Az elkövetkezendő 4 hétben a következő filmeket fogom lelopni….. ooohhh mit beszélsz! Jogszerűen, magáncélra letölteni a webről, mint ahogy a jómunkásemberektől kezdve, a rendőrökig, az országgyűlési képviselőkig bezárólag sokan, méghozzá nem „kamerás”, hanem HD minőségben:

The Thing, In Time, Immortals (na ezt kurvára sajnálnám), Tower Heist, The Debt, Killer Elite (már meg van, de itthon még nem mutatták be!).

Egyenlőre ennyi, mi eszembe jut.
Ez eddig 6 film, 8700.-ft, ha ketten megyek, akkor 17400.- Mondjuk ehhez idő is kéne, meg hát Tarlós most úgy érzi, hogy veszélyezteti a környezetet a verdám, és a faszom sem fog a mínuszokban órákat békávézni, de ebben a nehéz gazdasági helyzetben erre a – jelenleg, számomra egy szórakozási lehetőségre – kiadnék ennyit.

Azért nem teszem – basszátok meg – mert bár tudom, hogy az állam, és a világ képes figyelni minden cselekedetem, nem hiányzik még az is, hogy rám küld a pribékjeidet (bocs, lovagjaidat), kik majd azt fogják sasolni, hogy mit csinálok a moziban.

Lovagoknak hívni őket? Hűmm…. Azért ugye…. Szóval… izééé… Voltak anno ilyenek, nem tudom emlékszik e rá valaki, hogy őőőőő…. Hívtunk mi embereket lovagoknak ám. Bizony! Tehát ők ott voltak… hhmm… lent délen, valami „A” betűs földrészen. Hogy is hívták? Aaaaffrr….. Afrika! Igen! Aztán úgy jöttek el, hogy hhhmmm…. szóval maradt utánuk pár millió hulla, és hogy-hogy nem, tele lett Európa rengeteg kinccsel. Mindez a vallás, és egyéb fennkölt gondolatok ürügyén.
Loptak, na! Meg öltek is, hogy lophassanak!

Szóval, ne lovagozzatok itten, mert az hányinger! De ha mégis, és akkor ők majd ott becsülettel, tele igazságérzettel azt sasolják, hogy ki, és hogyan túrja az orrát, akkor én nem fogok mozira, mozijegyre költeni.

Ennek ti vagytok az okai, és a forgalmazók, meg akik meghatározzák a jegyárakat, meg akik seggfej módjára úgy szórták tele a várost termekkel, hogy megölték a mozi hangulatát. Tudjátok, a mozikat itthon Filmszínháznak hívták, és nem véletlenül. Mára ez valami filmdaráló bevásárlóközpont lett, tegnap óta teleszórva lovagokkal.

Brooááfff….

Tagged with →  

2 Responses to Tisztelt ProArt!

  1. szerint:

    Mozilovag avagy a halál belovagol Perzsiából. Itt vidéken már nincs mozi. Két hete (?) zárt be az Uránia, most már csak a szar multiplex van, meg egy szál klubmozi, heti 2-3 filmmel. Pénteken összesen nyolcan néztük meg az új Almodóvar filmet. 1800/2 fő.
    Azt halottam, ma Magyarországon annyi vetítőhely van, mint valamikor a századforduló környékén, ha jól emlékszem. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com