Megkövetem mindazokat, kik előttem már bedarálták a Strike Back 2. évadát is, és rajongtak érte. Mert azt írtam, hogy az egész egy hulladék. És ez biza nem igaz. Nagyon nem!
Még mindig nem követem meg azokat, kik a 24-hez hasonlítják, mert szerintem ez egy totál más műfaj (illetve, nekem az szent). Viszont még mindig hányok az első évadtól, mert botrány rossz. Mert be akarják nekem mesélni, hogy a szereplők érzelembombái igaziak, hogy képesek drámát „csinálni”, hogy egy műhold csak egy képet tud készíteni egy háborús övezetről egy olyan csapatnak, mi katonai csúcstechnológiával kell rendelkezzen, és még sorolhatnám.
Csak az tartott a képernyő előtt, hogy egy mazochista barom vagyok, ki szeret szenvedni. Vagy az, hogy nekem holtszezon volt. Vagy mindkettő….

Nem tudom miként jött az ötlet a HBO csapatától, hogy pont ebbe szálljanak be a 2. évadtól, de így utólag zseniális húzás volt. Nekünk meg főleg, hiszen nem holmi országos sugárzású szar vette meg, hol az első mondat elhangzása után minden második keresztény szellemű anyuka tollat ragad, és feljelenti a csatornát, mert belesápadt abba, hogy a tévében valaki azt üvöltözi; Bazd meg!

Megtörtént az, amivel soha nem találkoztam még, viszont annyi, de annyi sorozatnál sírtam már miatta. Kisöpörtek, megöltek mindenkit, és megmutatták, hogy miként kell 2011-ben akciósorozatot írni, rendezni, forgatni, játszani. Fő kerettörténet az egész évadra, benne kisebb, nagyobb szálak, utalás az előző évadra, de csak forgatókönyvileg, jó színészek (Sullivan Stapleton beszarás jó), igazi baszóskardozós, tele káromkodásokkal, poénokkal, csajokkal ruha nélkül, szóval minden olyan meg van benne, mi jár a hamburgerhez, a sörhöz, egy cigihez, kényelmes fingásokhoz a fotelben. Igazi pasi mozi, és hogy ilyen szinten, főnixként újjá tudott éledni… Hát le a kalappal a készítők előtt! Főleg azért, mert képesek főszerepeket gyilkolni, mi  rövid távon lehet nem ideális, viszont bátor dolog, képes frissen tartani egy sorozatmozit.

Minden egyes agyrohasztó hulladék, mi hétről-hétre zsibbasztja agyunk, példát vehetne róluk.

Tagged with →  

4 Responses to Strike Back – Project Dawn

  1. szasa szerint:

    Nem véletlenül ajánlottam a sorozatot.
    Nekem az első is bejött, sőt még jobban is tetszett. Viszont arra leszek kíváncsi, mi lesz a harmadik évadban. Ha a másodikból indulok ki, akkor új szereplő grdával kell megismerkednünk? 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com