Sötétség, majd köd, megérzés, döbbenet, remegés, nem találod a szavakat, hang, meglep, vágy, hiány, vágy, vágy, vágy, öröm, töpreng, töpreng, töpreng, határozottság, eltökélt, remény, vannak dolgok, mibe soha nem törődsz bele, érthetetlen, barátság, harag, harag?. beszélget, őszinte, őszinte? , érzés, hallgat, soha, soha?, kérdések, megannyi kérdés, türelmetlen, felzaklat, ha, akkor, akkor?

Alvás.

Nem a telefonod tehet arról, hogy ébreszt. Te állítod be, te mondod meg neki, hogy márpedig ne hagyjon békén hajnalok hajnalán, ugasson addig, míg ki nem mászol az ágyból. Mégis kapott egy akkora pofont, hogy fájdalmában kikapcsolt. Pedig egyáltalán nem voltam mérges. Sőt, már előtte egy órával kinyitottam a szemem. És bámultam ki a fejemből. Úgy öt órád aludhattam, de ez most olyan volt, mintha egy egész napot sikerült volna összehozni alvás terén.

Basszus… van egy blog, mit anno, valamikor az ősidőkben felvetem a kedvencek közé, de el s felejtődött, mert a szerzője nem írt jó ideje. Mintha a másolatom lenne. Szinte ugyanazokat a gondolatokat írta, ugyanazok a kérdések vetődtek fel benne, ugyanazokat a dalokat linkelte be, majd hirtelen abbamaradt, bezárt a cucc. Néha ránéztem, és elgondolkoztam rajta, hogy miként élhet, élhet e egyáltalán. Majd most, hónapok elteltével ismét megjelentek az írásai az rss olvasómban. Meg sem néztem a dátumokat, csak olvastam, és totál az volt az érzésem, hogy saját magamat olvastam volna vissza. A régi írásai jelentek meg újra. Kinyitott. Túlélte.

Facebook Twitter Tumblr

2 Responses to Reggeli szössszen….

  1. Cinke-gondolja szerint:

    Csak a halált nem lehet túlélni…
    de olykor még abból is visszarántanak…

  2. Sir Artemon szerint:

    A gyász 5 fázisa: a tagadás, a düh, az alkudozás, a depresszió, a belenyugvás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com