Én meghalok ettől a Szíjjártótól! Tudom, ne nézzem… de nem tudom nem nézni, csak akkor, ha mondjuk elköltözök Görögországba, felmászok a Meteorák valamelyik, sziklába vájt barlangjába, és ott élem le a maradék életem, hol nincs semmiféle elektronikus, vagy nem elektronikus kommunikáció, és még a postagalambokat is lelövöm, csupán táplálkozás céljából.

Ilyen ország pedig nincs!

(Mondaná a Mandiner blog, mit még mindig nem tudok hová tenni, fogalmam sincs, hogy gyűlöljem, vagy szeressem. Ennyire még blog nem osztott meg…)

Itt van ez a pali, kit 10millió 3,5millió magyar tart el abból a célból, hogy viktátorunk szócsöve legyen. És ez a paraszt, a mi pénzünkből hazudik. NEM! A hazudik, az nem olyan kifejezés, mi jellemezné azt, amit mond.

A cigányok húsvétkor elmentek kirándulni / üdülni.

Anyád!

Megjegyzem, hogy ÉN 36 éve totál leszarom, hogy mi van Gyöngyöspatán. Pont annyira érdekel, mint a gaboni határ mellett lévő, Moukoro falu élete, és helyzete. Fingom nincs, hogy Gyöngyöspatán a cigányok jók, vagy rosszak, hogy élnek a falubeliek, így hát nem is tudok, meg nem is akarok véleményt nyilvánítani. Nem is szerepem ez.

Én azt látom, hogy kétszázkilencvenakárhány asszony, meg gyerek elhúz a faluból, pont akkor, mikor oda betelepednek különböző egyenruhás fazonok, kik nem állnak a kormány szolgálatában. Erre a paraszt közli, hogy ők üdülni mentek, szervezetten. A férfiak meg otthon maradtak… Ez a fasz életében nem látott cigányokat, csak képről. Mikor engedi egy cigány férfi, hogy elmenjen az asszony a gyerekkel üdülni, miközben ő otthon marad???

Tételezzük fel, hogy Szíjjártó igazat mond. (Ne! De! Neem! Deee igen! Soooha!!! De igen, köcsög!)

Az üdülni látszó cigány nők, miért nem boldogan, jókedvűen, kéz a kézben, énekelve, mosolyogva szálnak fel a buszra? Hiszen minden okuk meg van rá, ugyanis mikor mehet el egy Gyöngyöspatai cigány nyaralni? Hiszen ők kiabáltak. Sírtak is. Szedték a lábukat, pedig a busz megvárta mindegyiket.

Hogy van ez, tisztelt Szíjjártó “úr”?

Ha most az általam annyira nem szeretett Amerikában lennénk, akkor beperelném Szíjjártót, közpénzből való, 10millió magyar megtévesztési kísérletének ürügyén. És megnyerném, bazdmeg, majd a zsetonból vennék egy 30méteres jachtot, azt irány Bora bora. Távozóban még visszaszólnék; Diktátorkodjatok még vagy 50évig, köcsögök!

Nézd, még szemrebbenés nélkül sem tud hazudni, csak makog, és csuklik a hangja:

És én ezzel foglalkozom, baszod, mikor van ennél sokkal jobb dolgom is. Igen, én vagyok a hülye…

Facebook Twitter Tumblr

8 Responses to Üdülni, mi? Zzzuuuppppeerrr….

 1. Krisz szerint:

  Háhá, ezt a kiba nagy iróniát, amit most ezen téma után érzek 😀
  Mert ugyebár most voltunk (bocs, még vagyunk) uniós elnökök és a legemlékezetesebb tett, ami ehhez a félévhez kapcsolódik, az uniós roma-politika irányelveinek / keretfeltételeinek kidolgozása és elfogadása. Erre Péterünk meglép egy ilyen mondást. Hát ez tényleg rulez… lehet, hogy ő már ismeri a magyarországi adaptációját az uniós elveknek 😀

 2. Krisz szerint:

  (A fenti hozzászólás nem politikai véleménynyilvánítás, hanem a józan emberi és és jóízlés tiltakozása)

 3. Zaphod szerint:

  @Krisz: Te, az a baj, hogy az egész sztori – mármint a kormány kommunikációja – annyira nonszensz, hogy ne találtam/ok szavakat. Még hasonlítani sem tudom mihez, mert nem éltem olyan korban, mikor ilyenek hangzottak el a szóvivő szájából.

  Mintha felállt volna a japán miniszterelnök, és azt mondta volna, hogy semmi pánik, a földrengés, az általa keletkezett cunami, és a vele járó katasztrófák nem más, mit rémhír, mit az ellenzék gerjeszt. Az emberek jól vannak, csak mindenki átugrott Ausztráliába, mert sörfeszt van.

  Próbálom ám humorra venni, de akkora kibaszott gyalázat, és kurvára tippen sincs, hogy még hány ilyet csinálnak 3 év alatt…

 4. Krisz szerint:

  Még elég sokat. Gondolj csak vissza az előző 4 évükre.

  De: Inkább azt derítsd ki nekem, hol lehet leiratkozni a kormányzati kérdőívekről 😛

 5. Sir Artemon szerint:

  [Krisz]: :DD

 6. Zaphod szerint:

  [Krisz]: 😀
  Ott lógsz azon a rohadék facebookon. Írjál viktorunknak, hogy szeretnél. Nem, akarsz!
  És linkeld már be valahogy, röhögjünk már mi is! 😀

 7. Krisz szerint:

  Ááá, ahhoz “kedvelnem” kellene, és arra még nem tudtam rávenni magam… :S

 8. Sir Artemon szerint:

  [Krisz]: 😀 Jaj, bearanyozod a napomat ezekkel! :))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com