Múlt héten akartam írni egy olyan posztot, minek valami hasonló címe lett volna: “Ezekre szavaztatok, gyökerek!” tudod, mikor az intelligens leendő (???) kormányunk bejelentette a világ előtt, hogy az országunk letérdelt, mire a forint padlót fogott. Ha nem vagy idióta, akkor tudod, ezzel – a politikával foglalkozó emberek számára először, hirtelenjében érthetetlen nyilatkozattal – megszopattak párszázezer adófizető melós, kik valutában törlesztenek, ellenben piszok sokat kerestek rajta az exportőrök, és egyéb üzleti csoportok (nem, nekik semmi közük nem volt ehhez, ne is gondold túl…).

De nem írtam meg, mert minek? Tényleg, semmi értelme…

Viszont ezt a cikket elteszem, és tutira emlékezni fogok rá. Szerintem Pap Tibi a Totalcaron jósolt most egy jót, ha nem is konkrétan.

Lássuk, hogy az autópályákon ki, s mennyit fog keresni az elkövetkezendő években. Ilyenkor kurvára sajnálom, hogy nem volt annyi agyam, hogy programozó legyek. Az elmúlt éveket visszanézve, tök mindegy, hogy jobb, vagy baloldali beállítottsággal, csak ott kellett lenni a tűz közelében.

Boldog lennék milliárdosként?

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com