Írok már, mert nem írtam.

Másfél hónap őrület tegnap azzal zárult, hogy úgy koraeste beájultam az ágyba, és virtuálisan kifüggesztettem a „Vége, ennyi, befejeztem, meghaltam” táblát. A huszárroham – bármilyen is volt a huszárroham – ehhez képest egy nyafka babazsúr volt.  Na jó, a roham néha túlzás, ugyanis egy órát azzal tököltem el, hogy a zemnullán álltam, és azt figyeltem miként olvad el az aszfalt a gumik alatt, majd másfél órát azzal, hogy mindezt megkerüljem, a 20-al közlekedő hétvégi autósok körében, sűrűn anyázva.

Szóval, innentől lazaság, mivel a Mór megtette kötelességét, és ezt követően a Mór elhúzik a jó büdös picsába, azt szeva! 7× fog azon elgondolkozni, hogy nem jön haza többé. Többnyire részegen, de a gondolat az gondolat, bármennyire is próbálja befolyásolni az alkohol, nem? De!

Tudod miért veszek én mindig sportcipőkből Nike-t, bármennyire is horror legyen az ára? Mert mindig meg volt az a jó szokása, hogy nem kellett betörni, azért, hogy kényelmes, vagy legalábbis elviselhető legyen a lábon. Az összes ilyen csukám a „mintha rám öntötték volna” típusba tartozott. Azt most mivan? Mivel szóbahozom, itten van a bizonyíték, ezek is kurvulnak. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg a talpamon figyel a pipa, és az „AIR” felirat egy része, minek a talpbetéten kellene lenni.

Más!

De Villota megvan? Nem bírom nem csóválni a fejem. Ha nem tudod, akkor most igen, hogy a csaj F1-es tesztpilótaként tetszelgett a Marussia nevezetű csapatnál. Ha én, vagy bárki más elköpi ebben a rohadt nagy egyenjogúsági őrületben azt, hogy a csajoknak egy szerepe van az F1-ben, az pedig nem más, mint pilóták mellett, a rajtrácson, 27 gramm ruciban, hosszú combokkal, nagy mellekkel pózolni, akkor én, vagy bárki más, egy rohadék. És ez a reakció így is van jól, természetesen, mindaddig, míg el nem érkezik egy egyenesfutási teszt – mint a neve is mondja, egyenesen kell menni előre, majd megint előre – , minek végén, a lefutási szakaszban, úgy negyvennel, el nem találja egy álló kamion seggét a hölgy páciens, és abba bele nem hal, vagy ezt az állapotot meg nem közelíti. És sajnálod, mer van benned némi empátia, de még mindig csóválod a fejed. A történelemben egy pasi sem volt, ki egyenesfutási tesztbe belehalt volna.

Nah, asszem ennyi volt, még van egy csöpp papírmunkám, egy angliai F1 futam, pár órás pókerjátszma, megfelelő mennyiségű alkohol beszerzése jövőhétre, szóval Zap el!

Pikk…Pakk…Pukk….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com