Kedves érintettek, érintetlenek, SPAM, HOAX, és mindenféle volt, jelenlegi, leendő körüzenet küldők!

Az elmúlt hét alatt többször voltam az iwiw-en, mint az elmúlt évben összesen. Mindez nem azért történt, mert olyan marhára szeretem ezt a helyet, vagy jobb dolgon nincs, esetleg azt akarom naponta sasolni, hogy milyen képeket raktatok fel, milyen alkalmazásokat használtok – azt is leszarom, hogy ki, és mihez szólt hozzá, nem is beszélve arról, hogy milyen zenért hallgat – , hanem értesítések jöttek beérkezett levelekről.

A beérkezett levelek tartalma viszont baromira nem érdekel. Sőt! Nem érdekelt, és nem is fog érdekelni!

Tehát,
-ha nem küldök tovább 5millió üzenetet, és ennek hatására az iwiw-et kilövik az űrbe, akkor én attól boldog leszek.
-Nincs különleges vérem, és sem a közeli, sem távolt ismerőseimnek vércsoportját nem ismerem, viszont vagyok már olyan felnőtt, hogy ha vért akarok adni, akkor tudom hol kell, illetve utána tudok nézni.
-Szerveimet sem tudom felajánlani.
-Az adományokkal is pont úgy vagyok, mint a véremmel, szerveimmel, tehát ha úgy érzem valakinek szüksége van rá, és nekem van miből adományozni, akkor azt megteszem, kivéve akkor, ha bal lábbal kelek fel.
-Nem akarok kedvezményes szállást. Ha akarok, akkor van telefonom, fel tudom venni, és intézni tudok magamnak, de ha mégsem, akkor itt a net, mi nagy találmány, lehet benne ilyeneket keresni.
-Nem vagyok kutyás, macskás, és jelenleg nem kívánok lenni, tehát menteni sem tudom az elveszett / megtalált / beteg / egészséges / árva / jószág
-Nem akarok klubokba belépni. Tulajdonképp sehová nem akarok belépni, köszönöm szépen!
-Senkivel nem szándékszom összefogni, főleg hülyeségügyben.
-Akik mostanság ezt a benzinárról szóló, “MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek” elleni körüzenetek küldik, azoknak felajánlanám a netet, mert ott utána lehet annak nézni, mennyit sápolnak a mocskos, gonosz multik, és mennyit sápol a kormányunk, és ha ezt követően is kényszert éreznek a körüzenet elküldésére, akkor ottan baj van…

Még sorolhatnám a példákat, de valószínűleg nektek sincs arra időtök, energiátok, hogy végigolvassátok, hiszen rengeteg szemét várhat még olvasásra, mi a postaládátokat terheli.

Egy szónak is száz a vége. Akitől a mai naptól kezdve egy, azaz egy darab körüzenetet kapok, az egy ismerőssel kevesebbet fog számlálni az iwiw-en.

Szép napokat!

Üdv!
Király Gabi

Ps: Ezt a levelet nem felhasználni körüzenetnek!!!

Facebook Twitter Tumblr

One Response to Spam, meg amit akartok….

  1. Vandál szerint:

    Pedig lehet, hogy plagizálni foglak… Itt-ott kiegészítve. Nekem amúgy évek óta kint figyel az adatlapomon egy hasonló tartalmú figyelmeztetés. Nem mondhatják, hogy nem szóltam előre…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com