Nem ez nem az a vakolatos cucc! Ez Steven Spielberg producerkedésének lesz következménye, úgy május magasságában. Mega-giga költségvetés, méghozzá egy sorozatnak, mi műfajában sci-fi. Wooowww…. Miccccsoda nyalánkság mindazoknak, ki erre a műfajra így, vagy úgy, de rá vannak kattanva.

Viszont nem tudod a sztori.

Szóval, egyszercsak azt látjuk a bolygónkon, hogy már nem látunk rajta semmit, hiszen sikerült kiaknázni belőle a már kiaknázhatatlant is, és a kiaknázott végterméke éppen készül elpusztítani a kiaknázókat. Eddig stimt. Nem kell nagy jóstehetségnek lenni eme jövő lefestéséhez.

Most jön a csavar. Találjuk fel az időutazást, menjünk vissza a dinoszauruszok korába, ott kezdjünk el civilizációt építeni, mivel megváltoztatjuk csúf jövőnket.

Most jövök én, a cinikus köcsög.

Figyeljmá… aki nálam jobban kívánná a visszautazást az időben, az hazudik. Pont! Viszont, hogy is van ez? Szar a jelen. Visszamegyünk 85millió évet, hogy a jelen más legyen. De! Ha lefektetünk egyetlen egy darab téglát is 85millió évvel ezelőtt, akkor azzal már annyit változtatunk az elkövetkezendő 85millió évben, hogy vagy nem lesz értelme visszamenni, vagy nem lesz kinek visszamenni. Vaaaagy, amikor nekünk tulajdonképp le kéne esni a fáról, felismerni a tüzet, és elég vadnak lenni, hogy túléljünk, és ezzel fejleszteni mindazon képességünket, hogy csúcsragadozóvá nőjük ki magunkat a dzsungelből, akkor már ott vagyunk, és kénytelenek vagyunk levadászni saját magunkat, hiszen magunkra támadtunk kőbunkóval, és erre mi vadászpuskával válaszoltunk, tehát részint kiírtjuk őseinket, kik nem mennek végig az evolúció rögös ösvényén, így hát mi sem leszünk, tehát fuccs a kerék feltalálásának, nem is beszélve az időutazásról.

Konklúzió: Mivaaan???

De utálom az időutazást! Állandóan összezavar….

Facebook Twitter Tumblr

4 Responses to Terra Nova (mivan?)

 1. Moya szerint:

  Szerintem ez már egy alternatív jelen. Valakik ebbe már valamikor belenyúltak. Egyszerűen nem létezik, hogy ez magától tudott így elromlani.

 2. Sir Artemon szerint:

  A kvantumfizika legújabb kísérleti kutatásai szerint, pusztán az elvárásaid átalakításával át tudod formálni az kezdeti ok kiindulási pontjában történteket is. Szóval, bármikor visszafelé is módosítható az idő.

 3. Zaphod szerint:

  Akkor most felveszek egy felnőtt pelenkát – ha az erőlködéstől beszarok, akkor ne vonja el a figyelmem – ééééssss….. formálás indul!

  Hiányozni fogok? 😉

 4. Sir Artemon szerint:

  Ha azt várod, hogy fogsz, akkor fogsz. A múltat is úgy teremted, hogy ez legyen a jövőd. 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com