Azon töprengek, hogy ha itt bent a gályán, ezen a szép vasárnap reggelen, megö elteszem láb alól a hajó hülyéjét, akkor mit veszíthetek?

Ugyebár nem kell többé kajára, számlákra, ruhára, benzinre költeni. Nincs családom, feleségem, gyermekem, sőt, még a lehetőség sincs meg rájuk, tehát senkit nem hagyok magára. Nem zsibbasztja az agyam a világom által rám kényszerített bulvár, politika, és egyéb szenny. Nem leszek részese forgalmi dugóknak, nem kell keresnem parkolóhelyet, nem kell bekényszerítenem magam különböző plázákba, és egyébként meg nyomós indokom lesz mindig arra, hogy miért nem megyek oda, ahová hívnak. A jövőmmel sem kell foglalkoznom, hiszen az elkövetkezendő pár évtizedem le lesz zsírozva, utána meg már tök mindegy mi történik. Mondjuk lemaradok egy rakat mozifilmről, pár jó sorozatról, viszont ezeket olyan mennyiségben néztem az utóbbi időszakban, hogy szinte totálisan elvesztették értéküket, így ezt is a pozitívum sorai közé kell felvenni. Nem lesz net. Viszont lesz könyvtár, így ismét elkezdhetek olvasni. Sőt, egy idő után beindulnak az agytekervények, és írhatok is. Ezaz! Íróvá képzem magam a kóterban. Közben hatalmassá gyúrom magam, kajak, erős legénnyé, így ha megpróbálna valaki a nőjévé tenni a rácsok között, hát nem csak a gondolataim lennének az elrettentő fegyverek.

Csupa-csupa pozitívum, és még egy idiótával is kevesebb szívná el a mai naptól az oxigént, eme nemes bolygón. Nah, ez aztán rémisztő. Márminthogy 10perce ülök itt, azon gondolkozva, hogy legalább egy nyomós érvet találjak – bár a világunknak jót téve – , önmagam elzáratása ellen.

A poén az egészben az, hogy ezen poszt megírása után még vigyáznom is kell erre a baromra, mert ha ma elüti akár egy villamos is, hát nincs az a sztárügyvéd, ki bizonyítani tudná, hogy nem én vezettem a járművet.

Kétségbeejtő a világom, és ami mögötte van….

Facebook Twitter Tumblr

5 Responses to Töpreng….

 1. Sir Artemon szerint:

  Nézzed az édes kis Anne Hathaway-t inkább!
  Amúgy, nem kell megölnöd senkit. Menj be a rendőrségre, és mondd azt, hogy szeretnél bevallani 3 gyilkosságot. Előtte keress ki eltűntek listájáról 3 olyan tagot, akikről semmi hír. Aztán elmondod, hogyan tüntetetd el a hullákat egy leselejtezett öntöttvas kádban egy szeméttelepen kénsav és sósav keverékével. Senki nem kérdezi meg, hogy igaz-e.

 2. aniss szerint:

  Hmmm…, ha még anno eltetted volna láb alól , már szabadulnál.;)

 3. Vandál szerint:

  Nézd, ha egy bagoly meg tudja oldani, te is álcázhatnád magad mondjuk Gonosz Zapinak, vagy tovadübörgő sárga villamosnak… 😀

 4. Vandál szerint:


  Csak a link maradt le… 😀

 5. roadtrip29 szerint:

  Én ugyan ezen töprengtem a koleszban tegnap, de ha egyszerre gyilkolnám meg az összeset, aki megérdemli, az már tömegmészárlásnak minősülne.
  És most megyek tanítani a kis terroristáim közé, ahol szintén nem bánnám ha kidobálhatnám őket az ablakon és egytől egyik szögesdrótszőnyegre esnének.
  Hát kell nekem saját gyerek? Szaaart…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com