Az van, hogy hétvégén ki kell mennem az expóra, mert kiállítás van, és ott kell lennem, nah….

Nem is ez a lényeg!

Felszólalt most ott Viktorunk, mert hát mindenbe bele kell ugatnia, ugyebár. Ezt mondta (vg után szabadon):

„a magyar mezőgazdaságnak nem szabad azonban megelégednie a nyersanyagtermeléssel, hanem arra kell törekedni, hogy lehetőség szerint minél inkább magyar kézben tartsák a feldolgozóipart, a minőségi élelmiszer előállítását is. A cél az, hogy a végtermék minél több magyar munkát testesítsen meg.”

Azt mondja erre Zap, hogy ugyan mi a kurvaanyátokat isten faszát francokat csináltatok eddig???

Amikor az utolsó orosz tankot felrakták a kifelé induló vonatra, és a határon könnyes szemmel elbúcsúzott tőlünk Viktor Silov altábornagy, akkor a vagonokon távozott a babkonzerv felvevő iparának 80%-a. Az elkövetkezendő 20 évben szinte csak az unatkozó elemzők, meg a választási kampányok szóltak arról, hogy hahóóó, itt a főőőd vazzeg, de az nem elég, mert a terményt főő is kéne dolgozni, hiszen ha csak kukoricát termelsz az összes többi paraszttal együtt, akkor itt mindenki éhen döglik, mert tele lesznek a silók, és leesnek az árak.

Erre mit csináltak? 20évig folytak (folynak) a hatalmi harcok, az emberek hülyítése, meglopása, a feldolgozóipar kiárusítása, megszüntetése (haver tavasszal az osztrákoktól hozott haza cukrot, bakker! nem hűtőszekrényt, vagy TV-t, cukrot!).
Erre kiáll a köz elé egy idióta, kinek ebben zsírosan benne volt (van) a keze, és benyögi, hogy

„a végtermék minél több magyar munkát testesítsen meg”.

Hát menjél te a jó büdös picsába, édesfijjam….
10 éve etanol előállító nagyhatalomnak kéne lennünk, te fasz, és akkor most a kurva svájciak vennének fel forint alapú hitelt, és szopnának a hegyeik között…

De utálom az álszent, gyökereket.

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com