Tisztelt Magyar Filmforgalmazók Egyesülete!

Köszönjük szépen, de ma délután három órától már nem kell az országba behozni az Expendables című mozit! Köszönjük, nem kell! El sem kell kezdeni tervezni a bemutatót! Augusztus 13.-án bemutatták az USA-ban, 28.-án itthon van “DVD minőségben”, felirattal, tokkal, vonóval. Ne erőltessétek meg magatokat, mert mire idehozzátok, addigra már csak az nem látta, aki lusta kölcsönkérni bármilyen adathordozón. Viszont az üres DVD eladások megnőnek, szóval lehet menni az ASVA, vagy akármilyen mozaikszavú hivatalos tolvajhoz, és el lehet kérni a be nem hozott, és be nem mutatott mozi, behajtható jogdíjait.

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin Charisma Carpenter, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis

Ők azok, akiket nem láthatnak az ország becsületes lakói, csak az olyan rohadékok, mint én. Köszönjük nektek!

Beszarsz!

Nem vártam, mert mit várhatnék? Mit?

Mondjuk annyit, hogy Stallone Buda, Statham pedig Pest álnéven jelentkezik, hogy nem kell főszál egy mozihoz, mert a mellékszálak pont elviszik a történetet, hogy természetesen 5 pali kiírt egy egész hadsereget (Naná! Bebaszna, ha az utóbbi 20év akció etalonjai ez nem tennék), hogy állat jól fényképezték az egészet, hogy vissza kellett tekernem menet közben, mert nem hittem el, hogy azt Statham megugorja, majd utána megint, mert azt sem hittem el, hogy Stallone megugorja a másikat, pedig meg, aztán mi van még… Li olyan pici mellettük, hogy nem hiszed el, igenis lihegnek, és akkor is szürcsölve veszik a levegőt, ha nem mozognak, van benne költészet ( 🙂 ), a végén csöpp csavar.

Ez a fűszer egy TÉNYLEG jó akciómozihoz…. Kell más? Ugyehogynem…

Kategóriagyőztes (Mert azt adta ami, és nem akart többnek látszani, kevesebb meg nem volt) 10/10

Esetleg van még ember a földön, ki lemaradt a promójáról, akkor ez itt.

És ha valakinek meg van az a képsorozat, ahol Crews leveszi a pulóverét Stallone, Schwarzenegger, Lundgren társaságában, majd kiderül, hogy alatta egy melltartó van, akkor linkelj már ide. Köszi!

6 Responses to Szégyen!

 1. szerint:

  Na ezt gyorsan kölcsönkérem valakitől, mert Bruce Willis nélkül rosszul alszom.

 2. Thiliell szerint:

  Elvileg már adják a mozik. Én láttam a bemutatót. De lehet, hogy a neten. ne csináld, hogy nem tudom szélesvásznon megnézni…! 🙁

 3. Ekoz szerint:

  a magyar forgalmazó megbaszhatja akármilyen kifogással is áll elő. Október 14-től játsszák amúgy a magyar mozik. Jó hogy már fél Magyarország látta, ha nem több.

 4. Zaphod szerint:

  @Ekoz Jó volt a cikked! Gatula! 😉

 5. Ekoz szerint:

  Köszi szépen:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com