Tehát, az imént azt mondtam, hogy nem bírok újra beugrani a NET hatalmas pocsolyájába, mert ahogy vizet érnék, az rögvest befagy, és lepattanok róla. Jó, nem így írtam, de így értettem! Ne kötözködj!

Végső elkeseredésemben elkezdtem szemezgetni a frissen írt freeblogosok között, hátha valaki, valamit, szóval tudod… az online pornóhoz nem fordulhatok, mert vodaneten közlekedek, ez a szar meg már megint küldött a telefonomra egy üzenetet, hogy mindjárt, de rögvest átlépem az 500 megabájt havi korlátomat, és akkor ők bizony ezt a sávszél összehúzásával honorálják.

Szóval, szemezgettem. Az egyik moziban volt… kuka… A másik most jött haza a nyaralásból…kuka…. Kibékült, összeveszett, dolgozik, szereti, nem szereti, vajon szereti e, válságban van, miért nincs válságban, főzött, sütött, nézett, bulizott, nembulizott… Hagggyatokmááááá!!!! Mind kuka!

De a gyöngyszem! És ezt most beidézem, mert oly nagyszerű gondolatok a világunk egyik csemetéjétől, ki majdan egyszer felnő, s nagykorának döntései, a fejlődésének apró mozzanataiból álló kőkemény pilléreken nyugszanak majd, mik a következő szösszenetekből is állnak:

“Hát, ez a Gyűrűk ura egy idióta thriller, fölöslegesen undorító szörnyekkel, amik miatt most megint nem fogom végignézni, el is kapcsoltam, minek kell ekkora fasságot csinálni? Ezek nélkül a szarok nélkül is meg lehetett volna oldani a sztorit. Na mindegy, századszor veselkedtem neki, h megnézem, megint nem sikerült, sztem én itt elbúcsúzom ettől.”

Én szívesen megírnám neki, hogy azok az undi szörnyek biza a legfőbb kellékei ennek a “thriller”nek, de valószínűleg annyit érnék el vele, mintha most kimennék a szabadba, vennék egy nagy levegőt, és tüdőből arrébb akarnám fújni a Göncölszekeret.

Ki is megyek! A kocsiban hagytam a cigimet….

Ps: A “fasság” meg különben is faszság…. elmagyarázzam?

Ps2: Visszajöttem, nem tudtam elfújni egy árva csillagot sem, viszont megrendeltem holnapra a fotós hátitatyóm, és most ezért kaptok tőlem reklámot, meg fííílinget, meg mindent.

2 Responses to Szemezget… szöszmötöl….

  1. szasa szerint:

    Képzeld el a Cápa filmeket cápa nélkül….Azta kurva.

  2. Zaphod szerint:

    Vagy az Alient, Alien nélkül, vagy E.T-t, E.T. nélkül… 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com