Édes faszom… a hajó hülyéje most nyalt be csontig. Már megint… Én megőrülök ettől. Új szavakat is talált magának. Azt mondta, hogy „Azt hittem a te zsenialitásod…” Mindjárt elsírom magam. Épp benne voltam egy posztban, minek a felénél teljesen elvesztettem a fonalat, és a vége felé már azt sem tudom, hogy mi volt a kiindulópont (ez, ezen a hétén már a második be nem fejezett, ki nem dobott, és még csak kedd van), erre benyögi, hogy „Csak azt akarom mondani…”, meg a „Te zsenialitásod…” Könyörgöm, hát lehet az ilyet nem szeretni? Lehet… Ma kiveszett belőlem mindennemű empátia az emberek iránt. Ha a hajó hülyéje példának okáért okos lenne, akkor látná rajtam, hogy mennyire, de mennyire nem érdekel az a téma mit felvetett, és azt is látná, hogy unom a fejét, arról nem is beszélve, hogy az első mondatától az utolsóig tudnám cáfolni, nemcsak a gondolatait, hanem az egész lényét, bónuszból a létezésének abszurditását is kifejteném. Bővebben.

Könyörgöm, valaki fogadja örökbe! Vagy ne! Valaki engem fogadjon örökbe! Van is az áldozatra tippem, már évek óta.

Egyébként a posztnak – nem ennek – a „Nem fogtok uralkodni rajtam!” lett volna a címe. A tegnapinak meg….várj, visszanézem… „Értsd már meg, hogy…” Mindkettő mély, depresszív, és úgysem értenéd… Bár, nem is neked írom, hanem magamnak. Bár nem is neked írtam volna, hanem magamnak. Igen, ez a jó! Kurvára nem írok mostanában semmit, és már tényleg jó lenne kihányni jó pár dolgot, ezzel együtt vérig sérteni sok mindenkit, és… Valakivel kiabálnom kéne már. Vagy legalább összetörni egy kurva poharat…

Ps: Bennfenteseknek: Beszarsz! Úgy döntöttem nemrég, hogy a posztokhoz mindig beszerzek valami képet. Most épp a hajó hülyéje témában kerestem, de félre nyomtam, így a keresőszóra kaptam egy google térképet, amin mi van?

uk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com