Megvolt? Volt olyan, aki akár kettő egész forintot is fizetett a cuccért?
Az év citromdíjasa, és a „Sírsz, miközben nézed” kategória. Komolyan!

Ez a trailer HD-ban.

Ha hiszed, ha nem, ezzel elmondtak mindent a moziról. A film összes akciójelenete benne van (nem vicc!)! Innentől kezdve az az érzésed, hogy egy hollywoodi 2,5 perces trailer szuperprodukciót bevágtak egy másfél órás, rajongói filmbe.

Nem csak azért rossz, mert az összes költségvetés (30 millió dollár) valószínűleg elment arra a két és fél percre, mi a bemutatóban látsz, szóval, innentől fogva akár nálunk is forgathatták volna, valamely lepukkant ipartelepen, egy 20 éves Technics VHS kamerával, hanem azért rossz, mert rossz benne minden egyes pillanat. A sztoritól kezdve, a szereplőkig, nem is beszélve azokról a párbeszédekről, mit egy jóérzésű rendező már 30 éve visszabaszott volna a forgatókönyv íróknak, mert ezzel nem lehet megjelenni filmvásznon, kifütyülés nélkül.

Csak azoknak, kik olyanok, mint én, ha olyan vagyok, amikor úgy érzem, vezekelnem kell valami miatt (áááhhh… sosem volt ilyen….), és mivel nincs nálam ostor, amivel csapkodni tudnám a hátam, így bepréselem magam a képernyő elé, addig fel nem állva, míg vége nincs, vagy úgy nem érzem, a szememen keresztül végképp kiégett az agyam.

 

Ps: Egyébként volt nem is egy olyan hétvége, hol 21 millió dollár felett termelt az  amcsiknál…

Hülye Zap! Mit vársz azoktól, kik kétszer választották meg G.W. Busht???

HOL VAN MÁR A PROMETHEUS???????

Tagged with →  

4 Responses to The Darkest Hour

  1. szerint:

    Jó. Én már a trailert se bírtam végignézni. 🙂 🙂 Ezt még nagypéntekre se, de téged most biztos feloldoztak egy kettős gyilkosság alól.

  2. szerint:

    Akarom mondani. 🙁
    (Az ember meg van zavarodva.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com