A kávém fellangyosítása közepette belepillantottam egy újság címlapjába, és ez úgy megihletett.

Gyerekek! Mi van most?

Szóval itt ez az alkotmányozási őrület. Senki nem akarja, a többség mégis, szóval az egész nonszensz, a nonszensz legszorosabb értelmében, de mint az összes többi szó a nyelvünkben, ez is jelentőségét vesztette az évek során.

Itten a nagy ellenzék.

Bocs, a kis ellenzék!

Namármost; az ellenzék ugyebár harcol, küzd, mond nagyokat. Nem vesz részt, összehív, megjelenik, tiltakozik, satöbbi, satöbbi….

Szeretném megkérdezni az összes, nagydumás, milliós fizetést felvevő, költségtérítéseket elköltő ellenzéki politikustól, mindenféle cinizmust nélkülözve, hogy akkor pár hét múlva leteszik a lantot, és munkanélkülivé válnak? Mind a 160akárhányan?

Meri, vagy nem meri?

Elválik e a szar a víztől, vagy sem? Ugyan olyanok vagytok e, mint ami ellen „küzdötök”, és csak a pofátok nagy, avagy ki is mertek állni az elveitek mellett?

Mert ugyebár erre az új alkotmányra fel köll esküdni. Mindenkinek, ki a parlamenti patkóban ül. Ellenben megszűnik a munkaviszony, lábatokat nem tehetitek be a kormányzásba, és fizetést sem kaptok.

Mi lesz most, fiuk, lányok? Van é a pucátokban vér?

Ellenzékként, a 2/3-os többség ellen úgysem tudtok mit csinálni, szóval max. fasztverni jártok be, hiszen amit viktor mondd, az úgy van. A sajtóban ezek után is megjelenhettek, tiltakozni tudtok, mert az eddigi kommunikációs csatornákat nem fogja elvágni a kormány, csak nem lesz fizu.

Meri, vagy nem meri? Ez itt a kérdés…

Vagy aztán az is lehet, hogy duzzogva, 10éves kisfiú arccal – kinek elvették a medzsóját anyuék -, majd felálltok a tisztelt házban, és azt mondjátok „Esküszöm!” Azt fogjátok. És az a baj, hogy a magyar egy eléggé feledékeny egy nép, mikor a lényegről van szó. 2hét, és senki nem emlékszik majd rá, ahogy ti ott, kitéptétek a saját gerinceteket, és odaadtátok vikinek…

Egyébként, ha akarsz visongva röhögni, és példát látni arra, hogy miként kell egy pártnak ellenkampányt folytatnia saját magával, akkor nézd meg a zelempé saját videóját, mit a „Demonstráció az atomenergia ellen” nevezetű buliban rögzítettek.

Itt van.

Eszemben sincs beágyazni ide, mert abba biztos belehalnék, ha ezen a blogon egy 48-as ifjúnak álcázott idióta ordibálná, hogy „vanszolüüsöön”.

Egyébként, a tüntetés az atomenergia elleni kampány pont olyan, mint a tüntetés a globalizáció elleni kampány, hol a tüntető ifjak a buli végén bemennek egy McDonald’s-ba, ott összegyűlnek egy kávéra, előveszik a noteszgépet, és e-mail körüzeneteket küldenek a világ minden pontjára, megbeszélve a legközelebbi tiltakozást. Ennek érdekében csak egy globális étteremláncot, kizsákmányoló kávékereskedőket, kínai rabszolgamunkát, és a bolygón elterpeszkedő multicégeket támogatják… köszi!

Akkor röhögtem volna fel igazán, ha paksot abban a pillanatban lekapcsolták volna, mert hát Vágónak igencsak szakadásszélén álltak volna a hangszálai, ha mindenhová el akarja juttatni a vanszolüüsöönt.

Mondd már, hogy: Muhahahahaha! Mondd!

Facebook Twitter Tumblr

Leave a Reply

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com