A minap vettem egy nagy levegőt, és jókora csípőmozdulattal töröltem 35ezer olvasatlan RSS-t. Ma van megint 300 úgy, hogy a listákban szereplők úgy 1/3-a írt, publikált a webre…

Ennyi unatkozó embert ebben az országban… Ha üzlet lenne írni, akkor holnap bekopogtatna ennek a hegyekkel félig körülvett mocsári kunyhónak az ablakán Svájc, egy kis alamizsnáért.

De ki az, aki ezt mind el tudja olvasni? És meg is érti?

Üzletről jut eszembe! Szóval az van, hogy Zap tegnap megrázta magát egy megrázó pillanatban, és rádöbbent, itten hétfőtől csak Nemzeti Dohányboltból lehet nemzet- és életellenes dohányt vásárolni.

Ammeg… hogy is mondjam… szóval ez olyan, mintha én… ÉÉÉÉNN holnap együtt mennék focizni Felcsútra Orbánnal, Rogánnal, Lázárral és Kövér vezetné a verdát. Meg bírnád e állni? – tettem fel a kérdést magamnak, így autóba ültem, azt irány boltot keresni, ahol még nem nemzeti az érdek…

Ühhüümm… Hát akkor elmondom, hogy a nemzeti (lehet kisebb betűvel írni?) dohányboltokat övező jókora felháborodást követően öten (!!!) röhögtek ki, amikor finoman elutasítottam ama segítséget, mi az újonnan megépült dohánytermék elárusító boltok irányába terelt volna. Az ötből 4 (!!!) nem értette, hogy mi bajom van, annyit kérdeztek vigorogva, hogy: akkor most le fogok szokni?

És biztos vagyok benne, hogy akik ezt elolvassák, azok 90%-a ugyan úgy röhög, és ugyanazt a kérdést teszi fel.

Akkor ebből nekünk most szépen le kéne vonni a következtetéseket Zap csúsztatott matematikai módszereinek segítségével, nemde!? Ha ötből négy nem érti, akkor ez a teljes választópolgárok számára vetítve, ami 7,9 millió

  • mínusz 42%, mert az nem megy el, tehát 4580ezer
  • mínusz akik elhúztak (nak) innen a választásokig, mert élhetetlen lett az ország, szóval 4 millió

ember 1/5-e az 800ezer. Hurrá, van remény… ahham… Az ország teljes lakosságára vetítve, 8%-nyi tömeg tudja, hogy én miért nem röhögök! Nyolc százalékkal meg nem lehet választást nyerni. Szóval, nem indítok pártot.

Komolyan mondod, hogy az itt maradók 8%-a érti azt, hogy mi folyik ebben az országban? 92%-ot meg sem érintett 3000 milliárd ellopása, a halatom ellenőrzőszerveinek (költségvetési tanács, alkotmánybíróság) elsikálása, az alkotmánynak nevezett szennylap összebohóckodása, vagy négy tucat új adó, szakszervezetek kicsinálása, a multik, vagy nem multik kirohanása az országból, a fél millió srác/csaj elmenekülése innen, a mérhetetlen arrogancia az ellen az Unió ellen, minek tagja vagyunk, és ami annyi pénzt dönt be az országba, mit fel sem tudsz fogni, a új Rákosi rendszerű központosítás, a választási törvény, a középosztály totális lecsúszása, elszegényedése, a kibaszott stadionépítgetés, mikor még egy rohadt focicsapat sincs az országban, ki tényleg tudná játszani azt a sportot, a takarékszövetkezetek bedarálása, 11%-os munkanélküliség, most 42ezer vállalkozó agyig szopatása?

Mennyi mindenről nem írtam még?

Semmi? Csak nyolc?

 

Akkor megosztásra kínálom a Totalcar tavaszi utolsó adását, miben elhangzik egy “pár” gondolat az országunkról, és arról, hogy vannak olyan helyek, ahol még egy bringaszerelő is képes élni a hobbijának.

Klikk ide!

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com