Hétvégére nagyrészt csak sporthírek vannak, mert a többi úgyis unalmas, és semmitmondó.

Szóval, ha láttad, ha meg nem, akkor elmondom, hogy megtörtént kis hazánk nagy csodája. Tudod, olyan szegény paraszt legény megkapja a fele királyságot, meg az egész lányot, és hát tudja meg a világ, vannak csodák, és hepiendek. Szóval, Michelisz Norbert hétvégén a túraautó vb utolsó futamán felállt a dobogó legfelsőbb fokára. Méghozzá Makaóban, egy olyan pályán, hol egy átlag autós 50el is csak fogcsikorgatva menne végig, egy olyan csapatháttérrel, mi egyszerűen nevetséges, tesztelni szinte csak élesben tudnak a verseny előtti edzésnapokon, bent alszanak a szerszámok között, de mindenki boldog, és örömmel dolgozik. És ez jó. És kellenek az ilyen hependek, mert enélkül szart sem ér az élet.

És akkor még ott volt a New England-Indianapolis meccs, hol Peyton Manning simán megnyerhette volna a bulit, ha nem egy fasz. Bizonyára kevés az a 31millió dollár, mit idén csak a játékával keres. Tényleg, frusztráló lehet, hogy egy tízessel kevesebbet visz haza a konyhára, mint tavaly. Viszont azokban a pillanatokban, mikor épp elfelejti a fizetését, és eszébe jut a játék, olyan sebészi pontossággal tudja eldobni azt a kibaszott labdát, mintha nem is erről a bolygóról származna a pali. Egy T150000-s terminátor, kinek katonai célzó berendezés van beépítve a karjába.

Tegnap esőben cseréletem le a nyári gumikat a téliekre, mi tulajdonképp ugyan olyan, mintha száraz időben tenném, csak most volt rajtam sapka…. Majd amikor a nyárikat letakarítottam, akkor jöttem rá, hogy – bár lebaszom őket a felnikről tavasszal – még legalább két évadot elfutnak. Nem kell valakinek egy garnitúra 205/50/15 –ös papucs?

Egyébként meg tök ciki, ha kb. csak annyi érved van a megdöglés ellen, hogy január 9.-én kezdőik a Californicaion, és Hank Moody mindig jó adaptáció volt a virtuális világodra.

Jah, és találtam közös kapcsolódási pontot a múlthét, és a jelen között. Akkor sem volt kedvem / erőm / energiám beszélgetni senkivel, és ez most sem változott meg gyökeresen. Keresek egy barlangot.

Nincs kedvem történelemmel foglalkozni…. Majd bepótolom.

Facebook Twitter Tumblr

2 Responses to Szösszent….

  1. szerint:

    A gumikat megkérdezem a barátnőmtől. A többiről nem tudok nyilatkozni. Max annyit, hogy nekem kéne a kép teljességéhez a sapka. Fekete kötött?

  2. Krisz szerint:

    Majd kijössz hozzám sofőrnek, és minden jó lesz 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com