Namost, az elején elakadtam, majd feltettem magamban azokat a kérdéseket, miket már jól ismerhetsz akkor, ha sokat olvasol, mik lényege nem más, minthogy: Mivaaannn???

Aztán menet közben jött az a Jjjjaaaaa, amit a butaság, meggondolatlanság elkendőzéseképp nyög ki az embernek fia, a száján. Ezt lezárva sóhajtottam egy „Így már értem!”-et, és ezek után kb. 2 perc alatt beleszerelmesedtem.

A Tron Uprising egész egyszerűen kurvajó! Már azoknak, akik szeretik a Tront, mint történetet. Azt nem tudom, hogy ezen világ hardcore fanjai mennyire fikázzák, de mivel én már kurvára semmiben nem vagyok hardcore, így totál teszek rá. Tök jó a sztori felvezetése (még csak az első rész jött ki), a hangulat adott, a zene pedig jön az új-régi Tronból.

És most meg az jön, hogy Kedves Jézuska! Egész egyszerűen szükségem van egy ilyen pólóra: Vagy / meg jól jönne egy „FLYNN’S”, esetleg, vagy mellé egy „FLYNN LIVES” is jöhet. Léééccci, naaaa…. És akkor jó leszek, és segítek az idős néniknek átmenni az utca túloldalára, ha akarják, ha nem…..

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com