Baszik! Abban az esetben, ha lábamnál fogva felkötnek egy kötélre, késsel megvagdosnak, beleengednek egy gödör szarba, majd lelocsolnak mézzel, és vöröshangyákkal szórják be csökevényes testemet, majd bónuszból meggyújtják a hajam, miközben áramot vezetnek belém, és tépkedik a körmeimet, akkor sem tudtam volna jobb lezárást az évadnak.

Kurt Sutter egy isten, és kész!

Csípőből borít fel szerepeket úgy, hogy leesett állal figyeled, hogy akit eddig utáltál, azt megszeretted, vagy legalábbis elviselhetővé válik, úgy kavarja a sztorit, hogy nézel ki a fejedből, majd arra a megállapításra jutsz, hogy egyszerűen nem létezik más történetvonal. Ha nem azt követi, amit zseniálisan kitalált, akkor nincs tovább, a sztori eltűnik a süllyesztőben, nevetségessé, izzadságszagúvá válik, mint eddig szinte az összes sorozat.

Kurt Sutter egy isten, és kész!

Tök olyan érzésem van, mint ha a pali behívta volna az összes amcsi producert, pénzcsinálót, a stúdió góréit, forgalmazóit, sugárzóit – és mindenkit, ki bele szokik ugatni egy sorozat életébe – a díszletek közé, a SAMCRO tanácstermébe, majd hanyagul hátradőlve a székben, whiskyvel kezében, szivarral a szájában odalöki a társulatnak, miközben egy rakat rosszarcú motoros áll a háta mögött:

„Az van, amit én akarok, és aki beleugat, az megdöglik!”

Le a kalappal a pali előtt! A negatív kritikákkal élőknek meg csak annyit üzenek, hogy: Idióta pöcsfejek vagytok, saját kútfőből még anyukátoknak sem lennétek képesek megfogalmazni egy üdvözlőlapot, de fika persze megy, mert annál könnyebb dolog ebben a kicseszett országban nincs is…..

Jah, és nyaljátok ki!

 

És egy kis zene….

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com