Nem szól be, csak ha tudja a megoldást.

Szóval, hogy kapcsoljunk össze egy facebook oldalt egy wordpress oldallal úgy, hogy az FB oldalon megjelent összes üzenet (nem komment), megjelenik a WP-ben, külön-külön posztként? Mi tegyünk, ha erre egyrészt nincs alkalmazás, sem jogosultság, másrészt nem vagyunk programozók, kik két klikkre széthackelik a világot…. Hüümmm….

Osszuk meg az facebook oldalunkat a twitterrel, ekkor állítólag megjelenik az RSS feed ikon. Ha megjelenik, akkor már nyer ügyünk van, mert asszongya a gmail, hogy képes RSS-t kezelni. Ha képes RSS-t kezelni, akkor nyúljuk le a twitterre szánt címet, dobjuk az FB-n megjelent posztokat egy adott kategóriába, majd állítsuk be erre egy automatikus átirányítást, méghozzá a WP felé, mivel ő képes leveleken keresztül beérkezett írásokat külön posztként megjeleníteni, méghozzá adott kategóriákban. S hipp-hopp, pár pillanat alatt nem csak a facebookra publikálunk, hanem automatikusan a saját weboldalunkra is.

Tüpptürüpp…..

Vajon megy e így?

Gyűűűűűlölöm a fééééészbúúúkot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps: Viszont ha ugyanezen, létrehozott kategóriát, RSS Graffitiként visszaküldjük a FB-ra, akkor ezzel végtelen ciklusba zavarjuk a világot, és bedől a net. Bbaaahhh…. bárcsak így lenne…. Muuhuhuauauaaahahahahahahahaaaaa (sátáni kacaj)

Ps2: Most esett le, hogy annyi eszem van, mint egy zsák madárfüttynek! Mi a faszomért foglalkozom azzal, hogy a páciens mit ír a fészbúkra, mikor van egy RSS Graffiti, mi az összes WP írását publikálja arra a mocsadék közösségi faszságra….

Miért kéne nekem ezt visszafelé megcsinálnom? Fészbúkon egyébként is hulladék a szövegszerkesztés. Pppffff….

Facebook Twitter Tumblr

4 Responses to Töpreng, levezet, hangosan gondolkodik….

 1. Krisz szerint:

  Ha bedőlne a net, te lennél a legjobban megzuhanva, mert ki kéne dugnod az orrod a laptopból és élned kellene 😛
  (már beszólhatok, mert a végén megvan a megoldás)

 2. Évika szerint:

  mondd csak, alszol eleget mostanában??? (nem beszól, csak érdeklődik! 🙂 )

 3. Zaphod szerint:

  [Évika]: Aludni?
  Hááát… ha 5 nap alatt kegyűrök 60óra hivatalos, meg egy pár, nem hivatalos melót, ezt követően szétszedi az arcom a fogorvos, majd újra indul a gálya, tulajdonképp megjósolhatatlan, hogy meddig, akkor igen. Tegnap estétől aludtam ma hajnal háromig… 😉
  Elég?

 4. Évika szerint:

  [Zaphod]: hmmm, nem teljesen vagyok megelégedve, kéne beszélgetnünk erről újra… 🙂 tudod, gép becsuk… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com