Ennek a rajongói videónak – bár a junkie most közölte le – itt meg kell jelennie! Mennyi munka van ebben, basszus… Bár csak a tizedét meg tudnám csinálni.

Facebook Twitter Tumblr

58 Responses to Supernat…

 1. Thiliell szerint:

  Melyik tizedét? A szenvedését, a küzdését, a gyilkolászásét, a borzalmas földi pokolét, a másokon segítését, vagy a képi ábrázolásét mindennek?

 2. Zaphod szerint:

  Uhhh… akkor ezt nem érted, hát elmagyarázom.

  Ugyebár, ez a Supernatural című sorozat egyik rajongója által készített anyag.
  5 évadot élt meg eddig, mi 104 epizódból áll. Miért fontos ez? Mert a készítőnek egyrészt ezzel a 104 résszel kell dolgoznia, innen kell meríteni azokat a jeleneteket, mik a vágáshoz szükségesek, szóval egyrészt igen terjedelmes anyag, másrészt igen csak ismernie kell a sorozatot, hogy tudjon mihez nyúlni.
  De nem is ez a lényeg, mert ez csak a nyersanyag.

  Kell egy ötlet. Mit akar megjeleníteni, mit akar kiragadni, és azt hogyan. Majd kell nagymértékű tudás, és hihetetlen sok idő, meg elszántság hozzá. Ha megnézed, akkor az első 10mp-ben úgy 25-30 vágással dolgozik, mi a leggyengébb, hisz felvezetés. A csúcspontoknál van ennek az ötszöröse is, az tuti. És ez még csak a vágás, a külön egységek effektezéséről, és azok összecsúsztatásairól könyveket szoktak volt írni. És nem csak a felhasznált anyaggal, és a zenével teremti meg a légkört, hanem használ egy képet is egy fáról, mi végig ott van az anyagon, hogy jobban kihangsúlyozza a nézőben a “borzalmat”. Jah, és arról nem is beszélek, hogy a vágást hozzá kell igazítani a zenének minden egyes üteméhez.
  Mi csak 4’43”-et látunk belőle, majd kikapcsoljuk, de lehet, hogy egy 10mp-es részen a készítő szöszmötölt egy napig…

  Nagyonnagyonnagyon nagy munka annak, ki ezt otthon, szabadidejében készíti, de szerintem az is megizzad ezzel, ki szakma szerint űzi ezt a mesterséget.

 3. Thiliell szerint:

  Hja, hogy a videóklipkészítéstől olvadtál el? Vannak emberek, akiknek marha sok ideje van. És pénze az ehhez szükséges technikára.
  Szóval, mit is akarsz pontosan? 😛

 4. Zaphod szerint:

  😀 Igen, ha hangulatromboló akarnék lenni, akkor így fejezném ki magam.

  Neeem, ehhez nem elég az idő!
  Ehhez tehetség kell. Baromi nagy kreativitás. Azt, ami a fejedben zakatol, azt megfesd, leírd, lerajzold, eljátszd, vagy éppen egy videó anyagként vágd meg.

  Csodálatosak ezek az emberek, ki ilyenekre képesek. Adni valami olyat a világnak, vagy éppen egy célközönségnek, mitől leesik az arcuk, mi megragad az emlékezetükben, mi kivált belőlük ilyen-olyan érzéseket.

 5. Thiliell szerint:

  Szóval ez Neked már művészet.
  Neked is megvan a sajátod. Miért nem keresed meg azt a területet, ahol ugyanezt tudod tenni görcsölések nélkül? Minden ember művész és tehetség. Ha gyerekkorban nem kezdenék lenevelni a srácokat a szabad önkifejezésről, és a realitásábrázolás tökéletesítésének teljesítményszerű reprodukciós folyamataira kényszeríteni, az emberek elkezdenének szép dolgokat alkotni, élvezni a mások egyéniségét, és talán pár köbméterrel több sperma lőne ki az univerzumba is – akarom mondani, a nők orgazmusa is kevésbé volna központi kérdés, és talán szeretnénk és nem háborúznánk.

  Szóval, első körben szeresd tenmagadat, aztán alkosd meg azt, amí a szívedből jön. A hatást pedig szard le, ahogyan ennek a klpinek a készítője tette. Volt benne valami, ki akarta fejezni, át akarta adni másnak, azaz megosztani másokkal is, és ennek az lett a vége, hogy kurva jó lett. Erre Te is képes vagy. Tízszeresen is.

 6. Zaphod szerint:

  Ezt szeretném, ha kimondanád hangosan, 10× egymás után:

  “realitásábrázolás tökéletesítésének teljesítményszerű reprodukciós folyamataira kényszeríteni”

  😀

  Egyébként meg nem! 😉

 7. Thiliell szerint:

  Mit nem? 🙂

  (A művészetet persze a szó legnemesebb értelmében értettem. És osztom a véleményedet a klipkészítővel kapcsolatban.)

 8. Zaphod szerint:

  Az ember fia ebben a korban már tisztában van a képességeivel, és annak korlátaival, miket ha eddig nem tudott áttörni, híjján a zsenialitásnak, mi kell az adott műfajhoz mit szeret, akkor eztán sem fog, s megmarad a középszerűség útvesztőiben.

  Woooww… miket írok…
  Igaz, értelme nem sok van…

  Nah, a lényeg, hogy nagyon sok hegedűkészítő volt / van a világon, de csak egy Stradivari, mert neki meg volt az a plusz, az az izéé, az a hoppá…

 9. Rainmagic szerint:

  Te már megint munkát kerülsz? 😀 Dógozzá vazze! Ember aszonta ma s holnap elvben dógód van a dógózóban…

  Mellesleg jé, te olvasod a junkieet? Mennyi része van a függőségedből a férjemnek? :DDD

  És ha már Supnat: Rules Castiel! 😀

 10. Thiliell szerint:

  @Zaphod Attól, hogy nem tudsz ihletetten klippet készíteni, vagy nincs olyan fád, ami egy Sztradivárihoz kell, az még nem jelenti azt, hogy nincs meg a saját művészeted. A művészet akkor válik azzá, amikor mesterévé válasz annak, amit a rajongásig szeretsz, és már nem csak arról szól, hogy neked és rólad szól, hanem van benn egy mérhetetlen mennyiségű szeretet is, amit meg szeretnél osztani másokkal. Figyeld meg, hogy a legtöbb művész szerelmes volt, mialatt dolgozott, és ezt akarta kifejezni a világ felé az alkotáson keresztül.
  Neked csak a szerelmedet kell megtalálnod, és aztán majd merenghetsz azon, hogyan fejezd ki ezt a világ felé egyre mesteribben. Onnantól meglesz a genie-d is. Csak ne görcsölj azon, hogy ha valamihez nincs tehetséged, akkor semmihez nincsen. Mert ez hazugság.

 11. Zaphod szerint:

  @Rainmagic
  Elmondanám basszus, hogy embered melójával ma is izzadtam egy pár percig, szóval tanúm van rá, hogy ma dolgoztam!!! 😉

  Igen, olvasom, és ha valaki függőséggel mer vádolni, arról csak az urad tehet, senki más!!! Az a rohadék… :))

 12. Zaphod szerint:

  @Thiliell
  A szerelemről szóló gondolatokat, most inkább tegyük be egy dobozba, azt zárjuk be egy fiókba, a szobára, miben a fiók van, zárjuk rá kétszer a zárat, csukjuk be magunk mögött a lakást, aztán a kert / házkaput, majd üljünk fel egy repülőre, és távozzunk a föld tök ellentétes pontjára… 😉

 13. Rainmagic szerint:

  Sejtettem, hogy az Embernek a keze is benne van.

  Junkiee-t mostanság csak átfutom, egyre idegesítőbb. Comment.com sokkal jobb. Átszoktam. S valahogy Sixx ízlése jobban hasonlít az enyémre, mint Winnie és Humané. Bár régen Winnievel egyezet, de mostanság fényévekre van…

  És különben meg mé izzadsz? Használj dezodort, mert büdös leszel… 😛

 14. Thiliell szerint:

  @Zaphod Tudtam, hogy nő van a dologban… :U

 15. Zaphod szerint:

  @Rainmagic
  Neked mostanság mi nem idegesítő? 😉

  Büdös hát! Én, a munka, a zélet… 😉

 16. Zaphod szerint:

  @Thiliell
  Mikor nincs nő a dologban?

  Szerintem a földön nincs is olyan dolog, miben ne lennének benne így, vagy úúgy…

 17. Rainmagic szerint:

  Mi van, csak nem panaszkodott rám az Ember? Majd megyek és jól leverem rajta… 😀

  Egyébként Winnie az egyre idegesítőbb. Volt egy-két olyan megnyilvánulása, ami pár embert kihozott a békéjéből.

 18. Zaphod szerint:

  Az az Ember soha a büdös életben nem mer majd akkora baklövést elkövetni, hogy rád panaszkodjon!!! 😀

  Na bummm…. ilyen a webkettő…. 😉

 19. Rainmagic szerint:

  :DDDDDDDDDDDDDD

 20. Thiliell szerint:

  @Zaphod Attól még, hogy ott vannak mindenhol, a szerelem nevű élményt nem kellene pusztán rájuk korlátoznod. Egy csomó dologhoz semmi köze a nőkhöz. A szerelem pusztán egy kapcsolódási élmény tőled – látszólag – függetlenül létezőkhöz. Nehezen hiszem el, hogy a munkádba, vagy a blogodba ne lennél szerelmes. Szóval, a nők miatt összetört szív, és hétlakat alá pecsételés csak kamu szöveg. 😛

 21. Zaphod szerint:

  @Thiliell
  Ha én erre őszintén válaszolnék, akkor Rainmagic mindjárt reagálna rá azzal, hogy tulajdonképp én mekkora egy pöcs vagyok… 😉

  Szerintem nem tudsz olyan dolgot mondani az életben, mit én ne tudnék annyira megcsavarni, hogy a végén arra a következtetésre jussunk, igazam van, tényleg mindenhez közük van a nőknek. 😉

  Egyébként sosem leszek szerelmes munkába. A munka csak munka, és csak annyi köze van az élethez, hogy ebből fizetem a számláim. A blogot már meg sem említem…

 22. Thiliell szerint:

  Na, látod. Ettől biztosan kikészülnéne az ihlető-bimbóim nekem is…
  Én rajongok a munkámért. Nagyon nehéz döntéseket és áldozatokat hoztam meg azért, hogy azt csinálhassam, amit jelenleg. Volt, hogy az elején még megélni sem tudtam belőle, de amikor kezdte kiváltani a másik munkámat, akkor ugrottam egy fejest a semmibe. És most jó. De megint egy ugrás előtt állok, és iszonyúan nehéz azt választani, amit rajongásig szeretek. Viszont másképpen nem éri meg.
  Tudod, a nők jönnek-mennek. A pasik is jönnek-mennek. Szerintem még kiszámíthatatlanabbul, mint a nők. De haelzárod magadat a szeretet elől, csak mert félsz, akkor lemaradsz az életedről. Le fogsz maradni az olyan lehetőségeidről, mint hogy csinálj egy ilyen klippet.
  Ugorj, Zaphod! A végén úgy is a szárnyalás vár!
  Hallgass Öreganyádra :))
  Nem akarlak sem cikizni, sem tanácsokkal ellátni. Okoskodni sincs kedvem. Benned vibrál vmi iszonyú erő, és ki akarna jönni, de nem hagyod. Ne állj ellen neki, mert csak vesztegeted azt az ajándékot, amit az életedhez kaptál.
  Keresd meg azt, ami boldoggá tud tenni. Hol vannak az álmaid?

 23. Zaphod szerint:

  @Thiliell Úgy látom, hogy a hátad javul… 😉

  Be kell látni, hogy roppant kivételes dolog az, ha valaki rajongásig szereti a munkáját. Most már te vagy a második, kitől ezt hallom az elmúlt…mittomén….20évben.

  Ugrottam eleget. Kicsiket, nagyokat, lazákat, veszélyeseket, de minden megismételte önmagát… (uhh… most majdnem kimondtam a “sors” szót)

  ÉS nincsenek álmaim! Nem alszom lassan egy éve, basszus… 😉

 24. Thiliell szerint:

  @Zaphod Köszi, tegnap óvatlan duhaj voltam lánybúcsú gyanánt, és ma megint fáj, de megyek mindjárt masszőrhöz, és akkor nagyon jó lesz. 🙂

  Be kéne dobni Téged is Baba Jaga malmába, hogy átőröljön, és végre ne ismételd önmagadat.
  Nem haza akarok beszélni, de vannak egészen jó sorsfelülíró önismereti módszerek és technikák. Hm?
  Az alvás meg kell, hogy az agyad formatálni, töredezettségmentesíteni, vírusirtani és rebootolni tudja magát. Meg ilyesmik.

  Ja, a nevelőapám és az apám is olyanok voltak, akik sokáig rajongták a szakmájukat, munkájukat. Aztán egyéb nem szakmai okok miatt már nem.
  Én nem dolgozom már másnak, ha nem muszáj, és csak olyanokat szolgálok a tudásommal, akik maguk választják ezt. Erőltetve semmi értelmeset nem lehet létrehozni. Hogy is mondják, hm. “Az erőlködésnek beszarás a vége.” Így? :))

 25. Zaphod szerint:

  Beszarás, hogy lassan veszek hozzád egy értelmező kéziszótárt… 😉

  Te, ez a Baba Jaga a vasorrú banya? A malmot nem fejtettem meg… 😀

  Nem, nem szeretnék sorsfelülíró önismereti módszerekkel és technikákkal megismerkedni. Én egy egyszerű jómunkásembervagyok, az ehhez tartozó aggyal, intelligenciával, világlátással, szűk látásmóddal. Nekem a fakocka nem más, mint fakocka, az élet a születés és a halál közötti szopásról szól, a dugás meg akkor is dugás, ha 500féle elméletet állítunk fel rá. Jah, és a legfontosabb! Sors nincs, mert az életemet én irányítom, és ez roppant nagy baj egyébként, mert a faszságaimat nem tudom másra kenni…

  Abban viszont tökéletesen igazad van, hogy erőlködve értelmes dolgot nem lehet létrehozni!

 26. Thiliell szerint:

  @Zaphod Nem hiszek Neked. Ez a jómunkásember csak maximum egy vágyott pozíció, mert azt hiszed, akkor minden könnyebb volna. Nem volna könnyebb, hidd el. És csak félsz, vagy lusta vagy, vagy nem hiszel magadban eléggé, vagy elfáradtál, de nem hiszem el ezt a szöveget egy olyannak, aki egy kétfejű űrutazó nevét veszi magára, akinek ráadásul a hajóját a Valószínűtlenség irányítja.
  Annak meg pláne nem hiszek, aki felvette magára jelmezpróbaként ezt a figurát, de a minap közli egy őszintébb pillanatában, hogy már idejétmúlt, csak még nem veti le egy kicsit.
  S olyannak meg pláne nem hiszek, akinek a tollából néha kiszökken az, ami, ha kellően van provokálva.

  Nos, lépjünk túl azon, hogy nem szeretnéd. Akarod azt a malmot – igen, a boszorkány malmát -, amely annyit tesz, hogy a mély struktúrák szintjén a szabad akaratod kezébe adja az igazi választás lehetőségét, hogy ne a reflexeid és a sémáid irányítsanak, hanem az igazi lényed. Talán a másik fejed? Mindegy. Az, amit keresel magadban.
  Csak lehet, hogy erre még nem vagy felkészülve. Nem baj. Én várom, figyelek, és böködlek, hogy sétálj be a boszorkányhoz, mert úgyis elkerülhetetlen. Érzem a szagodon, hogy már a markában vagy, és minél tovább húzod a procedúrát, annál fájdalmasabb lesz, és annál több felesleges szívásnak leszel kitéve. Zaphod, nem az a kérdés, hogy megváltozol-e majd, hanem az, mikor kényszeríti rád az ok-okozatok sora, vagy elébe mész, és szabadon választod azt…

  No, maradok tisztelettel. És hálával is, mert megpróbálsz egy nyelvet beszélni velem!
  Főhajtás:
  T.

 27. Zaphod szerint:

  Mééérr? Mééér??? Méééérrr nem lehet (ordítsak?) megérteni, és elfogadni, hogy….
  😉
  Baromi jó, ha az ember gyermekének képességeit, illetve a lehetséges képességeit magasztalják. Állat! Tényleg! Annyi, de annyi önbizalmat tud adni, még akkor is, ha mindez csak az a pár jó szó, mi kell az embernek, hogy valóban embernek érezze magát. Nincs szó, mivel ezt meg lehetne hálálni.

  Elfáradtam, rohadt lusta vagyok, szemernyit sem hiszek magamban… Volt pont, mikor megváltottam volna a világot, de elmúlt. Hagggyatok meghalni…. 😉

  Te figyeeelj (úgy buzisan)! Ez már annyiszor előfordult, és tulajdonképp már rutinosan kezelem azokat a mondatokat, miket írsz. Szóval, rengetegszer előfordult az, hogy elkezdtek olvasni, és közel hasonló következtetésre jutottak, mint te. Jó, ennyire senki nem mélyedt bele a Zap témába, de mondjuk hasonlóképp megközelítette a dolgokat.

  Csak az itten a probléma, hogy helyes, valóságos következtetéseket, csak megfelelő információmennyiség feldolgozása alapján lehet végezni. Az meg itten nincsen. De nem is lesz. Meg nem is lehet. Van átfogó kép a mindennapi nyavalyákról, szösszenetek a lélek sötét útvesztőiről, de mindezek háttere igen csak hiányos. Mert hiányosnak kell lenni.

  Tényleg, naaaa, komolyan! Én tudom, hidd el, biztos vagyok magamban akkor, mikor azt mondom, hogy akik elkezdenek olvasni, rám szoknak, érdekesnek találnak, majd őket kézen fognám kedvesen (tééényleg kedvesen), és megmutatnám mindazt, miben élek, akkor igencsak megcsappanna az olvasóim száma. Sőt! Ilyenre példát is tudok, talán nem is egyet. 😉

  Mindez itten a naagy virtuális ámítás, és semmi egyéb, mit szerintem nem is én okozok (direkt biztos nem), hanem maga az olvasó kerül bele a saját csapdájába.

  Uhhh… nagyon, rettentően fáradt vagyok.
  Egyszerűsítem a választ:
  Én, ameddig nincs kiért, addig nem tudok megmozdulni. A kiértet meg többször elbasztam az életemben, szinte mindig (és ez nem vicc) pontosan ugyan úgy. Semmit nem tanultam a hibáimból, és ezt felfedeztem, és ebből a gödörből kibaszott nehéz kimászni még akkor is, ha az ember küzd érte. Küzdeni meg csak akkor lehet, ha ezek után még tartod magad valamire…

  Ppfff… de szar vagyok ma…. Össze-vissza írok.
  Egyébként kezd fájni a hátam… 😉

 28. Thiliell szerint:

  @Zaphod Tökre el tudlak képzelni, ahogyan hazajársz a halomba heverő szennyeseid, és mosatlan edényeid közé, ahogyan szárad a kávé az összes lakásban fellelhető poharadban, bögrédben, és talpas kristály pezsgős poharadban, ahogyan megáll a beleszáradt cukorban a kanál, kajásdobozok, és maradékok szerte széjjel, a redőnyt nem húzod fel sem éjjelre, sem nappalra, néha azért kilesel a csillagokra, a szennyeseidet széthagyod, ostoba újságok hevernek körülötted, gyűrt sarkakkal jelölve azt, hogy pár percig, ideig-óráig volt, ami felkeltette az érdeklődésedet, de mert választ nem adott a nyomorodra, leraktad félbehajtva magad mellé, éppen ahol ért, és a többi. Utálsz borotválkozni, a kedvenc ingedet lecserélted a pólóidra, fodrásznál nem jártál hónapok óta, a cigit is kinézném Belőled, de valahogy mintha nem illene Hozzád, és tökre tudom, hoyg eleged van belőlem is, mert csak ülök a gép másik felén, és mivel nem ismerlek, nem lehet hiteles, amit látok. De vajon miért látnak valami fényt azok, akik a Téged körülvevő sötétségbe néznek, Vajon miért homályosítja el a látásukat, ha belenéznek az igazi körülölelő sötétségbe? Mások lelkes rajongása, majd hitetlensége vajon miért okozza a sajátodat is?

  Már az elején elmondtam, amit keresel, nem itt van. Nem a neten, nem az újságban, sem a tévében. A Lélek sötét teadélutánja… Oké. Odin majd helyrepakol. Egyszer biztosan.

  Amúgy, igazad van. Ne haragudj rám. Nyomasztalak, pedig így is szenvedsz már. Mivel a negatív kritikát szinte szomjazod, alig várod, hogy bebizonyíthasd, milyen szar alak vagy, így el is éred, hogy beláttasd mindenkivel. Mégis azok okoznak a legnagyobb gyötrődést, akik nem dőlnek be ennek. Thiliellt nem ebből a fából faragták. Ha van kedved, időd, keresd ki a nevem jelentését. Nomen est omen. A többi pedig már az Istenekre tartozik.

  Ja, és még egyszer, bocsáss meg, hogy a szavaimmal csak több fájdalmat okoztam!

  A kiértre pedig egy a válaszom: tenmagadért.

  Tudod, Zaphod, az ember lelke olyan, mint a fény. A létezése pedig olyan, mint a Nap, melynek mélyén zajlik az az átalakulás, amelyből végül életet adó fény lesz. Tudom, hogy azok a tükrök, amiket mi adunk, sápadt holdverte visszfénynek hatnak egy komor téle ég felhőkkel fátylazott egén, és ezek a tükrök soha nem fogják hitelessé tenni a fényedet. De amíg nem fogsz ragyogni, mint a Nap a nyári nap delelő egén, addig nem lesz kinek életet adnod, nem lesz kivel életet megosztanod, nem lesz az, akiért tehetnél bármit is, mert a sápadt holdfényt az élőhalottak szeretik. Az élők, akikre vágsz, fényen járnak. 8Túl sok vámpíros mocsok lepi el mostanában a szabad-infosztrádát, bocs.) De ez egy nagyon fontos hasonlat. Amíg nincs gazdagságod, amiből adni tudsz, amíg nem hiszed el, hogy Te vagy a Fény az Életed Egén, addig csak olyasmit fogsz tudni adni másoknak,a mely hiányok kölcsönös pótlásának rablógazdálkodásához vezet. Ez az enyém, ez a tiéd. Nekem erre van szükségem, ha szeretsz, megadod. Neked arra van szükséged, ha szeretlek megadom. Mi ez? Kínai piac. Kicci, óccó? Francokat.

  Tudod ki vagy Te?
  Az, aki ezt írta, mert megélni képes rá: http://zzzzuuuppp.freeblog.hu/archives/2009/09/22/Az_igazi/

  Bazzeg, ennél többet nem kell tudni Rólad. Most még szívesen le is seggfejeznélek, de ez inkább a saját tehetetlenségem, nem az igazi véleményem Rólad, ezért csak rólam szólna. 🙂

  Bocsánat, tényleg befogtam.

 29. Zaphod szerint:

  Ez nagyon tetszett! 😀

  Látod? A “tökre el tudlak képzelni” onnan fakad, hogy ez a stílust sugallom. De tényleg nem direkt. (még mindig röhög!) Nem állsz messze a valóságtól, de nagyon látszik, ahogy visszatükröződik az írásmódom. 😀

  Azért nem ennyire vészes a helyzet.

  Én, pont ezért tudok csalódást okozni azoknak, kik így vagy úgy, belém szeretnek e miatt. Írok hetente x posztot, miben leledzik világlátás, irónia, cinikusság, némi humor (mások szerint), szóval sok vegyes történet. Viszont én csak írásban vagyok ilyen. Simán végig tudok kussolni akár három napot is, szerintem nálam unalmasabb pasas kevés van a földön (élőben), viszont rohadt jól tudok meghallgatni másokat.
  Van egy cimborám, és amikor úgy két-három havonta átugrok hozzájuk, akkor a felesége és ő egyből azzal nyit, hogy “Mi van veled? Semmi?” . Egyszerűen nincs mondanivalóm. Nem is szeretek élőszóban kommunikálni már… 😉

  Egyébként nem haragszom, és egyáltalán nem nyomasztasz. Bár hülyét kapok attól, hogy az én pengeéles realitásom totálisan ellentétben van a te lélek kiveséző, és misztikumokba belenyúló, szétszedni az embert cafatokra, majd onnan összerakni, és ebből megformálni a valót, gondolatmódoddal, de ez egyben érdekes is, és mivel az utóbbi nyolc hónapban semmi érdekes nem történik körülöttem, így már-már élvezem. 😉

 30. Thiliell szerint:

  Szerintem nem tanultak meg Téged jól kérdezni. Amúgy volna mondanivalód…

  Nos, a REALITÁS-hoz az is hozzátartozik, amikről én beszélek. Nagyon is, csak a logikai ráció szereti kihagyni a probléma-procedúrából, mert nehezen kezd bármit is az irracionális realitástartalmakkal.

  Amúgy, innentől Dirk Gently-nek foglak szólítani.

  Egyébként, ha nem írtad volna, hogy tetszik “egy” mondatom, ami alapból 3 volt (:OP), akkor most nem kapnád a legjobb mondataimat. A magam részéről már rajongtam elég pasit. Most is van egy, akinek néha fellélegzés, ha nem Vele foglalkozom, szóval, addig mulattatlak csak, amíg be nem nyújtja a foglalkozz velem is cetlijét. Aztán lehetséges, hogy el-eltűnök, ahogy amúgy eleve szokásom is.

 31. Zaphod szerint:

  Dirk Gentlyt is szeressük! 😉

  Annak a pasinak a néha fellélegzését totálisan át tudom érezni! 😀

 32. Thiliell szerint:

  Kedves Dirk, szemtelenségből én is jó vagyok ám! De nem felejtek. Majd jösszesz Ön még az én utcám blogjába… 😛

 33. Zaphod szerint:

  A magas labdák lecsapás után áhítoznak… Miért ne adjuk meg nekik ezt az örömöt? 😉

 34. Rainmagic szerint:

  Nektek találkoznotok kell… S lemeccselni. S akkor talán meg lesz az a Bailey’s is… 😀

  (This is my quietly opinion.)

 35. Thiliell szerint:

  @Rainmagic Á, nincs mit ezen lemeccselni 🙂 Biztos nyerésben nem játszok, mert szorult belém lovagiasság 😀

 36. Rainmagic szerint:

  Khm. Akkor rendezzétek le máshogy… :DDD

 37. Thiliell szerint:

  Majd leszócsatázzuk. Akkor Dirk is tovább dagonyázhat fullasztó sötét érzelmi mocsarában, aminek érzetét igyekszik itten kelteni. 🙂

 38. Rainmagic szerint:

  Nem olyan rossz a srác, mint amilyenek eladja magát. Csak sokat szeret hisztizni. Fáj neki az élet. De ha talál magának egy célt, mindjárt más fog neki fájni. :DDD

  This is the beginning of the beautiful friendship…

 39. Thiliell szerint:

  @Rainmagic 😀 Mármint a Cassablanca miatt.
  A “más fog neki fájni”-n meg felkacagtam.
  Nekem már megvan a saját hisztis pasim. Egyik 19, a másik egy híján 20. Meg volt egy másik tucat hisztis pasim is. Kellő távolságban szórakoztató egy hisztis pasi. Itt a kellőn és a távolságon van a hangsúly.:)
  Amúgy, Ő kezdte a mondataimmal… :U

 40. Rainmagic szerint:

  Szerintem minden pasi hisztis… Tudnád, hogy a férjem hogyan bír hisztizni… :DDD

  Én biztos tennék a helyedben egy próbát. Szerintem összeilletek… 😀

 41. Zaphod szerint:

  Nah, el lehet most már húzni, azt foglalkozni a saját pasitokkal!

  Különbenmeg:

  “SILENCE! I Kill You!!”

 42. Thiliell szerint:

  @Rainmagic Ne tévesszen meg az összhang. Nekem az a munkám, hogy ezt megteremtsem. Már rutinból megy. Dirknek meg egészen biztosan nem rám van szüksége, erre nagy összegben fogadnék. Fogjuk fel úgy, hogy én vagyok az álcába bújt boszorkány, aztán meglátjuk, hogy Hősünk kiállja-e a próbát, hogy elnyerhesse az igazi Királylány kezét. Hehehe.

  Dirk, please gently! :oP
  Achmedet szeressük, biza! 😀

 43. Zaphod szerint:

  Igen, Achmed nagy kedvenc! 😉

  Tényleg Thiliell! Nincs neked elég munkád, hogy rajtam kell itt edzeni??
  Vagy egyébként minden szembejövőt meg akarsz menteni? ;))

 44. Thiliell szerint:

  @ZaphoDirk Nincs megmentő-komplexusom. És lehet, hogy nincs annyi munkám, mint amennyi kapacitásom erre a témára. Amúgy, néha orrvérzésig csinálom a melót, de most nyár van, és szabin is voltam, meg nagyon fáj a hátam, emiatt most nem csinálok sok egyéb mást sem.
  Csak kérned kell, és békén hagylak amúgy..

 45. Zaphod szerint:

  OOhh… ha azt szeretném, hogy békén hagyjanak, azt elég konkrétan ki szoktam fejteni! 😉

 46. Thiliell szerint:

  @Zaphod Eszembe jutott ma valami. Az zavar, hogy míg Te szeretnél egy középszerű, nyugalmas életet, amelyben a lélektani és fizikai minimalizmus diktál, addig észben, lelki érzékenységben és intellektuális kifinomultságban egy barokkos (oké némi túlzással, de eléggé felturbózott kapacitású) cizelláltságra sikerült szert tenned. Nos, ebből az következik, hogy míg a minimalizmusra törekszel a maximálisra járatott képességeiddel és készségeiddel, addig sosem fogsz majd egy egyszerű, hétköznpai életet megélni. Mi következik ebből? ha kisszerű lennél, akkor a kisszerűség jól állna, megsimogatnánk a buksidat, és még azt is elnéznénk, ha botladozol azon az úton, amin el szeretnél jutni a középszerűséghez. De mivel nem vagy még középszerű sem, így a minimalizmusra törekvésed elképesztő öngyilkolászássá silányul, melyben megpróbálod mindenkinek bebizonyítani, hogy egy senki vagy. Nagyszerű meg nem mersz lenni, mert volt az a HP, aki fogta magát, és lelécelt. Lekódoltad, ez miként érintett. De tévedsz. pedig esküszöm, ma még az is eszembe jutott, hogy én vagyok az, aki idealizál Téged, és ezért egy nagy marha vagyok megint. De rájöttem, hogy tökre nem. Abból, amit írtál pont az jön le, hogy tökre nem tévedek. egyszerűen csak nem tudod, hogyan higgy abban, hogy nagyszerű vagy, és aztán meg is cselekedd azt, aminek az lesz a vége, amire vágysz, és eléred azt a fajta minimalizáltságot, amit a japán kultúrában elértek a szamurájok.

  Nem baj, Dirk, harcolj, hogy békére lelhess… .:)

 47. Zaphod szerint:

  Ezen már csak reggel fogok elgondolkodni, hogy tulajdonképp dicséret, vagy alázás volt… 😉

 48. Thiliell szerint:

  @Zaphod Mire jutottál?

 49. Zaphod szerint:

  @Thiliell semmire… Iszonyat hiányérzettel küszködöm folyamatosan…

  Barokkos cizelláltság? 🙂

  Köszönjük meg ezt a következőknek, a teljesség igénye nélkül:
  Agatha Christie
  Raymond Chandler
  Sue Towsed
  Rejtő Jenő
  Molnár Éva
  Lőrincz L. László
  Wilbur Smith
  Douglas Adams
  Stanisław Lem
  Isaac Asimov
  Ken Follett
  Philip K Dick
  Frank Herbert
  William Gibson
  Kevin J Anderson
  Ian Watson

  És még sokan mások…

 50. Thiliell szerint:

  Hmm, nézd meg a Firefly c. sorozatot. Csak torrentezni lehet, vagy eljössz, és kiírom Neked dvd-re.

  Addig meg nézz 24-et, mind a 8 évadot, hogy a cizelláltságodon faragjon egyet. 😛

 51. Zaphod szerint:

  Ohhh… a Firefly megvolt! 😉 Imádom! A zenéjét, hangulatát, mindenét!

  24 meg nem rég lett vége, szóval kell egy pár év, hogy egyben ledarálja az ember, csak úgy a nosztalgia kedvéért…

 52. Thiliell szerint:

  @Zaphod Akkor láttál már mindent, amit hirtelen agyzsibbasztásként ajánlani tudok. Nézd meg az Airbender-t is. 🙂

  Konkrétan mire éhezel? (A figyelmen kívül.)

 53. Zaphod szerint:

  Ohh…. arra Krisz elrángatott pár napja. Majd megírom.

  Amnéziára!
  És ez nem vicc! Mindent eldobnék érte! Miiiindent!!!

 54. Thiliell szerint:

  Persze, mert nem emlékeznél rá, mit dobsz el… :U
  Mafla.

 55. Zaphod szerint:

  S eljönne a boldog tudatlanság…

 56. Thiliell szerint:

  @Zaphod Ha 10 év múlva visszanézel a mostani magadra, mit mondasz majd, megérte ennyire kicsinálni magadat egy HP miatt? Hm?

 57. Zaphod szerint:

  @Thiliell

  10év? Roppant optimizmus sugárzik ebből…

  Megérte? Kérdezd meg levélben…

  Kicsinálni? Azt mondják az okosok, hogy a szuicid hajlam nem öröklődik. Akkor talán nem…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com