Azt hiszed, hogy hazudok, vagy csak a beérkező klikkek miatt írok, de nem, ennek a T-Home sztorinak még korán sincs vége. Mert nehogy azt hidd….

Kurvaanyázhatnék én, de minek? Rájöttem arra (nem most), hogy ha vérben forgó szemmel, fenyegetéseket szórva a világ felé, hajat tépve küzdök a bürokrácia, és a mellé rendelt rossz rendszerek ellen, a bürokrácia, és a rossz rendszerek attól még működnek. Miért? Mert mi működtetjük őket, ki ezzel küzdenek. És azok, akik ezt létrehozták, kb. most ülnek be a szolgálati 20 millás verdájukba, és elugranak ebédelni annyiért, mint amennyiért egy átlagos magyar háztartás fél hónapra bevásárol magának, és röhögnek, ha belegondolnak, mi, kik igénybe vesszük a szolgáltatásaikat, mekkora idióták is vagyunk.

Vannak dolgok, mik értelmetlenek. Felbasztam az agyam megint? Fel! Levezessem ezt bárkin is? A családon, haverokon, barátokon, alkalmazottakon, az utakon közlekedőkön, blogposzton?

Sssszzuuuussszzzáááááá!!!

Miért kéne elbasznom más napját is azért, mert  vannak olyan cégek, vállalatok, szolgáltatást nyújtó izéék, mik szarrá keresik magukat a bürokratikus, és rossz rendszerek mellett is, a górék meg napközben, nap végén a 20 millás szolgálati autójuk intelligens légkondicionáló berendezésének segítségével, röhögve hűsöltetik seggüket?!

Sssszzuuuussszzzáááááá!!!

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com