Mert mondjuk hülye vagy, és nem tudsz fejben tartani már sok mindent, vagy sosem nem is tudtál, de ezt jól titkolod. Mertugyebár, ha nincs EZ a bejegyzésem, akkor kb. 2 óra múlva a hajamat tépve kibaszok az ablakon 40 dolcsit, bizonyítva ezzel azon állítást, hogy akinek nincs agya, legyen pénztárcája.

Szóval, akkor még egyszer! Zap, ha nem megy a Simple:Press csatolmányok feltöltése, akkor az aktuális sablon, actions.site.php fájljának 130. sorában lévő,
wp_register_script( ‘pagelines-bootstrap-all’, PL_JS . ‘/script.bootstrap.min.js’, array( ‘jquery’ ), ‘2.3.1’, true ); értéket állítsd át “fals”-ra, és mennifogbazdmeg, azt nem kell szopnod vele órákat. Ennyi! Nem nehéz matek ez vazzeg!

Nah, akkor most már kurvajóvagyok, így visszatérhetünk még 3 (vagy négy?) videó összevágáshoz, szinkronhoz. Nem kell unatkozom, az tuti.

Amúgy sosem szerettem volna szakmát, illetve ha rákérdezel, sosem tudtam volna arra válaszolni, hogy mi szeretnék lenni. Már tudom. Szeretnék ilyen videó anyagoknak az operatőre, hangmérnöke, és vágója lenni. Múlt hét óta tudom. Meg azt, hogy mennyit, de mennyit kell hozzá tanulni….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com