Tavaly megjósoltam, hogy elkaszálják, vagy csak megemlítettem, hogy talán el fogják kaszálni?

Nem mindegy? Kasza….

Te, én tényleg nem akarok a FOX zsebében turkálni, de most akkor úgy felteszi az ember gyermeke a kérdést, hogymárpedig akkor minek is indult el? És hogy rekord költségvetés, meg minden, és induljon egy sci-fi, és kalandozzunk, meg rejtélyezzük, majd csukjuk rá a kibaszott ajtót a nézőkre, és suttogjuk oda, hogy mi nem is úgy gondoltuk, hanem…

Mennyi minden másra lehetett volna elkölteni azt a rahedli pénzt, mit azért basztak ki az ablakon, hogy a képernyő előtt ülő nézőket megszopassák?

Nem mintha rajongója lettem volna, mert a sztori kb. annyira alkalmas elnyújtásra, és fikagörgetésre, hogy totál észre sem vettem volna a második évadot, amit pedig nem várok, az ugyebár nincs is (nem úgy, mint a Touch, ugyebár…).

Nem jó ez a rendszer, kéremszépen! A csatornák már évek óta szopatják a sci-fi igen csak tág műfajára éhező, igen csak rétegközönséget. Már szerintem egyszer felsoroltam, hogy az elmúlt 5 évben hányszor szartak a szemünkbe, most nincs kedven úja előhozni. De tudom, hogy azért tehetik meg a rohadékok, mert sehol a kurva világban nincs olyan, hogy én holnap előfizetek egy csatornára, és holnapután azt lemondhatom, mert megharagudtam rá. Abból élnek, hogy reklámoznak. Úgy szerződnek különböző csomagokban a televízió előfizetőkkel, kábelszolgáltatók által, hogy az elkötelezettség akkor is tartós maradjon, ha az előfizető megharagudván a FOX-ra, soha többé ne kapcsoljon oda. Így jön a pénz. És ez van mindenhol. A nagy testvérnél előfizetek a NatGeo- ra. Csak rá nem lehet. Üzletpolitikailag. Nekem fizetnem kell a NatGeo Wild-ra is, amire kurvára haragszom, mert lassan a saját reklámidejük nagyobb, mint a nettó műsoridő, mi kibaszott mód zavaró, hiszen egy 40 perces filmbe befér 5 reklám, és az engem érdeklő műsorok olyan időpontban mennek, mi számomra totál elérhetetlenek. Köszi! Egy normális világban ekkor az előfizető küld két levelet. Az egyik megy a szolgáltatónak, hogy holnaptól a csatorna sika, a másik megy a csatornának, hogy azért sika, mert szarok vagytok.

Mi történne ekkor egy normális világban? Lenne nagy rémület. A normális világ 4 millió tv csatornája egyrészt leredukálódna 42 ezerre, kevesebb reklámot sugároznának, értékesebb műsorokat lehetne gyártani, és nem szopatnának mindenkit agyba-főbe azzal, hogy belekezdenek egy sztoriba, és amikor a második fejezethez érsz, akkor elégetik a könyvet.

Különben meg miafaszért van nekem majd’ 120 csatorna a tévémen, mikor már összesen hármat nézek, azt is néhanap, és egyébként is csak arra van az a lapos, szélesvásznú szarláda, hogy ott lógjon a noteszgépen, min csak az engem érdeklő anyagok vannak, méghozzá HD, vagy közel HD minőségben, reklámok nélkül. Komolyan mondom, hogy abban a pillanatban, ahogy valaki előjön a vezetékmentesítéssel, azzal, hogy nem kell “madzag“, sem a számtech. eszközök töltéséhez, sem a HD anyagok külső megjelenítőkre való átviteléhez, méghozzá jó, megfizethető áron, abban a pillanatban lesikálom azt a szennyet, mi tódulna ki a kábeltévé madzagjából, mert hírek ott vannak a weben, a híradók úgyis csak manipulálnak / hazudnak, mozikat, sorozatokat sem a tv-ben nézek, az a heti egy-két dokufilm mi elé beesek hót álmosan, vagy kora ébredéskor, meg tényleg megér annyit, hogy péntek hajnalban erről osszam az észt feleslegesen, ahelyett, hogy valami sokkal érdekesebb dologgal foglalkoznék?  Ugyehogynem…

Jah, és bónuszként, tegnap reggel az fogadott a TV képernyőjén, hogy fészbúúk alkalmazás indult, és hogy használjam, meg szeressem, és hogy most nekem akkor jó. Anyádat….

Már csak a Forma 1-re, NFL-re, olimpiára, WTCC-re, Tour de France-ra kéne valami online megoldás találni…

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com