbán nem véletlenül boldog, mert nem vesztett semmit, 2018-ban újráznak. Annyira erős a magyar kötődése ehhez a baromhoz, hogy nagyjából semmi értelme megtartani a következő országgyűlésit. Ha nézted a választások napján felbukkanó videókat, akkor abból leszűrheted, hogy két év múlva csak úgy bukik ez a fasz, ha 800e, Orbánba szerelmes nyugdíjast elküldesz a gulágra, és hazahozol – akkor már – kb. 700e külhonba szakadt, gazdasági menekültet, és dühükben a szeretteikkel bemennek a szavazófülkébe. Más opció nincs.

A Fidesz bukásáról szóló pozitív hangvételű cikkeknek pedig annyi értelmük van, mint ennek a posztnak. Abban az esetben lehetne történelmi a tegnapi nap, ha a nép felébred, elkezd töprengeni, elolvassa a híreket, majd berobban a szavazófülkékbe, és nyom egy igent annak érdekében, hogy ez a kupleráj eltűnjön.

De ezt nem tette meg, mert a tömeg 200éve apátiába van süllyedve, és azt hiszi, hogy a saját sorsát önmaga megváltoztatni nem tudja, ahhoz más kell. Egy jobb világ, mit majd valaki más elhoz, csak nehogy dolgozni kelljen ezért, mert az hogy néz már ki…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com