SonyEriccson mobilokat egy dolog miatt veszek csak (mondjuk akkor, ha már széthullott darabokra az előző….), mert mindig arról voltak híresek, hogy elhoztad, beraktad a kártyát, bekapcsoltad a cuccot, feldobtad a levegőbe, és mire elindult lefelé, addigra már ott volt rajta az összes névjegykártyád, naptárad, bejegyzéseid, és minden, függően attól, hogy mekkora irodát tartasz a maroktelefonodban, méghozzá abban a formátumban, úgy, ahogy az M$ Outlook gyűjti, tárolja őket.

Míg nem elérkezett 2010, és ezzel egy időben a szoftverfrissítés korszaka.

Tegnap, ki akartam másolni egy szöveget a telefonomból, mi egyébként modemként volt ráakasztva a noteszgépre, és mi lehet ennek legegyszerűbb módja, minthogy az ember megnyitja a telefon szoftverét? Ami csípőből közli, hogy biza frissítés köll a cuccra, különben nem működik.

Már itt feltenném a kérdést, hogy miért? Eddig miért ment?

Oké! Töltsük. Majd fogja a paraszt, és megszakítja saját maga alól a NET kapcsolatot, elkezdené tölteni az új szoftvert, de működő kapcsolat híján nincs honnan, ezért elszáll hibaüzenettel.

Az ártatlan felhasználó meg csak néz ki a fejéből, hogy mivan… innentől kezdve végtelen ciklusba bukik a dolog. Frissítés nélkül nem megy, frissítés nem indul, csak kapcsolat bontásakor, akkor meg nincs mit tölteni. Fasza! Azért elbeszélgetnék azzal a paraszttal, ki ezt megírta.

De nem baszol ki velem! Van másik kapcsolat! Frissítés indul, letöltés, telepítés testre szabása, telepítés indul. Előző verzió sika, jön az új, majd visual c++ telepítés. Mondom, minek? Kizárt, hogy ne legyen a gépen, nélküle nem is tudnék dolgozni, újabbat meg úgysem adott ki az M$. Mindegy, választási lehetőség nincs.

Zárd de a böngészőt, mert nem mehet így tovább. – Jah, persze! Bocs!

Zárd be a SonyEricsson telepítő programot, mert anélkül nem megy tovább. – Heee? Az alatt fut a c++ telepítés, baszod! Be sem lehet zárni!

De zárd be! – Nem tudom, szopjálle!

De! – Anyád! Erőből, nesze!

Köszönöm, a telepítés befejeződött.

Program indít, majd élből közli, hogy itten el fog repülni a cucc, mivel valami zűr volt a telepítés közben.

Nekem mondod, buzi? Azon csodálkoztam, hogy a végén egyáltalán feltettél egy parancsikon.

Ezen a héten már annyiszor kérdeztem azt; MINEK? hogy már kurvára unom. Mától nem érdekelnek a kérdések. Semmiféle kérdés.

És mivel ez az utolsó napom, 23-áig ne is lássam a bányát, hát nézzük meg A negyedik című mozit…

One Response to Tech szösssz….

  1. Krisz szerint:

    Valaki azt mondta nekem a csudaszép-csudajó androidos SE telefonomra, hogy direkt dummy-biztosra csinálták, azaz nem lehet belenyúlni. Persze cserébe bugol meg fagy :S
    De azért szeretem :))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com