Napok óta tűűűkön ülök! Várom a nagy bejelentést. Várom, hogy Viktorunk kiálljon, és megmondja azt, amire oly sokan (főleg 2,7milló fidesz választópolgár) vártunk. A reformcsomag bejelentő, reformcsomag előzetes reformcsomag strukturális reformjainak velejét.

Ülök itt magamban már jó ideje, és csak motyogom magam elé: Moommámeg! Momm meg, hogy mi lesz, naaaa!

Erre mivan? Kiáll az a csökkentképességű tolvaj gazdasági miniszter, és előadja a nagy semmit.

Na figyelj, megmondom, hogy ez milyen volt.

Mondjuk azt, vagyis feltételezzük, hogy én kiemelkedő beosztásban vagyok a kerceréce MGTSZ-nél, és határidőre kapom azt a nemes feladatot, hogy dolgozzam ki, miként lehet a kerceréce termesztést termelést tenyésztést a havi 4darab tojóról, havi 22500 darabra növelni. Azért kapom ezt, mert egyrészt szereztem valami papírt arról, hogy én ott lehetek, másrészt rohadt nagy volt a pofám az elmúlt 4 évben, amiért az idióták képtelenek volta a kercerécék tenyésztését megemelni, és nagy mellénnyel hangoztattam, hogy én tudom a tutit, de nem mondom meg, mert geci vagyok, és egyébként sem a jól megérdemelt pozíciómban ülök. De majd ha…

És akkor eljő a várva várt határidővég. Már a fél világ ott toporzékol a sajtótájékoztatón, a brókerek fülén a telefon, hogy minél előbb jussanak kerceréce kötvényekhez a jelenlegi nyomott áron, a sajtósoknak ki van hegyezve a ceruzájuk, a fotósok betöltötték az új memóriakártyákat, a kamerák élőben elkezdenek adni, és akkor én kiállok, majd azt mondom:

Tisztelt egybegyűltek!

A kerceréce egy madár! És mindazon feltételezések, mik arról szóltak a sajtóban az elmúlt hetekben, hogy hal, minden valóságot nélkülöznek.

Bővebb információval a kerceréce csomag kidolgozását követően, valószínűleg a következő üzleti év végén szolgálhatunk.

Köszönöm a figyelmet!

Csitcsatcsatcsitcsatcsitcsatcsatcsat (sajtófotósok) Zzzzüümmmrrrhhúúmmmbbbrrrrr (hírügynökségek riporterei)

Pár hónap múlva, a Discovery Channel egy riportere, hazánktól 5892 km-re lévő tubi-tubi szigeteken a következő kérdést veti fel a 89 éves (de 55-nek kinéző) Joe bácsinak:

Aggyisten Jóe-bá! Honnan ez a sok kerceréce? Hát már lefolynak a szigetről.

Hááá, drága fijjam, az úgy volt, hogy eccercsak megszerettem ezt a jószágot, oszt az apám is tenyésztő vóót, meg annak apja is, meg annak apja is, csak ők búbos vöcsökkel foglalkoztak, azt nincs nagy különbség a két állattya között, így egyik nap vót egy pár, aztán most meg már heti 50ezer kószál itt erre, meg arra, alig bírom őket elszállítani a Mc’Récébe. Csak szeretni kell őket, meg etetni, oszt jóccakát.

Még azon a héten a Washington Post főoldalon hozza az alábbi cikket:

A magyarországi kerceréce tőzsdei árfolyama 25 éve nem látott szintre zuhant. A megjelent sajtóközlemények szerint a magyar szakemberek értetlenül állnak a helyzet előtt, és válságcsomag előkészítésének bejelentését hirdették meg. Erről a jövő heti sajtótájékoztatón tudnak részletekbe menően nyilatkozni.

Na de térjünk vissza a lényegre. Akit érdekel, hogy mi is történt, illetve szeretné összegezve, érthetően, némi humorral megfűszerezve megtudni azt, hogy nem mondtak semmit, annak legyen itt Békesi, mert szerintem …. Szóval, ő biztos érti a lényeget.

Az Egyenes Beszéd vendége: Békesi László

Jut eszembe!

Joe bácsi koráról volt szó… Megmondom mit szeretnék szülinapomra. A Kálmán Olgát. De tényleg. Már csak azért is, mert ….. ilyen hülye ember nem lehet a földön… Szóval, bemegy ez a szerencsétlen elempés Vágó Gábor a stúdióba, majd azon kívül, hogy hozza a fidesz 1997-es stílusát, közli a jelenlegi magyar újságírás legtökösebb nőjével a nyugdíjtörvény kapcsán, fiatalos lendülettel, hogy “az ön korosztálya is….”

A csajnak kellett 3 másodperc, hogy leessen, őt most levénpicsázták élő egyenesben, mire sikerült kikelnie magából, erre a pali még rátett egy lapáttal, mert annyi esze nem volt, hogy kivágja magát ebből a szorult helyzetből. Teee…. Barom, teee….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com