Az van… tán itt az ideje, hogy véget érjen a tél, rügyezzenek a madarak, csiripeljenek a fák, mert azt hiszem, hogy kezd kurvára elegem lenni. Ébredés köll, nah!

Zap le, és kimerült, azt most már ennek láthatóak a jelei, nem is kicsit.

Az oldal kinézete ma úgy omlott össze, hogy fogalmam nem volt. Pedig csak egy szavazást akartam kitenni.  Ezt nem javítva, egyszerűen kitettem egy bezárt táblát, azt jóccakát. Kb. erőm nem volt ahhoz, hogy feladatokat oldjak meg. Főleg olyanokat, miben különböző érthetetlen kódsorok, meg kérdések jelennek meg.

Na de mire jó a biztonsági mentés? Na mire? Buta Zap ellen jó!

Viszont a rossz hírben az a jó, hogy nem csak én vagyok a hülye. Az, hogy ezen a héten tulajdonképp mikor is jövök be a gályára lapátolni, annyiszor változott, ahányszor ránéztem.  Odanézek, azt robotolok hétvégén. Megint odanézek, azt már nem. Megint, megint….

Nem is lehetne nagyon megkérdőjelezhető, ha az ember gyermeke ilyenkor az alkoholhoz fordulna segítségért, nem?

Az “i”-re ma saját magam tettem fel a pontot, mikor úgy döntöttem egy hirtelen ötlettől vezérelve, hogy nekem biza autós telefontöltő kell. Meggyőztem maga erről. Sőt, a nagy futkosás kellős közepette egész egyszerűen kényszert éreztem arra, hogy nem tudok meglenni autós telefontöltő nélkül, így hát sürgősen be kell szereznem egyet. És akkor beestem egy nagy kupleráj elektronikai osztályára, hol 90%-ban olyan dolgokat árulnak, mire az embernek egyáltalában nincs semmi szüksége, és az ott megszerzett kincseket kb. addig használja, míg megmutatja a szomszédnak, neki van ilyen, majd kidobásra kerül 10év múlva a lomtalanításnál.

Nah, ide Zap be, majd válogat. Érted? Még válogat is. Zap nem szokott csak úgy válogatni, mert általában célirányos, hiszen minél kevesebb időt tölt el nagy elektronikai áruházak felesleges dolgai között, annál több idő marad… őőő… izééé… bármi másra. És kiválogatja, és megveszi, és még boldog is. Hihetetlen.

Majd beül az autóba, előveszi az autós töltőt, és…

Rájön bazdmeg, hogy az imént hagyott ott 7999 forintot egy totál felesleges dologra, mi ha nem lenne, akkor annyira, de annyira észrevétlen lenne hiánya, mint a déli-sarkon a homokvihar.

Gy.K.: Semmi szükséged nincs autós töltőre abban az esetben, ha az USB csatlakozó felülettel rendelkezik, és az eszköz mellett – mit tölteni kívánsz – 3,5 centire elhelyezkedik egy fejegység (rádió, bazdmeg) min nemcsakhogy ott virít egy USB csati, de benne is van állandóan egy walkman, szóval, láthatóan működik. Ha a páciens valami érthetetlen okból kifolyólag mégis vesz egy töltőt, az semmi mást nem jelenthet, csak annyit, hogy egy idióta.

Szóval, ez volt ma, nagy vonalakban. Azt hiszem innentől kezdve csak olyan dolgokba fogok bele, ami:

 1. Nem kerül pénzbe.
 2. Nem okozok vele bajt.
 3. Nem pusztulnak ki tőle a bálnák, és a méhek.

És ezennel betettem magam a hülye picsa kategóriába…..

3 Responses to Összeoml…..

 1. Rainmagic szerint:

  1. nagyon röhögök
  2. még mindig
  3. nem mondtam, hogy add nekünk a fizúdat, mert majd mi jól elköltjük helyetted baromságra?
  4. vinnyogva röhögök
  5. már az asztalt csapkodom annyira röhögök… :DDDD

 2. szerint:

  Köszönöm, Zap. Napok óta szar kedvem volt.
  Lassan kérhetsz érte pénzt, mint humán antidepresszáns. 😀 😀

 3. Krisz szerint:

  Menj vissza és cseréld ki valami még hasztalanabbra… mondjuuuuk… orr és fülszőrvágó készletre 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com