Fontos, kérlek segíts!

Ez a poszt kint lesz az első helyen egy ideig, a friss posztok egy sarokkal arrébb…

Már a hajam kivan, az oldalon lévő vírusfigyelmeztetésekkel, mit egyszer láttam képmentésként – mit bizonyíték – meg egyre több elbeszélés szól erről.  Nekem nincs! Sehol. És ez azért baj, mert semmilyen, általam használt program, vagy webes eszköz számára sincs. Így baromi nehéz beazonosítani. Már van tippem, de hiába dolgozom rajta, ha nem tudom leellenőrizni a művem végeredményét, hiszen a kezdetét sem látom, csak hallom.

Szóval, legyél kedves szavazni, hogy az oldalon találkozol (tál) e vírus/féreg figyelmeztetéssel, mert, bár ez a problémát még nem oldja meg, de segít valamelyest egy képet alkotni arról, hogy akkor most ki a hülye.

Köszönöm!

[poll id=”2″]

Tagged with →  

9 Responses to Szavazzzzuuuppp….

 1. szasa szerint:

  Bakker, olyan választási lehetőség miért nincs, hogy vírusirtót csak a lúserek használnak, és én kemény csávó vagyok? Mindegy, nyomtam egy nemet.

  • Zaphod szerint:

   😀 😀 😀
   Ez hatalmas!

   Tök igazad van, be is raktam! 😀

   • Rainmagic szerint:

    Nem akarok kötekedni, vagyis inkább de. 😀 De volt már figyelmeztetés a Chrometól és az Operától is… :DDD Úgyhogy drága férjemre ne hallgass… 😀

 2. szerint:

  Nekem sosem csörgött semmi. 😀

 3. Zena szerint:

  Chrome, Avast, mi trójai vírust jelzett (az én oldalamnál is)…de már nincs riasztás

 4. Zaphod szerint:

  Most ne szopassatok már…
  Több mint 80 ember olvasta ezt a cikket, majd erre érkezett kerek 8 szavazat? Agyam elhagyom…

 5. Sir Artemon szerint:

  Elárulom Neked a titkot, hogy mi volt:
  Fogtunk egy kémprogramot – spyware-t – az összes gépünkön. B.-nek egy hét alatt két gépét “tettem tönkre” a sajátommal együtt. Ez a nyomorék kémprogram azt csinálta, hogy beette magát mindenbe, darabokban, és elkezdett titkosan letöltögetni mindenféle egyéb szart a cuccokba. Az volt agyönyörű, hogy ezalatt semmilyen exe-t nem volt többet hajlandó megnyitni, csakis azt akarta, hogy vegyük meg azt a nyomorult vírusírtót (amiről beszéltem a telóban).
  A következő téma mentett meg:

  http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-security-protection

  A gép csak safe módban tudta letölteni ezt is, mivel semmilyen böngészőt nem sikerült megnyitni a drágaszág miatt.
  A csökkentett módban két lehetőségünk volt, ha volt automatikus mentés a korábbi állapotokról, akkor azt visszaállítva két-három nappal korábbra, vagy két-három alkalommal korábbira, akkor működött a gép, letöltöttük ezt a progit, és ledurtuk vele az egész rendszert. Nálam 13 trójait és vagy 6 kémprogit kajolt be a gépem. B.-nek sokkal többet.
  Ha nem volt korábbi állapot – az enyémen ki volt kapcsolva ez az pció -, akkor csökkentett üzemmód hálózattalban sikerült telepíteni, és írtani.

  Nos, ennyit ehhez.

  Azóta a program letilt minden potenciális oldalt, ami veszélyforrás. Téged engedett most. :*

 6. Zaphod szerint:

  Az egésszel nekem az a bajom, hogy…

  Most képzeld el azt a szitut, hogy én ebből a lapból élek. Van ilyen, nem magyarországon, de a világ több pontján van több ember, ki abból él, hogy bolger. És akkor jön egy ilyen történet.
  Az ember gyermeke ekkor percenként több látogatót veszít, mint én szerzek egy év alatt. És ez kurva nagy gáz.

  Akkor természetesen nem, ha ez létező veszély, de ha egy ilyen vakriasztás, akkor csúnyán megszívatja az ember gyermekét, és tényleg csak az alkoholhoz tud fordulni segítségért, mert hiába ír a vírusgyártóknak, hogy hülyék vagytok, az nem segít, még akkor sem, ha javítják a hibás adatbázisukat, mert a netes, elveszett bizalmat szinte lehetetlen visszaszerezni.

  Az itt lévő vírusriasztási statisztika sajnos nem jött be, mer hát ilyen világban élünk, az emberek nem szeretnek szavazni, sőt, nem is fedi a valóságot, látva a NOD/ESS párost, hiszen én is azt használom (méghozzá új, friss, és ropogós cuccot), és most végignézve a log fájlt, egy árva vírusképződmény sem kopogtatott be a gépbe. Tehát ki sem tudom szűrni, hogy melyik cég írta azt a baromságot, mi hatására olvasókat veszthettem volna.

  Ez talán a legnehezebb sztori a webes munkákban, hiszen a felhasználóknak nem hihetsz, hiszen végtelen a feltelepített programok, már eleve fertőzött gépek variációja közöttük. Ők csak a hírek szállítói, min el kell indítani az ellenőrzési procedúrát. Ami a valóság, az nem más, mint amit a külső, független programok mondanak. És ha azok mélyen kussolnak, és a weboldal forrása is érintetlen, akkor az ember gyermeke felteszi a kezét, és néz ki a fejéből bután, és csak annyit tud figyelni, hogy az a grafikon, mi eddig növekvő pályán volt a látogatottság mérése céljából, most bezuhan a mélybe. És nem lehet ellene semmit csinálni.

  De ez van. Én akartam saját blogot, az én bulim az egész a bóóddoggzsággal, meg a szenvedéssel egyetemben. 😉

  • Sir Artemon szerint:

   Mondjuk azt nem sikerült kideríteni, hogy hogyan kapta be a kémprogit. . visszakereste a logokat, és azt mondta, hogy az operán keresztül jött be az összes nála. De nálam meg nem volt opera megnyitva, csak modzilla. S az is valószínű, hogy az általam látogatott helyek valamelyikéről sikerült összeszedni, de az nem derült ki, hogy honnan.
   Vszleg amúgy nem Tőled, de Nálad a Facebook felé való kommunikáció valahogyan aktiválhatta. Én erre tippelek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com