Amikor most másodszor mentem ki a világ faszára, a virágoshoz, mert első kőrben nem vittem pénztárcát (és ha a közhiedelem úgy tartja, ingyen van a virág, hát téved), rádöbbentem, ma még egy korty kávét sem ittam, mi, és a nap elkövetkezendő részének tudatosi…. tudatomba….tudat…. tudatosulása csak azért nem váltott ki könnyzáport a volán mögött, mert pasi vagyok. Állítólag….
Egyébként igen, megtudtam, hogy mi hiányzik erről a blogról, mi a másikon ott van, és amit csíptetek, és ami most nincs itt, ami miatt valami furcsa, de aztán rájöttetek, hogy mi. Ahhamm…

Namost, két probléma előtt állok. Az egyik az, hogy nem látok, mi olyan, mintha tök buta lennék, és csak néznék ki a fejemből, gondolatok nélkül, mi abban nyilvánul meg, hogy lövésem nincs, miként lehetne technikailag megoldani ugyanazt, mi ott volt, és most nincs itt, mivel ez nem holmi „szabványos” WP sablon, minek szabványa abban érvényesül, hogy ha már legalább három ilyet túrtál át, akkor van fogalmad arról, hogy a tervező, készítő, programozó, hova tette azokat a kódsorokat, mibe bele kell nyúlni. Ez egy probléma. A másodikat elfelejtettem….

Mondjuk a mai napig fingom nincs arról, hogy azt az idióta „ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!” szöveget hol lehet módosítani. A sablonban biztos nem. A WP-ben sem találom, vagyis volt egy ilyen, mit átírtam, de nem tette a dolgát. Beragadt. Ott marad, míg a világ össze nem omlik, és ezzel együtt magával húzza az internetet is.

Velem együtt. Remélem….

Tagged with →  

2 Responses to Összeomlll….

  1. Zena szerint:

    Szuuuuuszááááááááá….
    És akkor hallgasd meg az “álomnőt”, majd mikor a vigyor szétterült a fejeden, próbálkozz meg újra..meg újra…meg újra…és meg lészen egyszer csak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com