Mára datálódik az egy éves szülinapja a Zzzzuuupp-nak. Bár ez nem pontos, mert volt átmenet, de innen mérődik a látogatottság, szóval ma van, mert azt mondtam, azt kész!

Egyébként a véletlen műve, hogy ez így leesett, mert két órával ezelőtt nálam még október volt, tehát pár pillanatig időugrásban szenvedtem, keresve a kimaradt szeptembert. Ez azért már csak mutat valamit az ember gyermekének szellemi képességeiről, nem?

Akarsz statisztikát? Ha akarsz, ha nem, hát itt van. És csak nagy számokkal vagyok hajlandó dobálózni, mert egyébként szánalmas. Jut eszembe! Miért nem vagyok én hírös bloger? Ennyire szar vagyok? Át kell értékelnem az életem, miben azt szerepelt eddig, hogy annyira nem is vagyok szar. Szóval:

Köszönjük meg szépen, és ezzel egyetemben nyilvánítsunk is részvétet mindazoknak, kik elkövették az elmúlt év 14ezer látogatását, 33ezer klikkjét, az átlag 4,5 percet, mit itt töltöttek, az 53%-os visszafordulásokat, és köszöntsük a 24%-ban ideérkezett új látogatókat. Mindezek a földkerekség 45 országából, 333 városából érkeztek. A legolvasottabb poszt a maga 626 klikkjével, a „Te figyelj, én valamit nem értek” című, ami meg senkit nem érdekelt, az pedig a…. nem tudom, a lista vége tök katyvasz, de biztos volt olyan, számtalan. Mi van még? A látogatók 31%-a 200+, tehát már biztos unja ezt a blogot, 24% pedig az első klikk után lelép a francba, mi teljesen érthető.

Jah, és ami ilyenkor nézendő… tehát, 55%-ban vannak olyanok, kik 0-10 mp-et töltenek itt, mi azt jelenti, hogy dögunalom az egész, inkább húztok tovább – és ezzel megválaszoltam a miért nem vagyok hírös bloger kérdésemet – , vagy gyorsolvasók vagytok. Csupán 30% az, ki egy percnél hosszabb időt tölt itt, és ebből 4% 30perc+ pedig azt jelzi, hogy elaludtatok.

Mi van még… egy év alatt 90 oldal osztotta meg 260 posztomat a hálón, és 35 fajta mobil készülékről sasoltak (iPad-osokat irigységből utálom!), egyébként meg az össz látogatószám 2,5%-a valamilyen iOS op.rendszerrel felszerelt cuccról érkezett ide (őket is…).

És hogy mennyire hülyeség ez az egész, a részletek vizsgálatakor mutatkozik meg, hiszen lehetetlen, hogy egy posztra úgy érkezzen csak egy, azaz egy darab kilkk, hogy közben volt hozzá 3+ komment… De mindegy is, hisz tudjuk, a Nagy Testvér sem tévedhetetlen, statisztikát meg csak a buzik néznek, és egyébként is olyan ez, amilyennek akarjuk láttatni.

Tagged with →  

2 Responses to Szülinap

  1. szerint:

    Isten éltesse a blogot! vegyél neki tortát. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com