… hát nem kint vagyok tegnap a múzeumok éjszakáján megrendezett Totalcar izéén, minek sztorija, az eddig kiállított, különböző bemutatókon megjelent veteránok taxiztatása a BNV területén. És akkor fiuk, lányok, urak, asszonyok, gyerekek, mind-mind beülhettek az általuk csodált vasakba, és mehettek egy kört, nagy kerek szemekkel, nem kisebb vigyorral arcukon. Én meg annyira utálok már minden kerekeken guruló, motorral hajtott cuccot, hogy… legalább tök jó volt hogy halál szar fények között próbáltam fotózni, mit ha mondjuk még 10 évig csinálnék, akkor egész jól bele lehetne jönni a sztoriba.

Amúgy, felettébb jó hangulatban működött ez a buli, jó volt az idő, a hangulat, jöttek segíteni, mikor épp kellett a segítség, mertháthogy tudod, veteránok, meg minden…


Japp, és amúgy azt szeretném még írásba adni, hogy meló előtt itt zörög a TV-ben minden elérhető, hétvégi autóverseny, és erről jut eszembe, hogy 2015 tutira be fog kerülni egy olyan könyvbe, miben az egy évben legtöbbször elkövetett, legunalmasabb autóversenyek szerepelnek. Ebben az évben emberek milliói költöttek milliónyi $ arra, hogy azt nézzék, hogy különböző kategóriák pilótái végigvonatozzanak 30-90 percet, azt utána beüljenek valahova sörözni, mintha mi sem történt volna. Mondjuk, nem is történt semmi….

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com