… hogy egy zöld párt elkötelezett a kulturális sokféleség mellett, de ez nem a kultúrák végtelenített összekeveredését jelenti, hanem azt, hogy minden kultúra a keletkezési helyén tudjon virágozni, és fejlődni?

Ezt most tényleg kimondta?

Valahogy megéreztem ezt az idők kezdetén, mikor az induló LMP-ből eltűntek a „jó” arcok, és bekerültek a Schifferek… Én éreztem, hogy egyszer kiböki, egyszer kiborul a bili, előbukkan a lápból a szörny, és belevicsorog az ártatlan szemlélődő képébe. Tudtam!

Hogy is indul egy kocsmai verekedés? TTtteeeeeee!!!!

Te tényleg kimondtad, hogy bár nagyon támogatod a sokszínűséget a kultúrákban, de az határokon belül maradjon? Anyád! És ezt komolyan én fizetem? Mert hogy a hülyeorbánokat, és elmebetegnovákelődöket én fizetek, az már egyértelmű faszság, de akkor ez is PONT olyan, mint az eddig köztudott idióták?

Amúgy fejtsd már ki légyszi – te barom – hogy miként választod szét a kulturális sokféleség politikáját a multikulturalizmus politikájától!? Úgy, ahogy a krumplit a burgonyától? „Itten nem lesz szegregáció! Sötétzöldek a jobboldalra ülnek, világoszöldek a balra, azt kuss!”  Egek….

Ha és amennyiben nem lettek volna olyan virágzó (vagy kínos) időszakaink az elmúlt ezer évben, amikor hihetetlen erővel szívtuk magunkba (kényszerítették belénk) a világ kulturális sokszínűségét, akkor te még mindig a csodaszarvas után lopódznál a bokorban, a sámánod elrágcsált gombáinak hatása alatt! Jah, nem, mert Schifferként vagy nyíllal a hátadban végeznéd, vagy rabszolgaként trágyáznád az istállókat. Hülyefasz…. Ezzel a mondatoddal pl. Moholy-Nagy Lászlókat ástál ki a sírból, és rúgtad őket pofán.

Azt akartam kérdezni, hogy minden ember 50 éves korától egy csőlátású nacionalista gyökér lesz-e, de akkor látom, hogy ez a segg csak 3 évvel idősebb nálam, szóval ez nem, nem lehet időarányos genetikai torzulás, vagy miafasz…

Májusban az LMP 3% környékén libegett a biztos pártválaszt körében. Ők ezt a nyilatkozatot olvasták? És mi a véleményük? Tán ezért vonul vissza Sch?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com