Két részletben néztem meg. Kb. az első 20perc után kilőttem, mert rohadt mód nem vagyok vevő mostanság semmiféle drámára. Aztán ma reggel gondoltam, hogy mivel más dolgom úgysincs (illetve lenne, de a kedv, ugyebár…), hát nézzük végig.

Baszki! Akkorát ütött, mint egy villanypásztor.

Jude Law szerepválasztásában most sem kellett csalódni. Existenz, Gattaca, A.I. mind olyan film volt, mi nyújtott valami mást is azon kívül, hogy egy összekapkodott SciFi lett volna. Volt bennük csavar, mondanivaló, érzelem. Mondjuk a Sky kapitány egy új képi világot adott, szóval abban is érdemes volt játszania.

Egy kurva részletet nem akarok róla írni, mert talán minden mondat lelövi a poént, amitől értelmét veszti azt, hogy valaki végigülje a 111 percet azért, hogy a végén leessen az álla.

6.3-on áll az IMDb-n. 45 év felettiek lehúzták, meg az amcsiknál sem szerepelt fényesen, de hát ők úgysem szeretnek gondolkozni. Viszont a csajoknak bejön, mert ha nem is érdekli őket a téma, Jude Law leveszi a pólóját, és ez már valószínűleg elég nekik egy nedves éjszakához.

Az utolsó jelenetek zeneválasztása egyszerűen zseniális. Beszarsz, ahogy ……… és közben szól a “Dream A Little Dream Of Me”.

A kritikusok meg…. csináljanak jobbat, ne csak pofázzanak…

Ps: ebben az évben az életem egy pontjában sincs happy end. Bárhová fordulok, bármit teszek, bárhogy küzdök érte, egyszerűen nincs. Viszont 7 hónap alatt ez az első, aminek örülök is.

2 Responses to Repo Men

  1. szerint:

    Én Forest Whitakerre inkább bukom, mint Jude Law mezítelen felsőtestére. Ennek viszont én örülök. A kicsi örömök napja ez.
    De a film jónak néz ki, megnézem. Köszi.

  2. Zaphod szerint:

    Kicsi örömök, és a húslerohasztó meleg apja ez….
    PPpfff….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com