Tegnap…ma….mittoomén… összefolynak a napok, szóval, 11 órát ültem egy gép előtt, minek 160GB területén szinte nem volt olyan pont, ahol ne lett volna valamilyen típusú, vírus, féreg, és még ki tudja milyen alkalmazás, mi megfekteti a gépet, információkat küld ki a net felé, adatokat gyűjt, hálózatba kapcsol, lassít, nem indít, csak van.

Fénykoromban beüzemeltem volna egy netkávézó teljes gépparkját onnan indulva, hogy kibontom a cuccot a dobozokból.

Kedves gyerekek!

A számítógép olyan, mint a lakásotok. Gyermekként apuci, anyuci megtanította, hogy rend a lelke mindennek. Egy olyan gép, miben nem lehet megtalálni az adatokat, már képtelen beindulni, tele van vírusokkal olyan, mintha kinyitnám a kéglitek ajtaját, de félúton elakadna az ajtó a sok szeméttől. Bemennék a konyhába, és ott a mosogatóból másznának ki a kukacok, a szemetest nem lehetne megtalálni a szeméthegy alatt, az ablakokon nem lehetne kilátni, az ágy fehér lepedője szürkében, sárgában színjátszana, a wc-ben pedig az ülőkéig állna a szar.

A vírusok, férgek, spam, és egyéb kórokozók nagy része csak miattatok terjeng. Mert megveszitek a vasat, és felelőtlenül használjátok. Beszórtok mindent a szoba közepébe, miközben a polcok üresen tátongnak. Nem zárjátok be az ajtót, mindenkit beengedtek, a szomszédjaitokra ráköhögtök, nem teszitek a kezetek, zsebkendőtök az arcotok elé tüsszentéskor. Majd amikor bekerültök a kórházba, mert már a szervezetetek elkezdte feladni a harcot a mocsok és fertőzések miatt, akkor sírtok, hogy milyen mocsok a világ, vagy sajnálkozva mondjátok “én nem értem miért történt”.

Mindkettő butaság. Egyrészt, a saját hülyeségünk miatt nem illik mást okolni, másrészt 2010-et írunk, és ebben a korszakban, már minden szakirodalom elérhető, mi segítséget nyújt ahhoz, hogy legalább a legminimálisabb alapokat el lehessen sajátítani a számítógép kezelése témakörben. Aki erre vállat von, azzal az a baj, hogy buta, mert nem képes felmérni azt, hogy az ő hülyesége hatással van a többi hülyére, meg a már nem nagyon hülyékre is.

A nagy hálózatok korszakát éljük, hol szinte minden gép, telefon, pda, e-book, és még kismillió eszköz össze van kapcsolva egymással. Ha nyitva hagyod az ajtót, akkor az adataid szabadon szállingóznak kifelé. Minél több hülye hagyja nyitva az ajtót, az annál nagyobb terhelés a rendszernek, annál több energia, annál lassabban folynak az adatok, annál nagyobb fejlesztéseket kell eszközölni, mi megint több energiát emészt fel, és eljő a globális sötétség, mert a szénerőművek elsötétítik az eget.

Viszont ezt az informatikusok már nem érik meg, hiszen csoportos öngyilkosságot fognak elkövetni a sok hülye miatt.

445-ben Attila lesz a góré az összes nyugati hun felett.

Eközben biztos sok embernek kellett meghalnia.

Facebook Twitter Tumblr

2 Responses to Tech szössz….

  1. Thiliell szerint:

    Ööö, eljönnél hozzám, és féregtelenítenéd az összes gépemet? Köszi.

  2. Zaphod szerint:

    Ohhh… természetesen És ki is festek! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com