A legjobb, mit olvastam, és mit annak veszek erről az országról:

A Castle továbbra se hoz túl jó számokat. Érdekes lesz megnézni, hogy mennyit veszít majd a sorozat a Barátok közt (várhatóan magas) nézettségéből.

Desmond Wallace for Sorozatjunkie

Ééérted? Nathan Fillion és  Stana Katic elbukik a Barátok közt ellenében. Már volt ma értelme átlapozni a híreket…

Hírekről jut eszembe! Észrevetted, hogy lassan három hónapja nem foglalkozom napi politikával? Én igen! Semmi TV, semmi webes hír, újságról nem is szólva. Gondolván egy nagyot, lássuk, mit is ír a hogyishívják? Az elsőig nem jutottam el. Mintha egy falba ütköztem volna, mit sem megmászni, sem átmenni… Már-már görcsösen próbáltam ráklikkelni a nagy hírre, mi úgy szól; Orbán: nem engedhetjük, hogy Európa tönkretegye sikereinket, de nem ment.

Tulajdonképp miért is érdekelne? Ehhez  valami közösséget kéne vállalnom azzal az országgal, hol ezek a hírek mennek, és befolyásolják napjaink, de hát hogy lehet egy olyannal közösséget vállalni, hol a Barátok közt lenyomja a Castle-t?

Hhhrrüüpppffff….

 

Tagged with →  

4 Responses to Társadalom – kritika

 1. Sir Artemon szerint:

  Szerintem, kihagyod azon ellenőrizhetetlenek számát, akik egyre többen vannak: nincs tévéjük, vagy egyáltalán nem néznek tévé műsorokat. A a napi betevő vizuális hatásokat dvd-ről, vagy számítógépről szerzik meg. Vagy letöltenek, vagy online néznek dolgokat. Aki egyszer megtapasztalja a különbséget, csak akkor vetemedik másra, ha éppen ki van szolgáltatva az előbbiek hiányának.
  Akik tv-t néznek, azok túlnyomó többsége olyan ember, akik ezen erőforrásokból hiányt szenvednek, vagy egyáltalán nem szeretik a bűncselekményekkel foglalkozó dolgokat. Pláne az amerikaiakat. Nem értik őket. Ennyi. Magyar mentalitású magyar drámázásra van szükségük. Attól még lehetnek értelmesek is.

  • Zaphod szerint:

   Hééé! Nem én vagyok itt a szakvizsga eseted! 😀
   Azzal merel gyanúúúsííítani, hogy itten hülyézem a népet ezerrel? Pedig elő nem fordulna, hogy én itten degradáljak, vagy mi… 😀 Én csak a közösségvállalásról beszélek, hát mi másról is?

   Soha meg nem említeném, összefüggésbe sem hoznám, hogy a barátok közt szünetében a nézőből választópolgár lesz, és….. Jajjj, dehogy! Zap, bele ne menj!!!
   😀

   • Sir Artemon szerint:

    Drága, tudom, hogy attól rettegsz, hogy két reklám között a Barátokközt olyan agymosást csinál, aki még azt is átállítja, aki eddig máshova tartozott, de hidd el nekem, ha retekklubot, vagy csigáskettest néznek, akkor is tök mindegy. Jobb, ha elfogadod, hogy ez a manipuláció hatékony, és szándékolt.

    • Zaphod szerint:

     Ooohhh… megnyugodtam, miután tegnap kaptam levelet orbányviktortól, miben megnyugtatott, hogy mindent megtesz a vállalkozásom kapcsán fellépő bürokrácia kivégzése, munkahelyteremtés, és adózás ügyben.

     Minden nagyon rendben van! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com