Az első, és legfontosabb az, hogy akkor perelj, ha úgy érzed, igazad van. NEM! Kérdezz meg legalább két őszinte embert a környezetedben, hogy igazad van-e, mert a látásmódod több dolog is elhomályosíthatja, mint mondjuk a:

 • Hülye vagy (mi nem egyenlő azzal, hogy nem ismered a jogszabályokat, mert azt senki nem ismeri, egyszerűen hülye vagy)
 • Buta, mert egy kicsit sem vagy tisztában azzal, hogy mik a jogaid, és mi a joga annak, kit beperelsz.
 • Ostoba, mivel nem jössz rá, bármit teszel, köll egy kis pénzt összeszedni ahhoz, hogy olyan emberhez (gy.k. ügyvéd) fordulj, ki érti azt a nyelvet, mit használni kívánsz.
 • Idióta, ugyanis téged terhelő dokumentumokat adsz be a bíróságra, így még az is megtudja, hogy hülye vagy, aki eddig azt sem tudta, létezel a világon.

Bónusz: Amikor a T. Bíróság közli veled, hogy van pár hiányosságot, mert ezek alapján kurvára nem értik, miért is fordultál hozzájuk, egyébként meg kurvára nem illetnek meg azok, amik szeretnéd, hogy megillessenek, akkor nem válaszolsz a T. Bíróságnak. T. Bíróságnak nem válaszolni nem egy jó pont, de mivel eddig is hülyeséget csináltál, így a meglévő rossz pontok mellett ez már fel sem tűnik.

És az egész sztori nem is érdekes, illetve csak annyira, hogy mielőtt te bírósághoz fordultál, egy rakat haragost szedtél össze, mivel nem vagy nem idióta, és azt gondoltad, el tudsz tűnni előlük, de mivel a bírósági eljárást megszüntető végzésen szerepel a jelenlegi címed, ezért az … ohhh… jajjj… véletlenül ez a szűk nyilvánosság elé kerül.

Szegény te!

Szegény mi, mivel az összes baromnak, ki tök hülye, az állam, azaz mi fizetjük az eljárás költségeit. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha előre ki lenne írva: „Figyelj te segg! Jóóó nézd meg, hogy mit adsz be, mert ha bizonyítottan egy barom vagy, feleslegesen gályáztattál minket, akkor az eljárási költségeid 6csiillió makkra rúgnak, és ha nem fizeted ki, akkor lemosogathatod a szegedi csillag alaksorában, nyóóc év alatt, nyakadban egy Utálom a cigányokat! táblával.”

3 Responses to Tanácsok munkaügyi perekhez

 1. Sir Artemon szerint:

  Ezek szerint buktad a titeket meglopo alkalmazott peret?

  • Zaphod szerint:

   Majdnem, csak egy kicsit elírtad… 😀 Biztos azért van mert nincs nálatok víz. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com