Itt van velem a hajó hülyéje a gályán, és megkérdezte, hogy mi a tervem mára.

Majdnem elmondtam neki…

Be kell vallanom, hogy elkezdtem olvasni a Pinablogot. Tényleg! Soha nem gondoltam volna, hogy valaha eljutok erre a szintre.

Vannak olyan megválaszolatlan kérdéseim, mik felett nem tudok átlépni, így hát ha van egy olyan fórum, hogy a nők majd kendőzetlen mód elbőgik világfájdalmukat, akkor én abból ki tudom szűrni az egy, és megdönthetetlen igazságot, végre fény gyúl koponyámban, azt lesz nagy boódogzság, meg mélységes nyugalom lelkemben, tudván, hogy én tudom, értem a lényeget.

Eddig semmi, basszus…

45 Responses to Szösszen….

 1. Krisz szerint:

  Ha ez segít, én is így kezdtem el Fasziblogokat olvasni. Nekem segített 😉

 2. NIM szerint:

  Megválaszolatlan kérdéseid vannak a nőkről? Adok egy tuti tippet: kérdezz meg egy csajt! 😛

 3. Zaphod szerint:

  @Krisz
  És mire jutottál? 😉

 4. Zaphod szerint:

  @mniki
  Ez jóóóó! Fél életemben csak nőkkel beszéltem. Most akkor vagy én vagyok süket, vagy…. 😉

 5. Rainmagic szerint:

  Akarsz beszélni róla? :DDD

 6. Krisz szerint:

  Az egy külön blogot megérne 😀

  Vagy egy mozizást és akkor szóban elmesélem 😉

 7. Zaphod szerint:

  @Rainmagic
  A bolg eleje szinte csak erről szólt… 😉

 8. Zaphod szerint:

  @Krisz
  Akkor vagy megírod, vagy jövő héten nyit az Eredet. 😉

 9. Rainmagic szerint:

  Drágám! Inkább nem mondom el, hogy mit gondoltam a blog elejének olvasása közben… 😛

 10. Zaphod szerint:

  Nem mered? Teeee??? 🙂

 11. Rainmagic szerint:

  Én merem. Te bírod? 😀 Úgy ismersz mint aki nem meri? Csak gondoltam nem alázlak széjjel… 😛

 12. Zaphod szerint:

  @Rainmagic
  El nem tudom képzelni, hogy képes lennél új dolgot mondani kenem… 😉

 13. Rainmagic szerint:

  Szóval Te akartad: Első gondolatom az volt, hogy te egy hülye nyifogó picsa vagy, és a legrosszabb női értelemben. Az ilyeneket nőben szét tudnám ütni.

  Aztán az, hogy 2 akkora pofont kevernék le neked, hogy körbefordulna a fejed, hátha valami értelmet lehet verni a hülye kis fejedbe… Enyhe önértékelési problémákkal küzdesz.

  Utána rájöttem, hogy reménytelen vagy. 😀 S, ahogy érzem, Te ezt élvezed, sőt hovatovább szeretsz szenvedni. Legalábbis ez jön le az írásaidból. Valahogy tök negatív vagy, olyan önsorsrontós…

  Jó tanács: (bár ritkán osztok, mert mottóm, hogy mindenki úgy baxxa el a saját életét, ahogy akarja) Pozitív hozzáállás is az életedbe, valamint egy szint meghatározása, ami alá nők szempontjából nem süllyedsz. S akkor végre bevonzanád a jó dolgokat is, nem csak ezeket a rettenet nöciket. Így talán akkor végre Én is megkapom azt a Bailey’s-t… :DDD

  Írtam valami újat? Remélem azért nem sértődsz meg (nagyon).

 14. Zaphod szerint:

  @Rainmagic
  Nem aranyom! Semmi olyat nem írtál, mit nem mondtak volna, vagy mit én nem gondolnék, szóval sokkal jobban fel kéne kötni a bugyit ehhez… 😉

  A feledékenységet nem említetted! Bailey’s???
  😉

 15. Rainmagic szerint:

  Cukormókus! Ha te ezzel tisztában vagy akkor mi a faxért nem teszel ellene?

  Krisztől kapom.. 2018-ig esküvő esetén… Homálylik? 😀

 16. Zaphod szerint:

  Bonyolultabb ez annál, minthogy emberi elme csak úgy dobálná erre a megoldásokat…

  Nah, kuss legyen, mert kitiltalak! 😉

  Egyébként ha meg Krisztől kapod, akkor miért itt reklamálsz? 😉
  Nekem csak az esküvőtök homálylik, meg az ott bevitt alkoholmennyiség… 😉

 17. Rainmagic szerint:

  Summázom a lényeget: ORBITÁLIS HÜLYE VAGY… :DDD

  Olvasd el a régvolton a hsz-ket… Hátha rémleni fog a fogadás a bőrödre… :DDD

 18. Zaphod szerint:

  Sokkal nagyobb, mint te azt valaha is gondolnád!!! Sőt, ha megtudnád mennyire, akkor az is lehet, hogy megkeresnél és leböknél, nehogy véletlen szaporodni merjek…

  Az enyéééémre????

  Megyek, megnézem… 😉

 19. Zaphod szerint:

  Áháááá! Megvan!

  http://kivalodolgozo.hu/regvolt/2008/05/10/es-ne-feledjuk-azokat-se-kiknek/

  Viszont ha nem zavarsz ide. akkor nem veszem észre, hogy el van baszva az amúgy kurvajólkinéző sablon… Basszus…most dolgozhatok….

 20. Rainmagic szerint:

  MIért csak én szívjak html szerkesztéssel? :DDD

 21. Zaphod szerint:

  A zembered meg az adatbáziskezeléssel… 😀

 22. Rainmagic szerint:

  Ja-ja. Szegénynek nem nagyon tudok segíteni se, mert kuvára nem emlékszem rá. S nem is igazán szerettem sosem. :S

 23. Zaphod szerint:

  Nah… ezért vagyok én, basszus…
  😉

 24. Rainmagic szerint:

  Ha már másra nem tudunk használni… :DDD

  Na jól van abbahagyom mára a vérecskéd szívását.

 25. Thiliell szerint:

  Mivel nem lesz időm most pár napig.

  Nem jó helyen keresi a válaszokat, Miszter. A saját férfi mivoltán keresztül tud csak válaszokat adni arra, hogy miért olyanok a nők, amilyenek. Csak azon keresztül értheti meg őket, hogy mit hoznak ki Önből, mint férfiból a nők. Figyelje meg, hogy különböző nők mellett mlyen férfinak érzi magát. Figyelje meg, mitől lesz macho, mitől lesz Grál lovag, mitől Don Juan, vagy éppen kisgyerek, mitől fog romantikus hősként rohangászni a pillangók után, mitől érzi majd, hogy menten elbuzul, mitől fogja azt érezni, hogy egy megtestesült kétlábonjáró Isten, mitől hullik le a porba halandóként, mitől titánosodik meg, és mitől érzi azt, hogy Maga a legnagyobb csibész és csaló a világon, mitől fogja azt érezni, hogy csalárd, hamis és hazug, és mitől válik majd az Igazság Bajnokává. Figyelje meg, mitől érzi majd azt, hogy legszívesebben bunkós bottal járna, és ősemberként csapná le az asszonyait, vagy mitől lesz olyan kanos, hogy kevés választja el attól, hogy megerőszakoljon valakit. Figyelje meg, hogy az a sok-sok nő Maga körül hányféleképpen nő, és ettől Ön hányféleképpen lesz férfi. tanulja meg, mit jelent sokféleképpen férfinak lenni. Tanulja meg, mit jelent átváltozni egyikből a másikba, és akkor majd elkezdi megérteni a nőket is. Sosem fogja igazán tudni, hogy mi miért vagyunk olyannyira mások. Mint ahogyan mi nők sem érthetjük meg sosem, miért olyanok, amilyenek a férfiak. Tudunk mindannyian úgy tenni és úgy gondolkodni, mint a másik nem. Lehet egy nő férfiimitátor, és lehet egy férfi nőimitátor. Talán ez az imitáció közelebb is visz minket saját nőiességünkhöz, vagy férfiúságunkhoz. Nincs jelentősége, milyen úton jutunk el a felismerésre, hogy bár értjük a másikat, és tudjuk, mit miért tesz már, de nekünk sokkal könnyebb és természetesebb a másik módon. S amikor eljut erre a pontra, akkor felteheti újra a kérdést: de feltétlenül gy kell-e, hogy legyen?

  Önmagában keresse a válaszokat a nőkre. A pinablog izgalmas, de ne a nőket keresse benne, hanem saját magát…

  Ezt mondom úgy, hogy nekem ez az őt bevált a másik oldalról indulva.

  Maradok tisztelettel:
  T.

 26. Thiliell szerint:

  a végén az őt=út

 27. Zaphod szerint:

  Kedves Thiliell!

  Pont ez az, mit egy pasi sosem… Mi nem úgy vagyunk összerakva, hogy sokféleképp akarunk pasik lenni. Nemhogy nem akarunk, de nem is vagyunk képesek rá. Don Juan egy spanyol monda hőse volt. Egy mondáé! A való világban roppant kevés mesehős van.

  Nem! Vitatkozom! Nem tudunk úgy gondolkozni, mint a másik nem. Most ezt egy poénnal elüthetném, miszerint hát mindketten mást akarunk, a pasi a nőt, a nő a pasit, de azért ez nem ilyen egyszerű. Nem tudunk kombinálni. A cselekedeteink, gondolataink jó része brutálisan racionális. Lehetünk nagyon okosak, illetve tetszeleghetünk mindentudók képében, de minden egyes pillanatban megtörténhet, hogy felakad a szemünk, mert soha nem gondoltuk volna, hogy a nő akkor, úgy, és azt… Mert őt más mozgatja. Az a jókora érzelem, mit annyira össze tud szőni néha valami, számunkra irracionális világgal, mik csak a plakátokon, brazil sorozatokban, csöpögős drámákban, leányregényekben szerepelnek.

  Minket kenyérre lehet kenni, és fát vágni a hátunkon, ha meg van a JÓ szex, a sör, hiányzik az oktalan számonkérés, a ki nem fejtet hiszti (- Mi a baj, drágám? Segíthetek? – Ne, haggyá!), meg van a kommunikáció, ami az egészben a legfontosabb. Merthát megismerjük a prédát, ki beszél, csacsog, be nem áll a szája, és ez jó, mivel mi magunk nem vagyunk a beszédesebb fajta (aki igen, annak sokat kell vizsgálni mondanivalóját…), és mégsem lehet kussolásban eltölteni egy életet, majd egyszercsak beáll a csend. Gondoljuk, hogy épp levegőt vesz, és gyűjti gondolatait egy hosszabb lélegzetvételűre, de akkor már a nő nem azért nem beszél, mert nincs mit mondania, hanem mert beindultak lelkének nagy fogaskerekei. Kérdések vetülnek fel, majd ezen kérdésekre PONT saját magukban próbálják meg megtalálni a választ, és PONT ez nem működik soha! Mert majd ők egyedül megfejtik a bennük felmerülő talányokat, bizonyosságot találnak a BENNÜK rejlő bizonytalanságban úgy, hogy PONT azzal nem beszélik meg, akivel ezt kéne. Viszont tud róla a barátnő, az anyu, egy blog közösség, vagy egy titkos napló, csak az nem, kinek főszerep jutott a zűrzavarban.

  És ezt egyszer észrevesszük. Általában már későn. És akkor bennünk felmerülnek a legalapvetőbb kérdések, mik tényleg a legalapvetőbbek, miszerint:

  Tényleg nem elég az, hogy ő az akinek a kezét egész életemben fogni akarom?
  Tényleg nem elég az, hogy érdekel a véleménye a világról, miben élünk, és mi percenként változik?
  Tényleg nem elég, hogy nézem ahogy eszik, és közben leveszem, hogy élvezi e, vagy legszívesebben kiköpné?
  Tényleg nem elég az, hogy a hisztiét, a rohamait hogy tudom lecsillapítani?
  Tényleg nem elég, hogy amit ő szeret, én utálom, és amit én szeretek attól ő kap kiütést, és ezen jól megütközünk, majd lezárjuk egy nagy keféléssel a vitát?

  Hát mi kell még? Hát mi hiányzott? Erre a választ megkapjuk egyszer, talán évek múltán, talán a kedves egyik barátnőjétől, vagy egy odadobott mondatból. De pont nem akkor, mikor ott állunk, és azt mondjuk; Segíts! Mondd el, hogy merre, hogyan, mert nem vagyok gondolatolvasó!

  Az élet annyira egyszerű, és igenekből, meg nemekből áll. Nincs talán, lehet, hogyha, esetleg… És az életet annyira bonyolulttá tudjuk varázsolni, mert képtelenek vagyunk az egóktól, vagy az álomvilágainktól megszabadulni, hogy az bármilyen drámával felér.

  Uff!
  😉

 28. Thiliell szerint:

  Próbáltad már a sokféleséget megtalálni? Az nem kérdés, hogy ott van Bennetek. Az a kérdés, ismeritek-e a módszert ahhoz, hogy felismerjétek. 😉

  A szavaidból arra következtetek, hogy még fiatal vagy, vagy nincs “kellő számú” nővel tapasztalatod. 🙂 De az is lehet, hogy valami más van a háttérben. Hm.
  Majd még folytatom, de most utazok el. Kitartás! 🙂

 29. Thiliell szerint:

  @Zaphod Tudtam, hogy maradt még restanciám itten. Szóval, a kérdések alapján arra következtetek – bocs, hogy nem olvastam el a teljes blogodat! -, hogy van itten egy csúnya csalódás egy nőnemű lényben, ami oly véget ért, amit a mai napig nem értesz. Amiket írtál, hogy a női lényeknek nem elég-e, arra tapasztalataim alapján az a válasz, hogy ezek az alapok. De egy nőnek a “nem elég” abból fakad – nem a férfival való elégedetlenség okán -, hanem annak okán, hogy a nő felemelkedésre, női lényében önkiteljesedésre vágyik, amit általában egy Férfi erőtől igyekszik inspirációként megélni. De ezt a Férfi erőt első körben – főleg ha a nő még éretlen -, a szerelme kizárólagos tárgyától várja. A Királyfi illúziója gyakorlatilag ez. Csak általában az van, hogy a Szőke Herceg mesék nem a női beavatási mesék, hanem a férfi beavatási mesék. Ergo, a nőknek másképpen kell felemelkedni, mint ahogyan a Szőke mesékben van. A női mesék a nők kegyetlen és küzdelmes beavatásairól szól, sok-sok lány poklot és boszorkányt jár meg érte, majd szolgál, és szolgál, és szolgál, mire a tehetségének apró eredményei feltűnik a Királynak. Aztán a Király felemeli a nőt magához, és Királynővé teszi. Csak ez a mai világban kevésszer történik meg. Néha megteszi a társadalom, mint a Király archetipikus képviselője. Néha megteszi egy-egy apaszereplő, vagy néha egy-egy férfi. De valójában a nőnek a belső pszichéjében kell rátalálnia a saját Királyára. Ezt férfi nem adhatja meg, ezt egy Királyfi utat futó fiatal férfi csak sorstársként támogatni tudja, társ lehet ezen a küzdelmes úton, de nem adhatja meg azt, amire a nőnek szüksége van.
  Van egy mese, nagyon gyönyörűen elmeséli ezt a folyamatot: A csonkakezű lány! A levágott kezű lány. Ott mindent elmond a mese erről.

  Szóval, azért nem elég a nőnek a kapcsolatban az, amit leírtál, mert nem lett megtanítva a mai lányoknak, hogy amit keresnek, az nem a királyfinál van, hanem a boszorkánynál van. És hogy előbb szolgálni kell, marha sokat, és szőni, fonni, varrni, hamuban turkálni, kölest válogatni, vagy a boszorkánynál takarítani, és főzni, elvonulni az erdőbe, egyedül megtanulni boldogulni, egyedül visszanöveszteni a karunkat, amiket apánk vágott le, hogy az ördög elvihessen minket – áldott éretlen férfi apák árulása ez -, és amikor már mindez megy anélkül, hogy lázadnánk az ellen, hogy nők vagyunk, akkor lehet gyönyörűségünkben megmutatkozni a Királyfiak előtt. Akik persze közben a maguk sorát szívják, és keresik az Élet Vizét, meg kiállják a próbákat, és megszerzik a fele királyságot, legyőzik az ellenséget, és a többi.

  Attól, hogy ezek mesei szimbólumok, attól nagyon is komoly tartalmat jelentenek arra vonatkozóan, hogy a mai felnőttek hogyan igyekeznek valóra váltania saját meséjüket, de közben elfelejtenek hinni benne…

  Egyszóval, nem biztos, hogy csak Te vagy a felelős azért, hogy nem érted a Nőket. A nők sem értik magukat. Nem ismerik, nem fogadják el, nem szeretik magukat, nem szeretik, hogy nők, és ettől szenvednek. Kerüld az ilyen nőket. Csak bajt hoznak a fejedre… Bár, ebből a bajból csak tanulni lehet azt a sokféleséget, amiről fentebb beszéltem.

  Uff, leülök magamtól is. Köszönöm. 🙂

 30. Zaphod szerint:

  Uhhh… én erre már csak holnap! De meg lesz. 😉
  Egyébként is döbbenet, hogy mennyi komment vesézi már ki a sötétségemet… 😉

 31. Thiliell szerint:

  @Zaphod Tökre nem vagy sötét. Csak ahol jársz, ott nem sok a fény. Mert az Benned van… :U 😉

 32. Zaphod szerint:

  @Thiliell

  Őőő… szóval a nem értés a stimt, de a csalódás az nem igazán… tulajdonképp akiben csalódnom kellett valaha, azt mindig “kukáztam”. Beraktam a “hülye picsa” kategóriába, és nagy dolognak kell történnie ahhoz, hogy onnan valaha kivehessem. Hisz van elég pali a földön, kiknek még az életét megkeserítheti, én kiszállok az idióta játékaiból, a szövevényekből. (ez menekülés, mi?) 🙂

  Egyébként ez tök érdekes – biztos van erre is egy teóriád :)) – , de ez életemből egy óránál, max. egy napnál tovább nem tudok foglalkozni azokkal, kik csalódást okoznak. Nem éri meg. Túl rövid az élet, hogy elmebetegek, klinikai esetek miatt törjem magam. Senkit, de tényleg, senkit nem akarok megmenteni, ki már felnőttnek van nyilvánítva rég óta. Általában tudtam, hogy mibe vágok bele, abból mit lehet kihozni, s ezeket a történeteket azon a szinten is kezeltem.
  Talán ha két olyan eset történt eddig, mikor azt mondhattam, hogy most takarodj, és soha többé ne lássalak.

  A nem értésen van a hangsúly, de ez sem mindennapi történet, és ahhoz, hogy ezt elmondjam, és érthető legyen, kéne írnom egy regényt, baromira személyesnek kéne lennem, kivesézni mindent a saját szemszögből, ami lehet, még 20%-ban sem fedné a valóságot a sztoriról, tehát, az egész egy hatalmas nagy humbug lenne, mert nem ismerem a történet másik oldalát, mindezt azért, mert a másik oldal ebben nem segített.

  És ez kurvára zavar….

  De beszéljünk inkább a sejtbiológiáról…

 33. Thiliell szerint:

  @Zaphod Oké. Azt tudtad, hogy biokémiai szinten is van reflexes tanulás? Bizonyos érzelmi hatások során az agyban kialakult neuronális körök assziciációs hálókat építenek ki egymással, amelyben a tudattalan képi és verbális gondolkodás révén a limbikus rendszerben lévő hormonális termelés is beindul, és így gyakorlatilag el tudunk jutni odáig, hogy csak bizonyos hormonok fognak termelődni az agyadban, és azokon keresztül a többi hormontermelő szervedben. Többek között a vékonybél falában. No, és ebben rejlik biokémiai szinten a boldogság kulcsa. ugyanis az endorfinszármazékok java része e kettő kölcsönhatésaiből születnek. És mivel a gondolkodást elméletileg akaratlagosan tudjuk irányítani, de a tudattalan elvárásokhoz rögzült attitűdjeink miatt az érzelmi központból csak bizonyos hormonok fognak kiválasztódni, a gondolkodásunkon hiába változtatunk, ha az érzelmi alaphelyzeteket nem kondicionáljuk át. És ez sajna sokkal lassabb, és sokkal nehezebb tanulási folyamat. Ezért van az, hogy sokszor kell és sokat örülni, és olyan dolgokat keresni, amikben öröm van, és nem elzárni magadat ezektől a lehetőségektől. És nem morogni faszságokon. Mert aztán ha tartósan csinálod, a tested egyéb sejtjeinek falában is csak olyan fehérje és cukor-lánc kombók alakulnak, ki, amelyek csak bizonyos transzmitterekre és hormonokra lesznek vevők. Azaz sejtszinten lesz belénk kódolva a boldogtalanság is. de szerencsére 7 év alatt a teljes testünk sejtkéslete lecserélődik, az őssejtjeinket meg nem érinti eme változási folyamat, így gyakorlatilag 7 év alatt olyan megtisztulási folyamaton mehetsz keresztül, ami biokémiai szinten is a boldogságban úszást eredményezheti. Itt pusztán az a kérdés, hogy választod-e a boldogságot, vagy nem választod.

  No, én kb. ennyit tartok érdemesnek elmondani a sejtbiológiáról. Mert csak ennyit tudok róla olyasmit, ami érdemleges számomra. Viszont kíváncsi volnék, hogy bizonyos hatóanyagok, pl. a kajákban, mint élelmiszeradalékok és színezékek, mit csinálnak a sejtjeimmel. kapcsolatba kerülök-e velük, vagy sem. És ez azért merült fel bennem, mert a múltkor megdöbbenve tapasztaltam, hogy a kedvenc gumicukromat semmilyen szinten nem emésztem meg. Úgy hat rám, mint a dinnyemag.

  Kár, hogy nincs lehetőséged mesélni az igazi történetedet. Az engem jobban izgatna. Ha nem lennék ilyen elfoglalt, még lehet, hogy elhívnálak egy kávéra is, hogy elregélhesd. Talán meg lehetne fejteni azt a rejtélyt, ami nyomaszt…

 34. Zaphod szerint:

  Atyaéégg!!!
  Informatikát akartam írni! Informatikát!!! 😀 Abban csak egyesek és nullák vannak!!! 😀

  A megfejtést viszont csak egy valaki tárhatná fel, de ehhez….
  Hhmm….

 35. Thiliell szerint:

  Jó, kettes számrendszerben hogyan kódolod a szerelmet és az ajtót, ami mögé zárni akarod? 😛

 36. Zaphod szerint:

  10 pontos válasz! 😉
  Este lehet meg is írom… 😉

 37. Zaphod szerint:

  Jah, igen! Szóval kimaradt egy válasz.

  01000001 01101101 01101001 01101011 01101111 01110010 00100000 01110010 11100001 01101010 11110110 01110011 01110011 01111010 00101100 00100000 01101000 01101111 01100111 01111001 00100000 01101101 01100101 01100111 01110100 01100001 01101100 11100001 01101100 01110100 01100001 01100100 00101100 00100000 01100001 01101101 01101001 01101011 01101111 01110010 00100000 01110100 01101111 01110100 11100001 01101100 01101001 01110011 01100001 01101110 00100000 01100010 01101001 01111010 01110100 01101111 01110011 00100000 01110110 01100001 01100111 01111001 00100000 01100010 01100101 01101110 01101110 01100101 00101100 00100000 01101000 01101001 01110011 01111010 01100101 01101110 00100000 11100001 01110100 11101001 01101100 01110100 11101001 01101100 00100000 01101101 11100001 01110010 00100000 01101101 01101001 01101110 01100100 01100101 01101110 00100000 11100001 01110100 11101001 01101100 01101000 01100101 01110100 11110101 01110100 00101100 00100000 01110011 01111010 11110011 01110110 01100001 01101100 00101100 00100000 01100001 01101101 01101001 01101011 01101111 01110010 00100000 01110010 11100001 01101010 11110110 01110011 01110011 01111010 00101100 00100000 01101000 01101111 01100111 01111001 00100000 11110101 00100000 01100001 01111010 00101100 00100000 01101011 01101001 00100000 01101101 01100101 01101100 01101100 01100101 01110100 01110100 00100000 01101101 01101001 01101110 01100100 01101001 01100111 00100000 11101001 01100010 01110010 01100101 01100100 01101110 01101001 00100000 01100001 01101011 01100001 01110010 01110011 01111010 00101100 00100000 01110100 11110110 01110010 01110100 11101001 01101110 01101010 01100101 01101110 00100000 01100010 11100001 01110010 01101101 01101001 00100000 01101001 01110011 00101100 00100000 11101001 01110011 00100000 11110101 00100000 11111010 01100111 01111001 00100000 01100100 11110110 01101110 01110100 00100000 00101101 00100000 01110110 01100001 01101100 01101100 01101010 01110101 01101011 00100000 01100010 01100101 00101100 00100000 01110100 11110110 01101011 00100000 01101010 01101111 01100111 01101111 01110011 01100001 01101110 00100000 00101101 00100000 00101100 00100000 01101000 01101111 01100111 01111001 00100000 01110100 01101111 01110110 11100001 01100010 01100010 01101100 11101001 01110000 00101100 00100000 01101110 01100101 01101101 00100000 01110110 11100001 01110010 01101010 01100001 00100000 01101101 01100101 01100111 00101100 00100000 01101101 11101101 01100111 00100000 01101101 01100101 01100111 01101010 11110110 01101110 00100000 01100001 01111010 00100000 01100101 01110011 01111010 01100101 01100100 00101100 00100000 01100001 01101011 01101011 01101111 01110010 00100000 01100010 01100101 01101100 01100101 01110010 01101111 01110000 01110000 01100001 01101110 01110011 01111010 00101110 00100000 11010101 00100000 01101110 01100101 01101101 00100000 01100101 01100111 01111001 00100000 01101011 01100001 01101100 01100001 01101110 01100100 00101100 00100000 01101110 01100101 01101101 00100000 01101000 01101111 01101100 01101101 01101001 00100000 01101110 11110101 01100011 01110011 01101011 01100101 00101100 00100000 01101011 01101001 01101011 00100000 11101001 01101100 01100101 01110100 01100101 01100100 00100000 01101110 01100001 01100111 01111001 00100000 01110010 11101001 01110011 01111010 11101001 01110100 00100000 01110110 11101001 01100111 01101001 01100111 01101011 11110110 01110110 01100101 01110100 01110100 11101001 01101011 00101110 00100000 11010101 00100000 01101011 01101001 01101000 11101101 01110110 11100001 01110011 00100000 01100101 01100111 01111001 00100000 01100101 01100111 11101001 01110011 01111010 00100000 11101001 01101100 01100101 01110100 01110010 01100101 00101100 00100000 11101001 01110011 00100000 01100101 01101100 01110110 01100101 01110011 01111010 01110100 01100101 01110100 01110100 01100101 01100100 00101110 00100000 01001110 01101001 01101110 01100011 01110011 00100000 01110100 11110110 01100010 01100010 11101001 00101110 00100000 11001001 01110011 00100000 01101001 01101100 01111001 01100101 01110100 00100000 01101110 01100101 01101101 00100000 01100100 01101111 01100010 00100000 01100101 01101100 11101001 01100100 00100000 01100001 01111010 00100000 11101001 01101100 01100101 01110100 00100000 01101101 01101001 01101110 01100100 01100101 01101110 00100000 01101110 01100001 01110000 00101110 00100000 11010110 01110010 11111100 01101100 01101000 01100101 01110100 01110011 01111010 00101100 00100000 01101000 01100001 00100000 01100001 01111010 00100000 11101001 01101100 01100101 01110100 01100101 01100100 01100010 01100101 01101110 00100000 01100101 01100111 01111001 00100000 01101001 01101100 01111001 01100101 01110100 00100000 01110100 01100001 01101100 11100001 01101100 01110011 01111010 00101110 00100000 11001001 01110011 00100000 01100001 01101101 01101001 01101011 01101111 01110010 00100000 01110010 11100001 01101010 11110110 01110011 01110011 01111010 00101100 00100000 01101000 01101111 01100111 01111001 00100000 01101110 01100101 01101101 00100000 01110110 01100001 01100111 01111001 00100000 01100101 01101100 11101001 01100111 00101100 00100000 01101101 01101001 01101110 01100100 01100101 01101110 00100000 01100101 01110011 01111010 01101011 11110110 01111010 11110110 01100100 01100101 01110100 00100000 01100110 01100101 01101100 01101000 01100001 01110011 01111010 01101110 11100001 01101100 01110100 01100001 01100100 00101100 00100000 01100100 01100101 00100000 01110011 01100101 01101101 01101101 01101001 00100000 01110011 01100101 01101101 00100000 01110011 01100101 01100111 11101101 01110100 01100101 01110100 01110100 00100000 01100001 01100010 01100010 01100001 01101110 00101100 00100000 01101000 01101111 01100111 01111001 00100000 01101101 01100101 01100111 01110110 11100001 01101100 01110100 01101111 01111010 01110100 01100001 01110011 01100100 00100000 01100001 00100000 01101101 11111010 01101100 01110100 01100001 01110100 00101100 00100000 01100001 01101011 01101011 01101111 01110010 00100000 01100010 01100101 01111010 11100001 01110010 01110011 01111010 00100000 01101101 01101001 01101110 01100100 01100101 01101110 01110100 00101110 00100000 01000101 01101100 01110110 01100101 01110011 01111010 01100101 01110100 01110100 00100000 01100001 01111010 00100000 11110110 01110011 01110011 01111010 01100101 01110011 00100000 01100011 11101001 01101100 00101100 00100000 01100001 00100000 01101010 11110110 01110110 11110101 01101011 11101001 01110000 00101100 00100000 01100001 00100000 01110110 01101001 01101100 11100001 01100111 00101110 00100000 01001101 01100101 01100111 01100100 11110110 01100010 01100010 01100101 01101110 01110110 01100101 00100000 01101100 11100001 01110100 01101111 01100100 00100000 01101011 11101101 01110110 11111100 01101100 01110010 11110101 01101100 00100000 01100001 01111010 00100000 11101001 01101100 01100101 01110100 01100101 01100100 00100000 01100101 01100100 01100100 01101001 01100111 01101001 00100000 01110011 01111010 01100001 01101011 01100001 01110011 01111010 01100001 01101001 01110100 00101100 00100000 01100111 01111001 11111011 01101100 11110110 01101100 01101011 11110110 01100100 01110110 01100101 00100000 01101011 11110110 01110000 01110011 01111010 00100000 01100010 01100101 01101100 01100101 00100000 01100001 00100000 01110100 11111100 01101011 11110110 01110010 01100010 01100101 00101100 00100000 11101001 01110011 00100000 01100001 00100000 01010011 01111010 01100001 01110010 01110100 00100000 01110011 01100101 01101101 00100000 11101001 01110010 00100000 01100001 01111010 00100000 11101001 01101100 01100101 01110100 00100000 01100001 01111010 00100000 01100101 01101100 01110011 11110101 00100000 01100111 01101111 01101110 01100100 01101111 01101100 01100001 01110100 01101111 01100100 00100000 01101101 01101001 01101110 01100100 01100101 01101110 00100000 01100101 01100111 01111001 01100101 01110011 00100000 01101110 01100001 01110000 00101110 00100000 00001101 00001010

  Ez van…

 38. Thiliell szerint:

  A harminchatodik sorban két karaktert elrontottál…!
  Most emiatt fogják összetörni a szívem?

 39. Zaphod szerint:

  Eeezzzt nem értem: “Most emiatt fogják összetörni a szívem?”
  😉

 40. Thiliell szerint:

  Ha rossz a kódolás, rossz a definíció. Ha rossz a definíció, a viszonyítás és viszonyulás kölcsönhatása miatt el fogom szúrni a szerelmet. És akkor majd elhagynak és összetörik a szívemet.
  Amúgy nem én voltam az értelmi szerző most, hanem B. volt az, aki felhívta erre a figyelmemet.

  Jut eszembe, ezt lehet valahogyan dekódolni az én szűkkeresztmetszetű agyamra is?

 41. Zaphod szerint:

  Nem!
  😉

 42. Thiliell szerint:

  Sejtettem. 🙁
  Van valaki az Univerzumban, aki ezt érti Rajtad kívül?

 43. Zaphod szerint:

  Azt kérted, hogy így fejtsem ki. Hát kifejtettem. Bitről-bitre ott van az igazság úgy, ahogy a gépeink közt áramlanak az adatok.
  Azt kéred, hogy fejtsem vissza? Nem-nem. Akkor biztos, tutiszáz, hogy átírnám, átfogalmaznám.

  Nagyon ritkán olvasom vissza, amit írok, ezt nem még nekem is át kéne fordítani, mert pontosan nem emlékszem a szövegre.

  Jut eszembe. Mivel hírtelen, kiöklendezve írtam, így hát biztos is, hogy átírnám.

  Érdekes ugye? Tulajdonképp semmi más, mint egyesek és nullák nagy kupaca, mik kifejezhetnek utasításokat, mindenhatóvá válhatnak általuk emberek, közölhetnek gondolatokat, érzelmeket, megmutathatnak egy képi világot. Összehozhat, vagy elválaszthat embereket, okozhat gyönyört, vagy pusztítást.

  Végülis semmi más, mint egy nagy kupac egyes, meg nulla, csak az nem mindegy, hogy milyen sorrendbe pakoljuk őket.

 44. Thiliell szerint:

  @Zaphod Adhatnál valami dekódert hozzá. Legalább mondd, meg, melyik programba rakjam be, hogy ebből értelmes valami jöjjön ki.

 45. Thiliell szerint:

  Dirk,

  01001011 11110110 01110011 01111010 11110110 01101110 11110110 01101101 00101110 00100000 01000101 01110010 01110010 01100101 00100000 01101000 01101111 01110011 01110011 01111010 01100001 01100010 01100010 01100001 01101110 00100000 01100110 01101111 01100111 01101111 01101011 00100000 01101101 01100001 01101010 01100100 00100000 01110010 01100101 01100001 01100111 11100001 01101100 01101110 01101001 00101100 00100000 01101101 01100101 01110010 01110100 00100000 01110110 01100001 01101110 00100000 01100101 01101000 01101000 01100101 01111010 00100000 01100101 01100111 01111001 00100000 01110100 11110110 01110010 01110100 11101001 01101110 01100101 01110100 01100101 01101101 00101110 00100000 01001100 01100101 01101000 01100101 01110100 00101100 00100000 01101101 01100101 01100111 11101101 01110010 01101111 01101101 00100000 01110000 01101111 01110011 01111010 01110100 01101111 01101011 00100000 01100110 01101111 01110010 01101101 11100001 01101010 11100001 01100010 01100001 01101110 00101100 00100000 11101001 01110011 00100000 01101101 01100001 01101010 01100100 00100000 01101110 11100001 01101100 01100001 01101101 00100000 01100101 01101100 01101111 01101100 01110110 01100001 01110011 01101111 01100100 00101110 00100000 01001011 01101001 01110100 01100001 01110010 01110100 11100001 01110011 00100001

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com