Annyira, de annyira kurvára jó, és stabil, és kurvára jó, és piszok gyors, és stabil, és…. ez az Apache szerver, illetve a komplett csomag, hogy ma (tegnap) kb. 3,5 perc alatt húztam fel egy adatbázist, rája egy 2.8.x WP-t, majd beimportáltam 5 évnyi freeblog posztot, kommentekkel egyetemben, az egész kócerájt felfrissítettem 3.3.x-re, és még belefért, hogy az egész cuccost kiexportáljam, immáron friss, és ropogós adatbázisként, mit megzabál a wp org.

Iszonyat sebesség, és működőképesség! El sem hiszem, hogy mindez windóz alatt ment.  Ha nő lenne bazdmeg, akkor most főznék neki valamit, azt holnap vinném Vegasba, és venném el feleségül!

 

Bónuszként (hála Krisznek, mert ő olvassa a híreket, ellenben velem, ki törli őket…) az oldal vírusgyanús hülyeségére is meg van a válasz, mi úgy szól, hogy biza volt / van egy olyan script, mi beférkőzött az oldalt lezáró BODY tag elé, és átirányítást végzett általában ruszki weboldalakra, hol megjelent egy vírusfigyelmeztetés, meg egy, ennek megelőzésére létrehozott (kamu) vírusirtó. Namost, mivel a felhasználó csak nyomni tudja a gombot, de olvasni nem, így sok-sok ezer marha töltötte le a cuccot, majd telepítette fel magának saját kézzel az igazi vírust (miről már hónapokkal ezelőtt olvastam, csak leszartam…). Erre mit csinál a sok “neves” és ingyenes, vagy nem ingyenes hulladék? Végez egy ellenőrzést, hogy ugyan van é a weboldalon átirányító script, és ha igen, akkor az kuka. Csak hogy a hülyéje azt nem nézi, hogy hova megy a cucc. A zzzzuuuppp-on kb. 10-12 script irányít, méghozzá magára a zzzzuuuppp-ra, illetve olyan pluginekre, mint a kép megjelenítési effekt, a statisztikai cucc, a szavazási modul, és még a franc sem tudja mi…

Naná, hogy így (fals) riasztást hoznak ezek a szarok! Én meg nézek ki a fejemből bután….

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com