Igen, és 125× fogadtam már meg, hogy soha, semmilyen körülmények között nem olvasok techline-t, de ott van a hírkereső középső sávjában, meg mindenhol, és …. jóóvanna…néha becsúszik. De eskü, hogy a blikk, meg femina, story, nők lapja cafe, és egyéb szennylapok közelébe sosem! De tényleg!

Na de mi a lényeg?

Jah, igen! Szóval, hazánk nagyra becsült számtech. lapja elcsípett egy felmérést, illetve az a körül kialakult botrányt. Az AptiQuant nevezetű cég unatkozó, lógós picsái felmérést készítettek arról, hogy mennyi IQ-t társíthatunk különböző web böngészők használóihoz. Mint a felmérésből kiderült, az IE6-al weben kóricálók épphogy tudnak enni kérni, meg el tudják kapni a feléjük dobott labdát, és nagyritkán felkapják a fejüket, ha a nevüket hallják.

Azért becsúszott közéjük pár írni tudó, kik valahol azt hallották, az amcsi jogrendszerben még Buddhát is perre lehet fogni, így mindjárt be is perelték a statisztikabúvárokat, mert micsoda aljas dolog, hogy hátrányosan hülyéznek le olyanokat, kik a világ legrosszabb, leglassabb, és egyben a számtech környezetre legveszélyesebb böngészőjét használják. Nekik tetszik, mert ők márka hűek, és különben is, retro fanok, meg szép a színe a cuccnak… E miatt még nem feltétlenül idióta a felhasználó. Nem! Akkor sem!

Mindegy is, nem is ezen van a hangsúly.

Kik a legokosabbzseniálisabbinteligencsebb felhasználók? Na? Na kik?

Hízik a májam, köszönöm! Hát mink, Operások!

Ezzel a tudattal, mostmárnekem nagyon jó, és semmi, de tényleg semmi nem hiányzik mára, csak egy kurva ágy, és ahogy ma meglátok egyet, abba én belefexem. Legyen az bárhol, bármikor, bármilyen időjárási körülmények között!

(Mint utóbb kiderült, kacsára ugrottam, mi akkora volt, hogy a hápogása elhallatszott a holdig, viszont egész jól sikerült kacsa volt.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com