Olyat álmodtam, hogy besírsz….

Figyelj, olyan brainstorming-os módszerrel, összeszedem.

Jövök be a melóba, és két tartálykocsi fekszik keresztben a bejáratnál. Látom, hogy nem serénykednek körülötte, mondhatni közönnyel vizsgálják a sztorit az emberek, mintha tök természetes lenne. Látom, hogy közben jönnek ki az emberek a cégtől. Benézek a porta ablakon, és belül, valami 80-as évek retro berendezését látom, lepukkant asztal mögött ül a portás, kitől kérdezem, hogy ugyan mi a fasz van. Erre mondott valamit arról, hogy ennyi volt, cég bezár, most küldik el az első csoportot. Majd meglátom a volt főnököm, ahogy jön kifelé, ugrálva, táncolva, mint aki csúnyán beszívott valami zöldséget, és épp a woodstocki fesztiválon érzi magát. Odamegyek, majd húz magával kifelé. Ő ugrál, táncol előttem, én próbálom követni, de elvesztem.

Valahogy visszakerülök a céghez, de valami furcsa. Mintha a föld alatt lennénk. Erre gondolom, hogy ha már itt becsuknak mindent, akkor van itt két kurvajó LCD, mit le kéne nyúlni, de ahhoz szét kell szedni, így nem fér el a táskámban. Elkezdem őket bontani, és meghallom, hogy jönnek lefelé az emberek. Gyorsan összepakolok, belépnek, pánik van az arcukon, és közlik, hogy …. nem tudom mit mondanak… de azt látom, hogy tör be a víz az ajtón, majd szólnak, hogy arra már nem mehetünk ki, próbálkozzunk a hátsó ajtón.

Elkezdünk rohanni, majd észreveszem, hogy nincs meg a táskám, mi egy fontos dolog, így hát visszafordulok. Majd eszembe jut, hogy meg kéne nézni a benne lévő gumi lejárati dátumát, mert olyan rég nem használtam, és ne akkor derüljön ki, hogy már rég lejárt, ha itt az ideje. Meg van a tatyó, irány a hátsó kijárat. Az ajtó a mélységbe vezet, hol folyóként hömpölyög valami víz, és benne teherautók, pótkocsival úsznak, pörögnek. Ömlik a víz mögöttünk, visszaút nincs, bele kell ugrani. Ugrunk. Azt látom, hogy egy teherautón, mi mellettünk száguld a víz tetején, hordók vannak. A sofőrfülke elfordul felénk, megdől, látom ahogy a gumik kiemelkednek a vízből, és azt, hogy a hordók a póton elkezdenek bedőlni a vízbe. Szól az egyik srác, hogy ha ezek ide beesnek, akkor nagyon megszívtuk, mert nem vízben leszünk, hanem….. elfelejtettem…. Valami trutyiban, szóval gáz lesz! És akkor hirtelen partot érünk.

A parton, egy romos űrhajó mellet áll egy izéé. Nem tudom mihez hasonlítani. Izéé. Olyan, mint egy hatalmas bunkósbot, mi két lábon áll. Szürke, rücskös felülettel. Odamegyünk, nem mozdul. Megütöm és kurva kemény a felülete. Majd valahogy (???) feljutok a tetejére, mi úgy 6-8 méret magasban van, és ott is ugyan ezt tapasztalom, bár a rücskös szürke felület átvált rózsaszínbe egy nagy folton. És akkor rájövök (???) hogy nem ütni kell, hanem óvatosan megérinteni, és akkor bele süllyedt a kezem. Már könyékig benne vagyok a belső, lágy szövetben, mikor….

….felébredtem.

Volt úgy hajnali három. Éjfél felé még egy levelet írtam… Azóta alig pislogok… Fasza!

Nyitva hagyom a komment részt, de nincs sok értelme beleírni, mert talán most először tudom szinte az összes epizódról, hogy mihez kapcsoljam.

Ehh van….

Facebook Twitter Tumblr

9 Responses to Szlíííppp….

 1. répa szerint:

  “könyékig benne vagyok a belső, lágy szövetben, mikor….”

  Besírtam a röhögéstől… 😀

 2. Zaphod szerint:

  [répa]: Mert elvonatkoztattál, mocsadék….. 😀

 3. Thiliell szerint:

  [répa]: ..Ami rózsaszín…:U 😀

 4. Zaphod szerint:

  [Thiliell]: Már vártalak…. Írjon nektek a……
  😉

 5. Bigus szerint:

  Szerintem válts egy olyan munkahelyre,ahol a jobb fizetésből vehetsz két LCD-t. Majd menj el megünnepelni az új melót, és szedj fel egy dögös csajt éjszakára. Valamint mindig nézd meg mielőtt elmész otthonról, hogy elzártad e a konyhában a csapot!Az űrhajóval meg ne foglalkozz, ha kevesebbet iszol a buliban, akkor rájössz, hogy az csak az éjszakai járat! 🙂 Szép estét Neked!

 6. ideggyengerépa szerint:

  Most már igazán írhatnál egy szexuálisan túlfűtött bejegyzést, legalább nem kéne Thiliell-vel kicsemegéznünk az izgi részleteket a zagyva álmaidból… 😛

 7. Zaphod szerint:

  Jó hogy nem kezdtek bele gyűjtésbe… Zap szexuális életét dobjuk fel két utcalány segítségével, és akkor végre olvashatunk mocskosul izgalmas részleteket mindenféle rózsaszín dologról, meg behatolásról….
  Bbaahhh… 🙂

 8. Thiliell szerint:

  [ideggyengerépa]: Mi lett az idegeiddel? Tudok jó szakembert! :)))

  [Zaphod]: Engem nem igazán érdekel a nemi életed, vagy annak nem léte. Persze, frusztráló, meg minden, akkor is ha van, akkor is, ha nincs, de szerintem nem kifejezetten ez a legfőbb baja az emberiségnek. Freudot azért már többszörösen meghaladtuk.

  Na, szerintem a következőket lehet egyértelműen megállapítani abból, amit álmodtál: van valami, amivel nem nézel szembe, és hulladékként van benned lerakódva, ezért szennyezi az egész lelkedet, jobb, ha megszabadulsz tőlük. Aztán az érzéseiddel szembesülni felér egy katasztrófával a számodra, így mindenhol menedéket keresel. teli van a menedék-élményed női szimbólumokkal. Még ami fallikus lehetne, ahhoz is lágyan kell nyúlnod, bár, szerintem az már nem a menedéked, hanem a megoldás maga, ami még most “idegen” Neked.
  Van még egy olyan érzetem, hogy a melóhelyedre nagyon haragszol, és nem igazán látod működőképesnek sem, és hamarosan el kellene hagynod a süllyedő hajót és menteni a menthetőt. De az is lehetséges, hogy ez nem a melóhelyed, hanem az a szakmai út, amit jelenleg követsz, és amiben lehetséges, hogy egyáltalán nem érzed jól magadat. A főnököd elszálltsága megint azt jelenti, hogy ezt már ő sem kezeli józanul, de a haszna így is megvan belőle, minek foglalkozna az egésszel.
  S ami még eszembe jutott, hogy mindaz, ami eddig felemelő volt, amitől úgy érezted, akár kilőhetnél az űrbe is, az most már eléggé romos, és halott dolog. Van valami új, ami tetszik, de idegen, és kezdetben még kellemetlen is, de lehetséges, hogy ez a megoldás ahhoz, hogy repülni tudj.
  Az, hogy még álmodban is attól rettegsz, nehogy gyereket csinálj, az elég érdekes, és jó sok dolgot jelenthet.

  Na, nekem ennyi jutott erről eszembe.

 9. répa szerint:

  Ja, elfelejtettem mondani. Azért lettem ideggyenge mert én ide csak vért izzadva tudok kommentelni, állandóan visítozik a szerver, meg mindenféle hibaüzeneteket küld szal egy megnyilvánulásom minimum 4 óra szenvedésbe kerül, úgyhogy Zap: tartsd nagy becsben a hozzászólásaimat. 😀 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com